سلام اقا رضا
خوبین؟اقا لطفا یه نگاهی به این hd 800 balanced میندازین؟گفتن اپگرید شده hd800 هستش.اکوستیک و صداش تقویت شدست.لطفا نظر کارشناسیتون رو بهمون بگین
Printable View
سلام اقا رضا
خوبین؟اقا لطفا یه نگاهی به این hd 800 balanced میندازین؟گفتن اپگرید شده hd800 هستش.اکوستیک و صداش تقویت شدست.لطفا نظر کارشناسیتون رو بهمون بگین
سلام
هندزفری خوب معرفی کنید برای اهنگ گوش کردن(رپ)گوشی هم incredible s
تا 50$
سلام به شمانقل قول:
یعنی شما نمی تونید 10 تا پست صبر کنید؟! (:
ظاهرآ خیلی عجله دارید اما اینجا دوستانی هستند که چند ساله هستند و ممکنه از آخرین خرید هدفونشون 1 سال هم گذشته باشه و همچنان در پی مدل جدید هستند
در مورد اینکه پست ها رو در هم ادغام میکنند میشه گفت صرفآ به جهت نظم تاپیک هست مثلآ چقدر برای شما خوشاینده که چهارتا پست پشت سر هم از یک کاربر رو در یک صفحه ببینید که همگی در یک مورد هستند؟
باید به مدیران حق داد چون خودم هم یکی از اون نامنظم ترین هاشون هستم که همین چند وقت پیش اگه اشتباه نکنم حدود 200 تایی پست ادغام شده داشتم تازه متوجه ام نشده بودم تا اینکه دوست عزیز Peaceful1 توضیح دادند
در آخر خوشحال می شم دوستان پیغام خصوصی درباره هدفون ندن چون اینطوری کس دیگه ای از نظر ما مطلع نمیشه چه بسا نظر من اشتباه باشه و این باعث بشه که شما یه تصمیم درست رو از دست بدید به هر ما اینجا در جمع هم و با هم مشورت و صحبت و تبادل نظر کنیم به نظرم بهتره تا در پیغام خصوصی
دوست عزیز اینجا هیچکس از کسی برتر نیست اینجا همه با هم دوست هستیم و نهایت کارری که میتونیم بکنیم اینه که بنا به تجربه خودمون نظر بدیم نه اینکه تکلیف روشن کنیم و یا اجازه بدیم که فلان کار رو بکنید یا فلان . . .نقل قول:
بله اقا رضا از نامداران استعلام كردم و ie8 رو هم از همونجا تهيه كردم.قراره اگه اجازه بدين و صلاح بدونين hd800 رو هم از نامداران بگيرم.
در مورد امپ هم تجربه خاصي ندارم ،چون تا بحال نياز نشده بخوام صدارو براي هدفون تقويت كنم.كه در اين مورد كاملا گوش به فرمان شما هستم،و با توجه به اطلاعات و تجربياتتون لطفا من رو راهنمايي كنيد.
در كل اگه مشكلي نباشه با اجازتون hd800 رو در اولين فرصت تهيه كنم.با تشكر
فراموش نکنید که آمپ صرفآ برای تقویت نیست به خصوص دراین سطح مثلآ:
تا به حال شده به یک صفحه از روزنامه از نزدیک نگاه کنید؟
حالا دوست دارید با دقت بیشتری نگاه کنید؟
پس یک ذره بین مطالعه مناسبه، درسته؟
وقتی با اون ذره بین نگاه میکنید چی می بینید؟
حتمآ یک قسمت بزرگ شده از همون صفحه رو اما اگه دقیق تر نگاه کنید تصویر بزرگ شده کامل و صحیح نیست چون انحنا داره و صاف و یکدست نیست مثلآ گوشه های تصویر بزرگ شده کمتر بزرگ شده ولی در مرکز بیشترین بزرگنمایی رو داره
دقت کردید هرچه بزرگنمایی بیشتر بشه بهم ریختگی تصویر بیشتر میشه؟
دقت کردید که ذره بین های با ضریب بزرگنمایی بیشتر خطای بیشتری دارند؟
حتمآ به فکر تهیه یه ذره بین بهتر هستید؟
پس یکی دیگه ، و یکی دیگه و یکی . . .
همین مثال مصداق صوتی داره مثلآ:
آمپ با آمپ صدای متفاوتی داره همونطور که تصویر بزرگ شده ذره بین ها با هم متفاوته
در سطح نیمه حرفه ای به بالا به آمپ احتیاج هست ولی در سطح حرفه ای نیاز هست و باید داشته باشیم در این سطح ما آماتور نیستیم که دیگران برامون تصمیم بگیرند که کدوم خوبه و کدوم نیست این خود کاربر هست که تصمیم میگیره براساس اون چیزی که می خاد آمپ مناسب کاربردش رو انتخاب کنه حتی ممکنه دو یا سه تا آمپ هم انتخاب کنه
خوبی نمایندگی جدید سنهایزر یا همون نامداران خوش قیمتی البته نسبت به دلاری هست و اینکه مدلهای بسیار زیادی رو موجود کردند
اگه دوست دارید صدا رو به صورت کاملآ حرفه ای دنبال کنید مطمئن باشید هدفونی دردسترس تر و حرفه ای تر از HD800 پیدا نخواهید کرد هر چند که رقیب یک پله پایین تر T1 و مدلهای Grado 1000 هم هستند ولی نه اینجا
به هر حال پیشاپیش مبارکتون باشه و امیدوارم که شاهد فعالیت بیشتر شما باشیم تا اینکه ما هم از تجربه شما استفاده کنیم
در آخر دوباره خرید IE8 رو بهتون تبریک میگم و همچنان منتظر ریویوی شما هستم
شما هم موفق باشید.
این مدل رو از شاب که نمایندگیش هست قیمت بگیرید:نقل قول:
Creative CB8100
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
مرسی از لطف شما
در حقیقت هیچ تفاوتی غیر از کابل با هم ندارند چون اون مدلی که استاندارد هست فیش اتصال هدفونش 6.35 میلیمتری هست ولی مدل Balanced کانکتور اتصال Neutrik داره و هیچ تفاوتی غیر از این ندارند
البته حتی اگه مدل استاندارد رو بگیرید می تونید کابل Balanced براش جداگانه بگیرید هر چند که این یک آپشن انتخابی برای کاربر هست نه یک ارتقاء چون اگه فرضآ آمپ شما کانکتور اتصالش استریو معمولی باشه نمی تونید از اون مدل Balanced استفاده کنید مگر با استفاده از تبدیل
در آخر مدل Balanced مدل که نمی شه گفت اما نوع اتصال حرفه ای تری داره ولی بستگی به تجهیزات شما داره
در آخر آخر بعدآ با توجه به آمپ تون باید کابل رو با یک مدل کابل حرفه ای تر عوض کنید هر چند که کابلش بسیار با کیفیت هست
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
سلام به شمانقل قول:
1. هندزفری برای مبایل یا کامپیوتر یا پلیر پرتابل؟
2. هندزفری بی سیم یا باسیم؟
و تا جایی که اطلاع دارم واحد پول اینجا تومن هست نه دلار (:
شما هم موفق باشید.
نظرتون راجب هدفون
Creative Aurvana X-Fi چیه.
افکت سه بعدی چطری کار می کنه و کیفیتش برای فیلم چه جوری هست
سلام به شمانقل قول:
مرسی از لطف شما
به تاپیک ما خوش آمدید
دوست عزیز هر ابزاری باید در جای مناسب اون استفاده بشه مبایل برای تلفن زدن پلیر برای پلی کردن هر چند که با پیشرفت سخت افزاری مبایلهای امروزی تفاوت کیفیت یک پلیر خوب با مبایل برای یک کاربر حتی در حد بالای آماتوری هم بسیار کم شده اما اگه دوست دارید به صورت حرفه ای صدا رو دنبال کنید بهتره که با همون پلیر ادامه بدید اما مبایل هم برای شروع فکری بدی نیست تا اینکه شما به این روش بتونید خواسته هاتون رو مشخص کنید بعدآ و سر فرصت مناسب پلیر دلخواهتون رو بگیرید
به هر حال برای اینکه از تجربه دوستان متخصص در این مورد استفاده کنید توی تاپیک مربوطه بحث پلیر رو دنبال کنید و در مورد هدفون به نظرم توی این رنج قیمت کریتیو 830 مناسب باشه
شما هم موفق باشید.
شما تاپبک رو اشتباه اومدید یا من اشتباهی اومدم؟نقل قول:
اما برای اینکه هر دومون بن بشیم:
افکت های 3D و Surround و . . . همه یک کار رو میخان انجام بدن و اون اینکه محیط صوتی هنگام ضبط رو شبیه سازی کنند که اغلب موفق نیستند چون حتی با استفاده ار الگوریتمهای بسیار پیچیده باعث بهم ریختگی صداها می شن مثلآ:
فرض کنید دارید به یک صدای استریو معمولی گوش میکنید که از کانال چپ یک صدای ویز مانند به سمت راست حرکت میکنه حالا اگه همون افکت های 3D ,. . . فعال بشن شما صدایی رو می شنوید که دائم در حال نوسان و یا کم زیاد شدن هست و بسته به نوع الگوریتم پیاده شده توی پلیرتون و با توجه به تنظیمات عمق میدانی که شما به دلخواه یا پیش فرض پلیرتون انجام شده، این تغییرات اضافه بیشتر و یا کمتر میشه
به هر حال این نوع افکت ها تفاوتی به کاربرد صوتی مثل فیلم و رادیو و یا موسیقی نداره و تاثیرشون کاملآ وابسته به نوع صداهای جاری هست و اینکه چقدر اون صداها از قبل دچار Pan شده اند که در این مورد خاص ممکنه یک صدای فرضآ شلیک گلوله رو از سمت راست با این افکت طوری بشنوید که انگار گلوله در یک سالن و به نا کجا اباد شلیک شده
و در موسیقی هم این افکت کاربردی نداره چون باعث به هم ریختگی کل Composition تراک میشه که این تغییر اصلآ حرفه ای نیست
پیشنهاد میکنم اگه دوست دارید صدای حرفه ای که مساوی هست با هر آنچه که وجود داشته رو بشنوید هیچ افکتی رو روی پلیرتون فعال نکنید مگر اینکه دوست داشته که هر آنچه می خواهید بشنوید
شما هم موفق باشید.
دوستان تا 30-40 تومن یه هدفون خوب معرفی کنید کاربرد هم عمومی
بعضی از هدفونا هستن صداشون خیلی بیرون میزنه که اصلا جالب نیست یعنی وقتی یکم صداشو زیاد میکنی اطرافیان راحت متوجه میشن چی گوش میدی
این مدلا چطورن کدومو پیشنهاد میکنید:
PHILIPS SHP8500/HiFi
PHILIPS SHN2500
PHILIPS SHP-2700
PHILIPS SBCHP400
Creative Stereo Headphones HQ-1400
Creative Headphone HQ-1900
Creative HS-850
Creative Fatal1ty Gaming
Sony MDR-XD200
سلام ممنون از لطفتوننقل قول:
دیدم قیمتش نزدیک 80 تومن درمیاد خوب مشخصاتسم تا اونجایی که من فهمیدم خوبه اگه امکان داره 2 الی 3 مدل دیگم پیشنهاد بدید که موقع خرید که امتحان می کنم اگه این نشد اونارو بگیرم چون از رو عکس آدم نمی تونه بگه باهاش راحته خوب آدمام با هم فرق دارند دو سه مدل که مد نظر باشه موقع خرید بهتره
بازم ممنون
الان داشتم فکر می کردم بگم یه کم سبک تر هم باشه بهتره