مخابرات باید پهنای باند چندین برابر برای تهران نسبت به شهرهای دیگه اختصاص بده که این کارو نمیکنه زورش میادنقل قول:
Printable View
مخابرات باید پهنای باند چندین برابر برای تهران نسبت به شهرهای دیگه اختصاص بده که این کارو نمیکنه زورش میادنقل قول:
خداییش من جای مخابرات خجالت میکشم ، آخه این چه افتضاحیه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت 1 مگ مسخره مخابرات فقط سرور ایرانش کار میکنه انگار اینترانته گذاشتم بچه ها بخندن یه کم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG]www.speedtest.net/result/2449114222.png[/IMG]
احساسمو درک کنید که چه قدر دارم از این سرویس لذت میبرم :n21:
داره پولش رو میگیره دیگه برای چی مایه بزارهنقل قول:
واقعا نمیدونم مخابرات چه فکری پیش خودش میکنهنقل قول:
خوب دونه دونه مشترکاشو از دست میده اینجوری که بیشتر ضرر میکنه ببین چند نفر الان کنسل کردن سرویسونقل قول:
نقل قول:
اصلا گول 1 مگ مخابرات رو نخورید تهران اوضاش خرابه خیلی کم احتمال داره سرویس مثل مال ایشون عالی باشه
امتحانش مجانیه :دی ماهی 38 دیگه اگه خیلی بد بود یه فکر میکنیم ...
نه دیگه دیر شده گول خوردم :biggrin:نقل قول:
سرعتت خوبه دیگه بگم بده :دی خیلی نزدیک مخابراتی یا بالاتر بسته شده یک عکس از مودمت هم بزار دیگه کامل بشه دارم درخواستو میفرستم همینطوری موافقت کنن بدن 1 مگ خوبه حالا 2-10 هم عالی باشه مثل همین 512 چه فرقی میکنه پینگ و تایم اوت چطوره یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بگیر بی زحمت
برو داریوش انقدر از سرویس خوب مخابرات بدگویی نکن پینگ 120 ساعتی 215 مگ فول دانلود خیلی غرغر میکنی :n02:نقل قول:
هی خدا
4 نفر قدیمی کنسل میکنن 40 نفر یوزر جدید میاد
چون ارزون میده طرفدار زیاد داره متاسفانه
همینم خرابش کرده ، البته باز خدا رو شکر همینطور هم باشه من راضیم
خراب تر نشه سرعت بشه دایال آپ فقط
منظور من از سرور های خارجی هستش ایرانی که بدرد نمی خوره اگه بزارن الان همه چیز نرمالهنقل قول:
اینم نتیجه تست من با یه سرور خیلی قوی انگلیس همین الان تست کردم کاش همین جوری بمونه تا ما بعد قرنی یه سر به depositefiles بزنیم
اینم از سرور داخل
اصلا سرعت سرورهای خارج رو محدود نکردنا!!!!!!!!!! یه وقت ذهن خودتون رو مغشوش این افکار پلید نکنیدا ملت همیشه روی صحنه!:n19: