مشكل از ويندوزته . برنامه مشكلي نداره ؛ برنامه رو يه كامپيوتر ديگه نصب كن و امتحان كننقل قول:
Printable View
مشكل از ويندوزته . برنامه مشكلي نداره ؛ برنامه رو يه كامپيوتر ديگه نصب كن و امتحان كننقل قول:
رفقا من تصميم گرفتم، گوشيمو آپديت کنم!
فقط ميخواستم ببينم اگه گوشيو آپديت کنم مشکله جديدي پيش نمياد!؟
در ضمن از يکي از بچهها شنيدم که گفته بود روش جديد برا آپديت اومده که ميشه اول آپديت رو دانلود کرد بعد ريخت رو کامپيوتر بعدش شروع به آپديت کنيم! ولي هرچي تاپيکارو گشتم چيزي پيدا نکردم! اگه اين روش هست، لينک تاپيکش يا پستش رو اگه ممکنه بزاريد آخه من اينترنتم با ديل آپه برا همين نميشه گوشيو با ديل آپ آپديت کنم ولي با اون روش ميشه...
راستي گوشيه من اطلاعاتش ايناست:
Phone: CXC162037 R9G007
Bluetooth : CXC162058 R5A01
CDA : CDA162007/2 R6D23
راهنماييم کنيد اگه ممکنه!
ویندوزم عوض کردم جواب نداد. فکر کنم Update_Service_Setup-2.8.5.12 مشکل داشته باشه. اگه کسی این ورژنو نصب کرده و به مشکل نخورده لطفاً بگه، ممنون میشم..
ممنون H M R 0 0 7 جان. فکر کنم باید Update_Service_Setup-2.7.12.4 رو نصب کنم..ممنون که کدش رو واسم گذاشتی، آخه دنبال این نسخش بودم ولی پیداش نکرده بودم..
سلام..
نه ! اینم جواب نداد. این یکی ورژن نصب شد ولی موقعی که برنامه داره اجرا میشه، یعنی وقتی که آرم سونی اریکسون میاد (درست مثل وقتی که گوشیو روشن میکنیو آرم سونی اریکسون میاد) این ارور رو میده :
Failed to read the language text file using the information in the properties file. Please reinstall the application
اینو دیگه کجای دلم بزارم..
ویندوز رو یک ساعت پیش عوض کردم.
از Update_Service_Setup-2.7.12.4 استفاده کردم.
اين ارور كه گفته برنامه رو دوباره نصب كن ولي در كل فكر نكنم مشكل از برنامه باشه چون وقتي رو برنامه كليك ميكني برنامه update اول دنبال جديدترين ورژن خودش مي گرده و خودشو آپديت مي كنه ؛ درست مي گم اساتيد ؟نقل قول:
منم كلي با اين برنامه مشكل داشتم ولي آخرش رو يه سيستم ديگه نصب كردم و خيلي راحت گوشيمو آپ كردم
من فکر کنم بدبخت شدم. من یه مموری 2 گیگ دارم که با اینکه ژاپنیه ولی خیلی اذیت میکنه و هنگ.
بیشتر از مموری 1 گیگ استفاده میکنم. امروز اومدم 2 گیگ رو فرمت کردم. و چی ریختم روش ولی یهو گوشی ریست شد و پشت سر هم ریست میشه. نه خاموش میشه نه چیز دیگه!!
وقتی مموری رو در میارم درست میشه میاد بالا. وقتی مموری رو دوباره میزارم سر جاش درست میشه ولی اگه خاموش روشن کنم واسه فونتش هی ریست میشه.
گوشی ام اولش به کامپیوتر وصل بود وقتی ریست شد.
به نظرتون مشکل از مموریه یا ویندوز یا گوشی ؟
قبلا هم بعضی وقتا میفتاد رو ویبره ول نمیکرد!
بستگي به شانست ذاره ولي تا اونجايي كه من مي دونم با آپديت مشكلات حل ميشه.نقل قول:
آپديت فقط يه روش داره اونم همونه كه اول ميريزه تو pc بعد ميريزه تو گوشي كه اونم دست خودشه و شما هيچ دخالتي نمي كنيد . با دايل آپ قيد آپديتو بزن چون ريسكش بالاست . برو جايي پيدا كن كه adsl داشته باشه مثل كافي نت يا دانشگاه
آخه بعضي از دوستاني که آپديت کردن يکي دوتا مشکل کوچولو براشون پيش اومده...نقل قول:
دانشگاهو خوب اومدي ولي مشکل ما با اين دانشگاه اينه که حسابي مميزي داره... کلاً اينقد دسترسي رو آوردن پايين که آدم نتونه يه گوشيو وصل کنه به کامپيوتر... اولاش هم سرعتش بالا بود هم اينکه دسترسيش بيشتر بود ولي الان چي...
راستي طبق اخبار جديد از گفتهي وزير ارتباطات : پهناي باند 56k براي دانشگاهها هم کافيست!
راستي دوستان نظري در مورد مشکل من ندارن؟
من وقتي ميرم تو پوشهي drafts تو قسمت مسيج تا روش کليک ميکنم گوشي ريستارت ميشه... يني يه صداي ترکيدنه کوچولو مياد بعد ريستارت ميشه... اگه اين مشکلم حل بشه فعلاً گوشيو آپ نميکنم تا خودم برا ADSL آستين بالا بزنم...
اعصابم خورد داره ميشه... راستي قبلاً يه فونت فارسي ريخته بودم وقتي از تو کيبورد شارهي 3 (دقيقاً يادم نيست) رو ميزدم همين اتفاق ميفتاد! ولي اونو پاکش کردم درست شد...
سلام..نقل قول:
برنامه رو بشتر از 20 بار پاک کردم دوباره نصب کردم، ولی فایده نداشت.. یعنی هیچکس این اروری که من گفتمو ندیده ؟
Failed to read the language text file using the information in the properties file. Please reinstall the application
باشه، خودم یه کاریش میکنم. رو یه سیستم دیگه هم امتحانش میکنم ببینم اونجا چی میشه.. ولی آخه چرا رو سیستم من جواب نمیده ؟!