سروش رفتم ibs ديدم 2كيلوبايت ازم كم كرده
Printable View
سروش رفتم ibs ديدم 2كيلوبايت ازم كم كرده
ترافیک اصلی به دوره بعد منتقل میشه ؟؟؟؟ :n36: الان سرویس رو با یه 10 میگ عوض کنم ترافیکم ذخیره میشه ؟؟؟؟ یه 20 گیگی باقی مونده !!! :n37:
من امروز اصلا از حجمم کم نمیکنه
حالا موندم دانلود کنم یا نه! میترسم دانلود کنم بعد که سیستمشون درست شد حجم رو کم کنه بیچاره بشم
کسی نظری نداره؟
برا من داره ساعتي حساب ميكنه ساعتي 1كيلوبايت ازم كم ميكنه
تا جایی که میدونم، فقط ترافیک ذخیره منتقل میشه نه اصلی.نقل قول:
من و فرشادم کم نمیکنه... از صبح دارم دانلود میکنم،0.01 کردیت، یعنی 0.35 تک تومنی کم شده :n02:نقل قول:
دارم تا میتونم دانلود میکنم، 1.5 گیگ بیشتر ندارم، اگر 10 گیگ دانلود کنم، 1.5 گیگم هم پاک کنن، 8.5 گیگ سوده :n19::n33:
ایسون دلوم مخو 10 گیگ منفی زنَه سیِت حالتَه گرَ :n02:نقل قول:
شوخی کردم. :n16:
من چیکار کنم؟ سرویسم 5 گیگه. بپره که هیچی دیگه :n27:
خدا خيرش بده اون كسي كه از تو تنظيمات ibsگذاشتش رو ساعتي اگر برا هميشه اينجور بشهدعاي خير تمام كاربران. پشت سر او خواهد بود:n19:
من چيكار كنم 5گيگ دارم تقريبا2گيگ مصرف كردم نكنه فردا كمش كنه:n30:نقل قول:
چهار حالت دارهنقل قول:
1 - دانلود میکنیم و حالشو میبریم و کم هم نمیکنه
2 - دانلود میکنیم و بعدا کمش میکنه .. باز باید پول بریزیم تو حلقشون
3 - دانلود نمیکنیم، بعد میفهمیم کم نمیکرده .. افسوس میخوریم
4 - دانلود نمیکنیم، بعد میفهمیم کم میکرده... هیچی دیگه
میدونم چشم بسته غیب گفتم :n02: ولی کلا گفتم واسه اونایی که نمیدونن شفاف سازی بشه
من 100 مگ دانلود کردم عین 100 مگ ازم کسر کرد.
شما چه شانسهایی دارید
نوع اعتبارش از حجمي به زماني تغيير كرده مثل اينترنت دانشگاه
به ازاي هر ساعت 1كيلوبايت كم ميكنه
من که به حالم فرقی نداره از کار بیفته یا نه
چون دانلودی ندارم :n19:
حال ندارم برم ببینم از کار افتاده یا نه :n09:
اتفاقا من صبح بزور 1گيگ دانلود پيدا كردم بعدش ديگه هيچي پيدا نكردم يكم وبگردي و سيستمو بستم
باورم نمیشه هیچی حساب نمیکنه حتی تو اکانتینگ
من کلی دانلود توی صف شبانه دارم
ولی شانس ندارم:n37:
سرعت شبانت چنده؟نقل قول:
ببين من مي خوام اسپم نكنم مخابرات نمي ذاره!
الان من پارتاك چراغم روشنه! ولي 40 مگ مصرف كردم كم نميكنه. استفاده كنم بره پي كارش؟!
نمیدونم چرا دانلود و آپلود بعضی وقتا مثل هم میفتن:n09:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
از مخابرات فقط تایم اوتش به ما رسیده :n09: مال من هم داره مثل بنز کم میکنه حتی کیلوبایتش رو هم کنتور میندازه !!! :n20::n05:نقل قول:
الان اگه مخابرات سرورهاش هم منفجر بشن و کلا نت قطع بشه واسه من کار میکنه باز و کنتور میندازه ... :n19::n08:
سرعت شبنه و روزانه حدود ۵۵۰ هست.
چه سرویسی؟نقل قول:
یعنی فامیلی-آشنایی نداری که از مخابرات نت داشته باشه ؟اکانتشو وارد مودمت کن ببین شاید برا اونا از کار افتاده باشهنقل قول:
واقعا خوش به سعادتتون. داره بهتون حال میده. واسه من که دقیق حساب میکنه تو اکانتینگ. سرعت هم همون. هیچی دیگه شما تا میتونید لذتش رو ببرید : دی
چرا یه خط دیگه دارم ولی وقتی میخوام کانکت بشم میگه از این پورت نمیشه وارد بشی ! پ.خ کن برام خیر ببینی :n19::n19::n19::n20:نقل قول:
هیچی دیگه پورتت هم که بستس(قفله) از اکانت دیگه هم نمیتونی استفاده کنی وگرنه واست اکانت میفرستادم حالشو ببری:n19:نقل قول:
روشش رو بگو با اکانت دوم خودم یه امتحان بکنم ! شاید شد حالا :n09::n19: یادمه نمایندگی میگفت هر اکانتی یه تیک امنیتی داره که وقتی فعال باشه کس دیگه ای نمیتونه بهش کانکت بشه ! احتمالا از توی IBS هستش !!! :n21: وقتی مثلا میخواست توی دفتر خودشون اکانت رو تست کنه تیکش رو ورمیداشت تا بقیه بتونن کانکت بشن !نقل قول:
یه چیزی شبیه همین دقیقا نمیدونم :n02:
اگر مینویسه you cannot login from this port هیچ راهی نداره مگر اینکه تخلیه و دوباره رانژه کنی اونوقت دیگه خودتی و شانست یاپورتتو دوباره قفل میکنه یا باز میزاره دست نمایندگی هم نیستنقل قول:
من 300مگ ترافیکم مومنده بود تا الان 2گیگ دان کردم ولی چیزی ازم کم نکرده.
پورت من نه پورت اکانت دوم باید باز باشه :n09: پورت من قفل باشه کسی نمیتونه به اکانت من وصل بشه ولی من میتونم اگر کسی پورتش قفل نباشه بهش وصل باشم ! اکانت دوم باید پورتش آزاد باشه نه من :n02:نقل قول:
اگر پورت تو قفل باشه و پورت من باز من میتونم از اکانت تو استفاده کنم ولی اگر پورت من قفل باشه و پورت تو باز من نمیتونم از اکانت تو استفاده کنمنقل قول:
حالا برای تست فقط یوز و پس اکانت دوم رو توی مودم ست کنم ؟؟ دیگه هیچ چیزی نمیخواد حله ؟؟؟ :n13: یه تست انجام بدیم حداقل ... :n02:
از دیروز که اینترنت تو حالت روتر وصل نمیشه خیلی ها اینجا بلد نیستن عوض کنن امروز پینگ بیشتر 300 نرفت:n09:
این اکانتینگ داره کار میکنه از کار نیفتاده اطلاعاتو داره ثبت میکنه من میگم نکنه یدفعه فردا حالش جا بیاد یا یکی از کارمندای دیتا چک کنه و همشو از حلقوم کاربرا بکشه بیرون یدفعه میبینی همه ترافیکاشون منفی میشه مدرک هم که دارن:n19:
فرشاد خان من با پشتیبانی اکسین صحبت کردم دفه قبل گفت دسترسیشو ندارم ایندفه که دوباره زنگ زدم گفت فناوران کار باهاش سخته نتونست دان استریم افزایش بده:n09: ولی مثه اینکه گفت با اداره دیتا صحبت میکنم،بنظرت اگه بگه انجام میده؟باتوجه به اینکه ما بدون جواز کسب 10مگ گرفتیم؟
یادش بخیر اونموقع که ibs بودیم مدت یه ماهه تموم شده بود اینترنت وصل کردم دیده وصل شده گرفتمش به دانلود 17 گیگ دان کردم تا کامپیوترو اسلیپ کردم نیم ساعت بعد که روشن کردم دیدم اینترنت قطع و وصل شده دیگه رایگان نیست:n02:
اصلا دیتا وظیفش تغییر استریم نیست اگر بخوان چنین چیزی رو به اداره دیتا بگن که اخراجن:n09:نقل قول:
مدرک هم زیاد مهم نیست همین که تونستی 10مگو(حالا به هر طریقی)بگیری تمومه:n02:
من هنوز دارم دانلود میکنم و هنوز هم کم نکرده.
البته کمیش رو هم استاپ کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سروش به نظرم بسه دیگه یدفعه فردا میبینی تو اکانتینگ واست زده -7گیگابایت ibs همه اطلاعاتو داره ثبت میکنه کافیه یکی از کارمندای دیتا وارد اکانتت بشه:n19:نقل قول:
خدا شانس بده ما که 2مگ تموم شد اشتراکمون رفتیم 1مگ تمدید کردیم بازم سرعت روی زیر40 هست زنگ زدم پشتیبانی ایندفه عصبانی گفت کاریش نمیشه کرد به خاطر ایپی ها هست باید صبر کنی تا درست بشه بعضی کاربرا این مشکل رو دارن گفتم تا کی گفت معلوم نی حالا موندم چیکار کنم تنظیم مقررات هم شکایت کنم فک نکنم چیزی توش در بیاد ؟؟؟؟
اگه اینجوره اگه نتونستن افزایش بدن شاید اگه 195 شکایت کنم افزایش بدن البته عمرا ذکر کنم سرویس 10 مگ گرفتمو افزایش ندادن:n02:نقل قول: