سلام
من میخوام واسه محل کارمون ای دی اس ال بگیرم ولی ما تو منطقه سهروردی هستیم مربوط به مخابرات آزادگان کسی هم سرویس مناسب نمیده،4 شماره اول هم 8854 هست کسی میدونه از کجا میشه سرویس مناسب گرفت ؟
ممنون میشم کمک کنید.
Printable View
سلام
من میخوام واسه محل کارمون ای دی اس ال بگیرم ولی ما تو منطقه سهروردی هستیم مربوط به مخابرات آزادگان کسی هم سرویس مناسب نمیده،4 شماره اول هم 8854 هست کسی میدونه از کجا میشه سرویس مناسب گرفت ؟
ممنون میشم کمک کنید.
نقل قول:
نزدیکای 500 هزار تومن ...
سلام دوستان
اول اینکه سرعت های بالای 128 رو(مثلا 512) به کاربران خانگی می دن یا باید پارتی داشته باشی؟
دوم اینکه درسته که میگن سرعت دانلود یک هشتم سرعت اینترنت هست یعنی اگه من اینترنت 512 بگیرم در بهترین حالت با سرعت 64 کیلو بایت دانلود می کنه؟
سوم اینکه سرویس های محدود هم اشتراکی هستند یا نه؟
با تشکر
دوستان ISP میتونه سرعته دانلود از سایتهایی مثل رپیدشیر رو محدود کنه؟
من 512 دارم ولی 2 روز که باسرعت بیشتر از 20 نمیتونم از سایتهای اشتراک فایل دانلود کنم
ولی از سایتrap08 بدون هیچ مشکلی دانلود میکنم!!!
بچه سرعت دانلود 128 256 512و1024 چنده؟
يك سوال ديگه هم داشتم توي لويزان(منطقه مخابراتي شهيد لطيفي)به غير از پارس آنلاين و سپنتا كسي سرويس نميده؟
شاتل از ساعت 1 تا 7 رایگانه ....با سرعت 1MB در این مدت میتونی 2.5 گیگ دانلود کنی که تو کل ماه میشه 75 گیگ واسه یک ماه!که اگه در 12 ماه یک سال ضربش کنی میشه 900 گیگ در سال...حالا تو این پولهای نوجومی رو بده به صبا نت خوشحال باش که 120 گیگ ترافیک میگیری....:21:نقل قول:
اکانت فری راپید رو داری؟؟؟نقل قول:
نه پارتی نمیخواد...مثلا واسه شاتل یا باید دانشجو باشی یا نامه شرکت داشته باشی بعضی شرکتها مثل سپنتا اصلا هیچی نمیخواد ( به نقل از دوستان)نقل قول:
آره این یک هشتم همون تفاوت کیلوبایت و کیلو بیت هستش....
سومین سوالت منظورت رو نفهمیدم
یکم خشونت سوال رو کم کنید...بچه!...:31:نقل قول:
به ترتیب16-32-64-128
مشکل من فقط با راپید نیستنقل قول:
اکانت فری راپید رو داری؟؟؟
با تمام سایتها مشکل دارم
اگه لحنم بد بود ببخشيد:11:نقل قول:
شما مطمئنی که شبانه شاتل شده 1 مگ:18: من تازه شنیدم قعطی هاش زیاد شده !!!!نقل قول:
من مال شمارو تو چندتا سایت چک کردمنقل قول:
اینا سرویس میدن
شاتل
فن آوا
چندتا شرکت رو چک کردم همینا بود
بین این دو تام شاتل بهتره
آدرس سایت شاتل
آدرس سایت فن آواکد:www.shatel.ir
ممنون:11:کد:www.fanava.ir