سلام.میشه اسم چند تا از بازیهای سونیک رو واسه کامپیوتر بگید.ممنون میشم.
من sonic colors__sonic heroes__sonic unleashed رو دارم.بازی های دیگه ای هم هستن?
ببخشین لطفا یه بازی شبیه ASSASSINS CREED بهم معرفی کنین.
من همشونو تموم کردم.
Printable View
سلام.میشه اسم چند تا از بازیهای سونیک رو واسه کامپیوتر بگید.ممنون میشم.
من sonic colors__sonic heroes__sonic unleashed رو دارم.بازی های دیگه ای هم هستن?
ببخشین لطفا یه بازی شبیه ASSASSINS CREED بهم معرفی کنین.
من همشونو تموم کردم.
آقا يعني اينجا يك كار بلد نبود واسه ما اين بازي "Killing time" محصول "3do" رو گير بياره؟؟؟؟؟؟
اگه ميشه اين بازي رو هم واسم گير بياريد.اسم بازي "superfrog" ،بازي قديمي هست اما به شدت جذاب و اعتياد آور!! تو مايه هاي همون قارچ خور خودمونه ولي انصافا خيلي باحاله!!
هركي واسم گير بياره دستش مرسي:11::10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ليست كامل:
کد:http://www.gamespot.com/search.html?qs=sonic+PC
سري Tomb Raider و Prince of Persia هم اكشن ادونچر هستند هم گيم پليشون تقريبا شبيه هم هست.نقل قول:
تو صفحه ی 480 پست 4796 ادرس بازی super frog رو
lovely_killer
گزاشته اینم ادرس اون صفحه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=143738&highlight=frog&page=480
خُب ، قرار بود برم سعدی :31: میخوام چندتا بازیِ تُپُل بهم معرفی کنین کامل با توجه به سیستمِ مضخرفِ من :31:نقل قول:
سیستمِ بنده :
Ram : 1024
Vga : GeForce 7100 GS (256)
Cpu : Intel(R) Celeron(R) D CPU 3.06GHz
دوستان لطفا دقت کنین اینجا فقط تاپیک معرفی بازی هست, تاپیک معرفی لینک دانلود بازی نیست!
قبلا یه انجمن برای دانلود بازی داشتیم که متاسفانه به خاطر موارد ف ی ل ت ر ی ن گ از انظار مخفی شد.
بنابراین لطفا درخواستی برای معرفی لینک دانلود بازی ها ندین.
ممنون!
دوستان کسی میتونه چند تا بازی که با نسخه های کرک شده هم بشه مولتی زد معرفی میکنه؟
مثله Split Second-Borderdlands
این بازیها رو میشه مولتی زد :31:
virtua tennis 2009 , 4
street fighter IV
سلام دوستان بازی تو سبک age of empire 3 اما به روز تر و گرافیکی تر که استراتژیک تمدن ساز تقریبا با همان کیفیت و سبک باشه به من معرفی کنید. ممنون میشم
Total war:Shogun 2 رو امتحان کن...............