وقتی بازی کرک شده باشه نمیشه بازی رو آپدیت کردنقل قول:
شما باید فایل های اورجینال رو جایگزین فایل های کرک کنید و بعد از آپدیت کردن دوباره بازی رو کرک کنید ( با کرک جدید )
Printable View
وقتی بازی کرک شده باشه نمیشه بازی رو آپدیت کردنقل قول:
شما باید فایل های اورجینال رو جایگزین فایل های کرک کنید و بعد از آپدیت کردن دوباره بازی رو کرک کنید ( با کرک جدید )
مگه من با لحن بدی صحبت کردم یا حرف بدی زدم که این جمله رو نوشتیننقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه با لحن بدی صحبت کردم هم از همه معذرت میخوام اما جمله شما هم همچین درس نیس ها!:13:
این سیمزی که من خریدم اصلا کرک نمیخواد.. یعنی بعد از نصب واردش میشم.. اگه فایل اصلی سیمز رو دارید بدید من کپی کنم تو فولدر.
اگر هم میشه یه کرک معتبر معرفی کنید
بالاخره نصب شد.یک سوال..اگر خانواده ام توی twinbrook باشه نمیتونن برای تفریح برنbridgeport?!
یک سوال دیگه ... نمیشه چندنفر توی یک ساختمان ولی واحد های متفاوت زندگی کنند!? توی bridgeport رو میگم.
نه. مسافرت فقط به سه کشور ، چین ، فرانسه و مصر امکان پذیرهنقل قول:
اونم نمیشه. توی سیمز 2 این امکان وجود داشت ولی اینجا نمیشه.
وقتی که یک گروه مـــوسیقی میسازیم چجوری باید بریم اهنگ بخونیم .. اونطوری که من فهمیدم باید صبر کنی تا تلفن زنگ بزنه تا بهت فرصت بده?!
اکسپنشن پک بعدی اسمش Generations خواهد بود که بیشتر به گروه های سنی کودکان و نوجوانان پرداخته و یکی از قابلیت های جالبی که اضافه شده موی بدن یا همون body hair میباشــــــد
بچه ها medieval رو کسی دانلود کرده؟ لینکشو 3 صفحه پیش دیدم. حجمش چقدره؟
مرسینقل قول:
میشه یکم اطلاعات بیشتری بدی؟:10:
حجمش تقریبا 5 گیگه ، من خودم اون لینک ها رو دانلود کردم و الان هم دارم بازی می کنمنقل قول:
برای نصب بازی هم سریال نامبر نیاز هست که می تونی از این استفاده کنی :
محتوای مخفی: Registration Key
سلام
من ویندوز رو که عوض کردم و میخوام دوباره سیمز رو نصب کنم به مشکل برخوردم:
سیمز رو بدون مشکل نصب میکنم اما برای پک امبیشن میگه که باید بازی آپدیت شه و شروع میکنه دانلود کردن آپدیت ها که خب حجمش زیاده . با توجه به توضیحات برای آپدیت توی تاپیک هم بازی رو آپدیت کردم . اما بازم موقع نصب امبیشن میگه بازی آپدیت نیست ولی اینبار اگه بهش اجازه بدی بازی رو آپدیت کنی ارور میده و نمیتونه آپدیت کنه که فکر میکنم به خاطر کرک شدنش باشه.
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم .
ویرایش : مشکل حل شد ! کرکش نکردم وی پی ان رو اکتیو کردم خودش آپدیت کرد اما جالب اینه که انگار از فایلهای آپدیت قبلی که حدود صد مگ میشد استفاده کرد چون بلافاصله پیغام داد بازی آپدیت شد .