دوستان كمتر دانلود كنيد سرعت من اومده پايين. قبلا تا 67 ميرفت اما الان اومده روي 37.
Printable View
دوستان كمتر دانلود كنيد سرعت من اومده پايين. قبلا تا 67 ميرفت اما الان اومده روي 37.
سرعت من همچنان روی 60 هست :دی !! تا 65 الی 70 هم میرم !!
احتمالا نصاب شما ها خوب نبوده.
من 22 اسفند ثبت نام کردم ، یک روز تماس گرفتم گفتم دو روز دیگه عیده نمیخواین مودم منو وصل کنید؟ گفتند امروز نصابمون میاد برای نصب چند تا مودم توی محله شما و شماره موبالش را هم بهم دادند. من بهش زنگ زدم گفتم دارم از خونه میرم بیرون میشه زودتر بیای ؟ اون هم اول اومد مودم منو نصب کرد و بعد رفت سراغ بقیه. خیلی هم خوش اخلاق و با حوصله بود.
یه سوال دارم. امروز برام یه مسیج اومد که صورتحسابت آمادست برو توی سایت ببینش. من رفتم توی سایت توی بخش پیش فاکتورها .
بعد نوشته بود :
تراز لحظه ای مشترک: 287,180- ریال
این از قیمت سرویس من بیشتره . من آرت 1 دارم .چجوریاست؟
مستند خوب و جذابی هست با کیفیت hdنقل قول:
خوش به حال شماها که دانلودتون رایگان شده
من سرویس 64 چی بگم که چیزی نصیبم نشده:41:
البته به شرط روشن بودن 24 ساعته کامپیوتر روزی 800 دانلود می کنم . لپ تاپ نترکه خوبه :8:
اینم 128 ما :31: تو 23 ساعت 1200مگ دانلود شد :2: من 512 میخاااااام :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چوری جون عجب پیشنهاد توپی دادی ... من یه اکانت 11 گیگ رپید هم دارم توپ ... آره این مستند رو بیرون خدا تومن می فروشند ... هر کی می تونه دان کنه حال کنه ... :8::10:نقل قول:
داداش مستقیم کن !! بعدش تو ادرایو آپ کن !! منم میخوام بگیرمش !!نقل قول:
چوری جون عجب پیشنهاد توپی دادی ... من یه اکانت 11 گیگ رپید هم دارم توپ ... آره این مستند رو بیرون خدا تومن می فروشند ... هر کی می تونه دان کنه حال کنه ...
مرسی
راستی پسوردشم یادتون نره :دی !! (البته من اپیزود اولش رو 500 مگش رو دانلود کردم !!
دیروز دوم ما از صبح خونه نبودیم مثل اینکه شاتل به شماها خیلی حال داده. امروز هم سوم انگار دوباره رایگان حساب میکنه. تا چند روز دیگه اینطوریه؟ اگه همینطوری بمونه من مسافرت نرم!!!
مثل اینکه کل دانلود و حجم دانلود حسابی راه افتاده ها!!
اینم مال ما:
همش سریال هست و با تورنت و آرت 256: