کلا بحث فیلترینگ رو ولش فردا میان خودمون رو هم میبندن یکی نیست جواب سوال بالای ما رو بده :(:n30:نقل قول:
Printable View
کلا بحث فیلترینگ رو ولش فردا میان خودمون رو هم میبندن یکی نیست جواب سوال بالای ما رو بده :(:n30:نقل قول:
ببین من کلاینت رو برای Mac OS X دانلود کردم اما همینو بدون که ** نم 9 بار جر خورد تا دانلود شد.نقل قول:
خط بنده 4 مگ هست و زیر 480 نمیگیرم تو دانلود اما معلوم نیست چقدر Client App این بازی تخماتیکه که با سرعت 60 دانلود می کردم حتی به 15 هم میرسید !!!
اولش هم مینویسه 700 مگ بعد 2 گیگ اضافه میشه بعد تموم که شد کلی رو 33% و 99% گیر می کنه بعد فایل رو از فشرده گستره می کنه میشه اون 3 گیگ و خورده ای که میبینی.
کلی هم وسطش ارور داد !! فقط خدا رو شکر کن اگه درست دانلودش کردی :):n02:
Kha خوش بختانه تو pbeیه نرف خوردنقل قول:
به احتمال زیاد ب زودی تو سرور اصلی هم اعمال میشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
از اولم کازیکس قویتر بود الکی هی یه مشت پلیر ریختن گفتن رنگار فلان و اینانقل قول:
اقایی که میگی رنگار خیلی خوبه خازیکس ده برابر از رنگار قوی تره کلی هم دلیل براش هست وقتی هم که خازیکس رنگار رو بکشه ابیلیتی چهارم رو میتونه اوالو کنه(معمولا 1)که دیگه هیچی از تیم مقابل نمیمونه
زدن تو سرش الان افتاده رو دستمون
ی نفر نیست جواب مارو بده :(
کسی با چیز پی ان می تونه بازی کنه؟
تازه دستش اون حالت دراگونی که داره نفس میکشه اگر دقت کنید.نقل قول:
این لول6 trynچثیکار میکنه من نفهمیدم:n03:
دوست عزیز، کلاً من لول نسخه گارنا رو پیشنهاد نمیکنم!نقل قول:
نمیدونم گارنا سرورش روی خود ریوت هست یا سرور جدا داره ولی من توصیه نمیکنم،
یه بار هم لول گارنا رو دانلود کردم ولی نتونستم لوگین کنم،
نسخه 2.5 گیگی خود سایت لول رو دانلود کن و نصبش کن،
جالبه نسخه نصبی رو میتونی روی هر pc دیگه ای کی خواستی کپی کنی و بدون نصب دوباره بازی کنی.
البته بعد از 2.5 گیگ دانلود، 1.5 گیگ هم باید آپدیت بشه.
خوب منم دارم آپدیتش میکنم ولی تو step2 رو 33% استوپ خورده هر کی میدونه مشکل از کجاست کمک کنهنقل قول: