دانلود 3g!:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
متاسفانه اطلاعات تماس دست افراد سودجو وفرصت طلب می افته برای اعمال نیازهای خودشون!نقل قول:
قبلا هم یادم هست که یکی با من تماس گرفت که شما برنده نمیدونم چی شدین میتونین با 40 درصد تخفیف از 4 روز اقامت در شهرستان محمود آباد در بهترین هتل بهرمند بشید.
اسم و مشخصاتم رو هم گفت. جالبه که اسم شرکت هم نگفت من گفتم ببخشید شما اسم منو از کجا میدونی ؟ من تو هیچ سایت و شرکتی ثبتنام نکرمد. من از شما شکایت میکنم و از اون شخصی که اطلاعات منو به شما داده. بعد هم طرف ترسید قطع کرد.
اطلاعات تماس مشترکین متاسفانه فروخته میشه. حتی اگه کسی نام و نام خانوادگی شما رو گفت هم قبول نکنید. این موارد متاسفانه وجود داره. یک مورد روش تبلیغاتی هستش !
سلام
به منظور جلوگیری از هرگونه تقلب، سیاست مصرف منصفانه اعمال خواهد شد. ( ۳۰ گیگابایت سقف مصرف منصفانه برای بسته ۱ بامداد تا ۱۱ صبح، ۲۰ گیگابایت سقف مصرف منصفانه برای بسته ۲ تا ۷ بامداد )
این جمله که همراه اول تو سایت زده منظورش چیه؟منظورش اینه که هر شبی که بسته نامحدود گرفتیم بشتر از 20 یا 30 گیگابایت دانلود کنیم محدود میشیم؟
این محدودیتش به چه صورته؟یعنی بعد از 20 یا 30 گیگابایت سرعت محدود میشه یا دیگه بسته نامحدود نمیتونیم بگیریم؟
بعد از 20 یا 30گیگ تعرفه ازاد براتون حساب میشهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
یعنی هر شب تا 20 گیگ میتونم دانلود کنم درسته؟نقل قول:
پریشب من تست کردم سرعت دانلود 600کیلوبایت بود ولی تک کانکشن خیلی بد بود 20-30کیلوبایت بود
بله هر شب 20 گیگ میتونی دانلود کنی البته اپلودم جزو همین 20 گیگ حساب میشه...سرعت همراه اول مربوط به ترافیک دکلی میشه که بهش وصلی و کاملا متغیر هستشنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
دیروزم دامادمون میگفت مادرشو گول زدند و مادرس قبول کرده وسینکارت براش اومده 30هزار گرفته ازش پستچی بعدم زنگ زدند بهمون شماره گفتند شکایت میکنیم قطع کردند عجب حکایتی شدهنقل قول:
سلام
نسل 4 همراه اول ، از چه باندهایی و چه فرکانس هایی استفاده می کنه ؟
فقط فرکانس 2600نقل قول:
همراه اول خیلی خصیصه
من دو روز در میون دانلود میکردم هر بار 20 گیگ اوکی بود
یه شب خواستم از 1 تا 11 دانلود کنم تا 6 صبح 30 گیگ زده بودم که یهو نت قطع شد..
دیدم سه چار تا پیامک اومد که بسته شما حذف شد به خاطر مصرف منصفانه!!؟
هیچی دیگه حیف اون 3 تومن کوفتت بشه :|