حضور جعفر آقاي عزيز رو خير مقدم عرض ميكنيم.
1-بابت جريان سالي ازم دلخوري؟باور كن فقط اجراي قوانين بود.
2-منو چند تا دوست داري؟
Printable View
حضور جعفر آقاي عزيز رو خير مقدم عرض ميكنيم.
1-بابت جريان سالي ازم دلخوري؟باور كن فقط اجراي قوانين بود.
2-منو چند تا دوست داري؟
سلام علیکم!!
ســــــــــیلام عزیزم
من بازم اومدم دیدم که یه پسر خیلی خیلی خوش تیپ صندلی نشین شده!!! (عزیزان اشتباه نکنید اون خوش تیپه من نیستم جعفر خان صندلی نشین شدن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با منــــــــــی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اومدی
اجازه میفرمایید تا ماهم چنتا سوال (از همون سوالای داغ داغ بپرسیم؟؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیفمـــــــــا
1- خودتون را کاملا معرفی کنید
جعفر 20 ساله چه کامل معرفی کردم خودمو خوشم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- درس میخونید؟؟؟ چی؟؟
اره گیاه پزشکی>>> کشاورزی
3-منو تا حالا تو این انجمن دیدین؟؟ کجا بیشتر؟؟؟؟
اره دیدم ولی زیاد دقت نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- نظرتون درمورد آواتار من چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی نازه
5-با کدوم از کاربران اینجا (نه مدیران) بیشتر رفیقین؟؟
با خیلیا رفیقیم !!
ولـــــــــی امیـــــــر دوست صمیمه
6- با چنتا اسمایل روحیات و اخلاق خودتون را نشون بدین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- فکر میکنید که قیافه من چه شکلیه؟؟ (حدس بزنید) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاغ !! خوشمزه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- هواپیما چنتا چرخ داره؟
فکر کنم 6 تا عجب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- یک قطار مسافربری با 12 واگن برای مسافران چنتا چرخ داره؟؟
10- ماشین پلیس در هر دقیقه چند بار آژیر میزنه؟
11- آمبولانس چه طور؟
12- آتش نشانی؟؟
13- پرههای هلیکوپتر وقتی که میخواد از زمین بلند بشه در هر دقیقه چند بار میچرخه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- حرارت صندلی داغ الان چقدره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- سریعترین پرنده کدومه؟؟
16- فکر میکنید که بتونید تا آخر با همین روحیه به سوالات جواب بدین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17- چرا من تو زمستونا بیشتر از تابستونا عرق می کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18- اول مرغ بوده یا تخم مرغ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19- اهل نماز هستی؟
دیگه اینو می تونم جواب بدم اره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20- میدونی سال جدید چند شنبه هستش؟
چهارشنبه
21- لحظه تحویل سال را میدونی؟
ساعت 3 و 37 دقیقه و 26 ثانیه
مجبورم کردی تقویم بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22- از لحظه این پست تا لحظه سال تحویل چند روز و چند ساعت و چند دقیقه مونده؟؟
رفتیم تو فاز گلبمراد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
23- اگر به فرض با سرعت 6.48 کیلومتر بر ساعت به سمت ماه بریم چقدر طول میکشه که به آنجابرسیم؟؟ (میدونم چنین چیزی غیرممکنه ولی میخوام اطلاعاتت را بسنجم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24- بزرگترین هزارپایی که تابحال مشاهده شده چنتا پا داشته؟؟
25- تا حالا شده که کله ات را بکوبونی به دیوار؟؟
اره همین الان دارم همین کار رو می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
26- خطرناک ترین شوخی که باهات شده؟؟
یه بار انداختنم تو اب سرد که کلی صفا کردیم
27- خطرناک ترین شوخی که با کسی کردی؟؟
یادم نیست خیلی شوخی می کنیم
28- تا حالا به فکر خودکشی افتادی؟؟
اصلا فکر نمی کنم راه خوبی برا فرار از مشکلات باشه اصلا خوشم نمی اد از مشکلات فرار کنم
29- نظرت در مورد مارمولک و سوسک و ملخ چیه؟؟
به نظرم موجودات با مزه ای هستند
30- سوپ ملخ خوشمزهست؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مث اینکه شما میل کردین !!
تا حالا امتحانش نکردم
31- بزرگترین سوتی که تو زندگیت دادی؟؟
نی دونم کدومشو بگم کلا بر و بچ زیاد ازم سوتی می گیرن
32- ضدحال یعنی....
خوب یعنی ضد حال دیگه ( چقد با حال جواب می دم )
33-به جز فارسی به چه زبونایی میتونی صحبت کنی؟؟
ترکی
34- تا حالا شده که روز 13 بدر برات بشه عزا؟؟؟ (برای من امسال اتفاق افتاد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ای بابا ای شالا غم اخرت باشه نه تا حالا نشده
35- از انتی ویروس تو کامپیوترت استفاده میکنی؟؟ چی؟
کاسپر عشق و صفا
36- روزی چند بار مسواک میزنی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو بار
37- راستی چنتا برادر و خواهر داری؟
دو تا برادر دارم
38- موش تو سوراخش نمیرفت........ (قسمت بعدیش را از خودت بساز به صورت طنز)
سوراخشو بزرگتر کردن
39- بی مزه ترین لطیفه ای که شنیدی چی بوده؟؟
من خیلی خوش خندم اصولا کسی بگه جک می گم من اماده خندم یادم نیست
40- نظرت در مورد من چیه؟؟
داری می سوزونی ما رو
41- الان حرارت صندلی چقدر شده؟؟
نزدیک 20 درجه
42- سرگرمی مورد علاقت؟؟
پی سی گردی البته گردش رو خیلی زیاد دوست دارم
43- مجله یا روزنامه چی میخونی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزنامه خیلی نمی خونم ولی مجلات کامی رو سعی می کنم مرتب بخونم
44- چطور شده که اینطور شد؟؟؟ (تا به حال بهش فکرکردی؟؟)
خوب اونطور شد که این طور شد
45- (این سوال هم دزدیه!) آیا موافقی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه چون من از هر سه شون استفاده می کنم از اپرا اینترنت و اف اف
46- بازیگر ایرانی و خارجی مورد علاقت؟؟
خارجی : تام کروز و الپاچینو
ایرانی : .....
47- پشه ها روزا کجا میرن؟؟
همون جایی که باید برن
48- (اینم یه سوال دزدی دیگه) تا حالا اینطوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدی؟
اره یه بار سیم لخت تو پریز کردم بچه گیا خوش بختانه هنوز زنده ایم
49- فصل مورد علاقت؟؟
پاییز
50- در روز چقدر میخوابی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه وقتش بشه 2 ساعت
51- نظرت در مورد مهران مدیری چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاراش خوبه ولی بازیگر خوبی نیست
52- بهترین و بدترین کارای مهران مدیری کدوم بوده؟
یادوم نمی اد
53- این اسمایلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمارا یاد کدوم یک از کاربرا میندازه؟؟
مونیکا
54- این یکی شمارا به یاد کدوم میندازه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساویز پدر بزرگم
55- نظرت در مورد کسانی که یه بند حرف میزنن و مخ آدم را می خورندد چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشن سعی می کنم براشون زیاد اب بیارم تا گلوشون خشک نشه !!
56- خیلی ازت سوال پرسیدم؟؟
اره خیلی شد ولی ما که کم نمی اریم
57- تا حالا گیر این گداهای سمج افتادی؟
نـــــــــه
58- در کل انسان منظمی هستی یا شلخته؟
در حد معمول زیاد تو این مسائل گیر نده
کارامو سعی می کنم سر موقع انجام بدم
59- میخوای یه استراحت بهت بدم تا بری استراحت کنی ؟؟
راستشو بخوایی اره یکمی برم انجمنمون ببینم خبری نشه !!!
60- انسان بخشنده ای هستی؟
باید دیگرون بگن !!
61- چقدر دلسوزی؟
اینو فکر کنم خیلی
62- انرژی هسته ای .........! (جای خالی را پر کن!! سعی کن یه چیز جدید باشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
63- به نظرت من هم یه روز روی صندلی میشینم؟؟ اگه آره کی؟؟؟ اگه نه چرا؟؟
اره حتما منتظر همون روزم نمی دونم کی
64- تا حالا شده که درختای خیابون یا کاشی های روز زمین را بشماری؟؟
اره خیلی شده حتی یه بار سرم به یه میله که از دیوار زده بود بیرون خورد و داغان شد
65- چرا محل سکونتت را نوشتی HELL؟؟؟ (فکر میکنی بری جهنم؟)
خوب دیگه داریم زندگی می کنیم !! رفتن نمی خواد دیگه
66- بهترین تاپیک این انجمن چیه؟؟
مشاعره و همین تاپیک
67- کدوم را میپسندی؟؟؟ ایرانسل---- تالیا---- سیم کارت مخابرات
سیم کارت مخابرات
68- تو یاهو آیدی دخترونه هم داری؟؟
نه
69- گوگل یا یاهو؟؟
هر دوتاش چون هر دو لازمه
70- عید امسال رو کجا میری؟
اگه خدا بخواد سال تحویل مشهد و بعد می ریم اصفهان
71- تو کدوم شهر زندگی میکنی؟؟
شهر ایران شهرستان ایران جای خوبیه شما هم بیاین
72- وقتی این سوالای منو دیدی چنتا فحش نثار روح من کردی؟؟
واقعا خوشحال شدم که برا من وقت گذاشتی
73- الان وضعیت روحیت چه طوریه؟
توپم
74- سرعت تایپت چطوره؟؟ (فارسی و انگلیسی)
فارسی بدک نیست
75- نرم افزار مورد علاقت؟؟
بادی چک و تون اپ
76- یه نقاشی از چهره صورت خودت با نرم افزار Paint بکش (فقط با Paint و با استفاده از ابزار Pencil )(و نه چیز دیگه) اونوقت اون نقاشی را آپلود کن اینجا تا یکم بخندیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو فردا می زارم تا کلی بخندیم !!
77- تا حالا شده موقع انجام یه کار مهم با کامپیوتر بنا به دلایلی مثل رفتن برق یا وجود یه بچه شیطون تمام زحماتت از بین بره؟؟ عکس العملت چی بود؟
اره یه بار که تو پی سی بودم داشتم پی دی اف اماده می کردم برق رفت و کلی حالم گرفته ولی کاری نمی تونستم بکنم
78- زود عصبانی میشی؟؟ وقتی عصبانی بشی چکار میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلی کم عصبانی می شم !! خدا اون روز رو نیاره بهتر کسی کاری به کار م نداشته باشه اون موقع
79- ویندوزت چیه؟؟ بک گراند دسکتاپت چیه؟ اگه به نظرت جالب رسید آپلود کن ببینیم
ایکس پی !! راندوم میاد بک گراند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
80- خوب دیگه فکر کنم به اندازه کافی ازت سوال پرسیدم!! (ولی فکر نکنی که همش همینا بود
ها..... دوباره بر میگردم و یه حال اساسی بهت میدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بیا منتظرم !!
سلام اقا جعفر . حال شما ؟
سلام شما خوبین !!! ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- مزایا و معایب صندلی نشین شدن چیه ؟
مزایا که خیلی نمی دونم کدومشو بگم ولی عیبش اینه که به سختی می شه از زیر سوالا در رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- تا حالا شده از دوستات رو دست بخوری ؟
اره ولی نی تونم بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- چندتا خواهر و برادر داری؟
دو تا بردار دارم
4- پدرت چه کاره است ؟
کارمند دولت بید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- چند سالته ؟
20 سالمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- رشته ات چیه ؟
گیاه پزشکی
7- اهل خوندن کتاب های علمی هستی ؟
اره خیلی !! ارابه خدایات رو امروز خوندم خیلی جالب بود !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- کدوم بخش انجمن علمی را بیشتر دوست داری؟
علوم زیستی و بهداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- رنگ مورد علاقه ات ؟
بنفش
10- یک اسم دختر و یک اسم پسر قشنگ بگو
فاطمه و رضا از اینا خوشم میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی بابت وقتی که می ذاری
موفق باشی
از شما ممنونم که منو مورد لطفتون قرار دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به سلام!!
سیــــلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همكار گلم جعفر جان! :happy:
خوبی مدیر جون
خوب تبريك مي گم صندلي نشين شدن شما رو! :happy::blush:
اخر کار خودت رو کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه منم چند تا سوال بپرسم؛ :tongue::happy:
بفرما
ازت ممنونم جعفر جان و از وقتي كه ميذاري برا جواب دادن به سوالات.:rolleye:
- از كدوم درستون تا حالا بيشتر از بقيه خوشت اومده از لحاظ محتوا و كاربرد؟ گیاه شناسی
- رشته تحصيليت رو رو بر اساس علاقه انتخاب كردي يا ملاكهاي ديگه؟ تقریبا می شه گفت علاقه چون اولین انتخابم بود
- برا ادامه تحصيل برنامه داري؟ چه رشته اي؟ حشره شناسی
- يه بيت شعر يا يه جمله بگو كه تاثير خوبي روت داشته. هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی که چنین ارزشی دارد هیچ وقت باعث اشک ریختن تو نمی شود
- چه سبك آهنگايي بيشتر گوش مي كني؟ من همه جور اهنگی گوش می کنم ولی بیشتر با پاپ و اهنگ های اروم حال می کنم
- فيلم چه طور؟ از كدوم سبك ها بيشتر خوشت مياد؟ اره فیلمایی که مث مالنا یا ذهن یبا یا مسیر سبز این جور فیلمارو دوست دارم زیاد به سبک دقت نکردم
- يه نرم افزار مورد علاقه خودت رو بگو. گفتم بادی چک و تون اپ
- به تماشاي فيلم بيشتر علاقه مندي يا گردش و طبيعت گردي؟ چرا؟ اگه قرار باشه از اینا یکی انتخاب کنم گردش چون هیچ چیزی برام مث با دوستام بودن برام ارزش نداره و خوب البته گردش صفایی داره
- اينم يه سوال سيستماتيك ;): شاخه و راسته ي پياز رو بگو + اسم علمي اون! هوم یادم نمی اد مجبورم کردی فردا یه گردگیری بکنم جزوهارو
- سافرانين چيه؟ از چي به دست مياد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- يه مبحث از درساتون كه بيشتر برات جالب بوده رو اينجا مختصرا توضيح بده به همراه كاربرد اون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- يه گياه با كاربرد دارويي يا پزشكي بگو + كاربرد اون! ها برا این یه تاپیک خوب زدم برو اونجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- براي واحدهاي درسيتون طبيعت گردي هم ميذاره دانشگاه؟ كه بعضي مباحث مثل بوم شناسي و اينا رو عملا ياد بگيرين؟ (البته اگه اين واحد رو داشته باشين يا واحدهاي مشابه كه نياز به رفتن توي طبيعت داره). نه اصلا همچین چیزی نزاشتن بزا ما !! خودمون بیشتر اینکارارو می کنیم
موفق و شاد و تندرست باشي. :happy: :)
ممنون به خاطر سوالای خوبت که نتونستم جواب بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اولين خلبان ايراني كي بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنا بلدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوچرخه سواري دوست داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا خودت رو جاي كس ديگه اي جا زدي؟
ازدواج كردي؟
زبان انگليسيت خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد كاربران زير يك جمله بنويس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wookman
monica
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] saeid_ronaldo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] behroooz
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] asalbanoo
mafia
با تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من هم سوال دارم
شما هم بفرما
1.چاقی یا لاغر
چوب کبریت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.خیلی غذا می خوری یا کم؟
خیلی ولی اثری نداره
3.ورزش می کنی؟
اره گاهی فوتسال تابستونم یکمی تنیس رفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گاهی هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.برنامه نویسی بلدی؟
جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.خوش تیپی؟
نی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.خوشگلی؟
اینم نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7.قدت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 180
فعلا همینا تا بعد
قربانت خوشحالم کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به نظرت تا اخرالزمان چند سال ديگه مونده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریم جواب می دیم اگه خدا بخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام،خسته نباشي جعفر جان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجازه؟ما چند تا سوال داشتيم.ميشه بپرسيم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.اهل كجايي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.رشته و مقطع تحصيلي؟
3.بنظرت چرا خدا موجودات زنده رو جفت آفريده؟اصلا اين كه جفت آفريده خوبه يا بد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.بهترين جا براي زندگي؟
5.نظرت در مورد اينكه شهرتون بشه مثه ونيز چيه؟اصلا نظرت در مورد قايقراني به جاي ماشين سواري چيه؟
6.اگه يه نفر با يه پارچ آب تو رو از خواب بيدار كنه چيكار ميكني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7.فكر ميكني چي باعث ميشه كه (آقا مهدي)ييهو اينهمه سوال رو ميريزه وسط و احتمالا صندلي نشين محترم دچار سرگيجه ميشه ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8.از كدوم بيشتر خوشت مياد:
موسيقي؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشين سواري(با سرعت نور) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛
زندگي در طبيعت آرام؛
يه دوست خوب. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته خودمم نميدونم اينا چه ربطي بهم داشت)
9.متولد چه ماهي هستي؟
10.يه بيت شعر يا يا جمله تاثير گذار بگو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11.اگه يه تفنگ بهت بدن و بگن هر كي رو دوست داري بكش كي رو ميكشي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [Automated by GetSmile](به جز من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بازم خسته نباشي.اميدوارم بازم بتونم مزاحمت بشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BYe
این شد زیر دیپلم !!نقل قول:
چالهه گنده یا همون چاه خودمون که توش سیاه باشه توش چراغ نکشن دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]