نقل قول:
باسلام یکی محبت کنه به ما جواب بده باتشکر
نقل قول:
باسلام یکی محبت کنه به ما جواب بده باتشکر
دوستان ایسر 5742 کانفیگ ci5 با گرافیک اینتل نداره؟
یک مدل دیدم ci3 بود با 2 گیگ رم. رم 2 گیگ مشابهش هست که بتونم بهش اضافه کنم؟
عزیز قیمتش چند بود؟ادرس می دید.من دنبال همین کانفینگم.:10:نقل قول:
باسلام به همگی - آقا یه راهنمایی فوری میخوام از دوستان و بچه های اهل فن ، توی رنج 1100 ایسوس به من معرفی کنین البته بچه ها محبت کردن اچ پی معرفی کردن . راستی cpu i5 باشه و چند تامعرفی کنین که اگه یه دونه رو نداشت اون یکی رو داشته باشه ، اگه سری n باشه خیلی عالیه ممنونم ازشما _ این دومین جاییکه پست میدم شاید زودتر به جواب برسم متشکرم
دوستان عزیز استدعا دارم کمک کنید اگه قرار بود سیستم دسکتاب بخرم که مشکلی نبود من یک لب تاب با گرافیک خوب در حد یک میلیون صد هزار تومان میخواهم بیشتر نشه
از همه عزیزان ممنونم :40:
دوستان من این مدل ایسر را خریدم (دو سه روز پیش) مشکلش اینه که ویندوز سون 64 بیتی نصب شده توسط فروشنده دیر بالا میاد و اینکه نمیشه با موبایل براش بلوتوث فرستاد یا برعکس. درایو بلوتوث هم که نصب شده
مشکل میتونه از سخت افزار سیستم باشه یا ویندوزش مشکل داره؟
سلام دوستان
میشه توی رنج 1 میلیون لپ تاپ سونی خوب خرید؟ که قدیمی هم نباشه و cpu خوبی داشته باشه ، قابلیت های پورت ویدئو پروژکتور و .... داشته باشه
مدلی رو پیشنهاد دارین؟
سلام میشه بگید با 1300 سونی چی میشه گرفت که core i5 باشه 4bg ram داشته باشه کارت گرافیک 1bg باشه
الان اینم یه سات گذاشته باری فروش
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.2 کیلوگرمپردازنده: Intel 1.73 Core i7 2.86 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 310M GPU 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 16.4" - Bright LCD
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
1400 به نظرتون یه کم ارزون نیست ! سونی با این مشخصات
دوستان دیروز به این مدل از سونی برخوردم با قیمت 750
sony EE31FX/BJ
cpu: amdx2 2.2 (2 m cache)
3g ram
320 g hard
vga: 4250 512
به همراه ویندوز 7
به نظرتون چطوره ؟
در مقایسه با 5742 که 749 قیمتش هست ارزش داره ؟
نقل قول:
با سلام
از ارسال يك پست در تايپكهاي مختلف خودداري كنيد :11:
اينجا لپ تاپهاي زير 1 تومن معرفي و مشاوره ميشن و طبعا اينجا پاسخي دريافت نميشه :13:
در تايپيك 1 تا 1.5 ميليون دوستان پاسختون رو دادند :46:
با تشكر از همكاريتون:10: