اقا من دیتای ارسالیم حدود 200 مگ هست مشکوک نیست؟
فقط دانلود میکنم و اصلا هیچی اپلودنمیکنم،200 مگ معمولیه؟
حدود 4 گیگ دانلود و 200 مگ اپلودشه:n13:
Printable View
اقا من دیتای ارسالیم حدود 200 مگ هست مشکوک نیست؟
فقط دانلود میکنم و اصلا هیچی اپلودنمیکنم،200 مگ معمولیه؟
حدود 4 گیگ دانلود و 200 مگ اپلودشه:n13:
بله فرمت رو تغییر بدیدنقل قول:
مرسی بابت پاسخنقل قول:
ولی متاسفانه باز هم خطا داد
من نمیتونم درک کنم واقعا یعنی اون اوپراتور این سایت متوجه این موضوع نشده که فایلی که قرار گرفته و هزاران کاربر مبین نت باید از اون استفاده کنن مشکل داره یا اگر نصب خاصی داره باید اطلاع رسانی بشه؟
یعنی انقدر ضعیف عمل میکنن و در قبال کاربراشون مسئول نیستند
:n04:
طبیعیه. شما وقتی دانلود میکنید همزمان درخواست هم دارید به سرور میفرستید و این آپلود محسوب میشه.نقل قول:
البته ممکنه برنامه های دیگه هم پشت صحنه در حال فعالیت باشن.
فایل bin داخل zip هست؟نقل قول:
اگه اره که از زیپ خارجش کن
شاید داری زیپ رو تغییر فرمت میدی
لینکی که ازش دانلود کردی بده تا نگاهی بندازم
من قبلا اپدیت کردم مشکلی نبود
سلام
من جز وایمکس چاره دیگه ای ندارم نمیتونم adsl بخرم.سرعتش تو اصفهان چطوره؟ سرعت دانلود 128 یا 512 نهایتش چقدره؟
مرسی
Sent from my LT26ii using Tapatalk
سلامنقل قول:
خیر دوست من
فایل فشرده رو که تغییر فرمت نمیدن.منظورم همون فایل داخل پوشه زیپ بود که بدون پسوند بود و من دیدم روی فایل مودم 632 پسوند bin هست بنابراین فکر کردم این هم باید bin باشه که نبود.
همچنین بصورت فایل فشرده و با پسوند های زیپ و tar هم تست کردم اما روی 100 درصد خطا داد و پیغام faild-----tmp/image میده و در اخر مینویسه incompatible format
لینک فایل مودم 350 هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که تو وب سایت جدید و قدیم مبین نت همین فایل اپدیت شده.
مرسی
فایلی که دانلود کردی رو از زیپ خارج کن و به این اسم تغییر بده web_update-3_5G.tarنقل قول:
اگه نشد به این فرمت بده web_update-3_5G.bin
دقیقا همینجوری بزار
انشالله یکی از این دو تا جواب بده
دوستان دو سوال داشتم .لطفا جواب بدید.
خرید هر گیگ اضافه برای 2048 چقدره ؟
چون قیمت 1024 10 هزار تومان هست
سوال دوم:
اگر سرعت دونلود رایگان شبانه من در 1024 مثلا 80 کیلوبایت در ثانیه باشه.
ایا در 2048 160 کیلوبایت در ثانیه خواهد بود و یا حداقل سرعتش بیشتر هست؟؟؟
Last edited by danielo; ديروز at 19:16.
1.اگه اشتباه نکنم باید 12 تومن باشهنقل قول:
2.قاعدتا باید حدود 240 باشه ولی مبین نت زیاد رو حساب کتاب نیست برا بعضیا خوبه برا بعضی ها افتضاح.به ترافیک منطقه هم ربط داره.
لطفا یه راهنمایی کنید!نقل قول:
متاسفانه قبلا هر دو فرمت رو تست کردم و جواب نداده.قانونا میتونه tar باشه چون وقتی تغییر فرمت میدم محتویات توش رو میشه دید ولی باز هم جواب نداد و روی bin هم که اوکی نشد.از دوستانی که مدل dx350 رو دارن درخواست میکنم اگر کسی با این فریمور اپگرید کرده اطلاع بده و بگه به چه ورژنی رسیده.ورژن فعلی من 2.10.14-g1.5.2 هستش که ماه ها اخرین ورژن بودهنقل قول:
مرسی
سرعت به منطقه خیلی ربط داره اگه خلوت باشه سرعت بهتره.(اگه بتونی از یکی مودم بگیری و تست کنی معلوم میشه)نقل قول:
من 512 یک ساله داشتم سرعتم تو روز و شب 95 بود.ولی الان 15گیگ یک ماه(512)گرفتم سرعت دانلودش 64 هست.(طرح های ویژه مثل طرح اول من رو روی سرعت بالاتر میبندن)
البته من اصفهان نیستم اونجا رو نمیدونم.
پس فکر سرعت واقعی هر سرویسو میده درسته؟نقل قول:
مثل adsl نیست که خیلی بالاتر خود سرعت اصلی بره؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز ، اول فایل رو از حالت فشرده خارج کنید بعد فرمت اون رو به gz تغییر بدید. ان شاالله درست میشه ، البته این ورژنی که شما نوشتید آخرین ورژن هست و هنوز ورژن جدیدی نیومده ( احتمالا چون مودم شما آخرین ورژن رو داره اون پیغام خطا ظاهر میشه).
اقا کسی مودم فروشی نداره؟
بچه هایی که وایمکس دارن لطفا راهنمایی کنید . چراغ وایرلس مودمم چشمک میزنه . بجز خودم کسی خونه نیست و هیچ دستگاه وایرلسی الان بش وصل نیست ! کسی داره استفاده میکنه یا کسی داره تلاش میکنه پسورد رو -- کنه ؟؟ پسورد خیلی قوی هم دارم .. حساب استفادمم از دستم خارجه ولی چک کردم چیز غیر عادی ندیدم که مثلا یکی گذاشته باشه واسه دانلود .
یک سوال دیگه برنامه ای هست که بشه بش حجم مصرفی رو تو ساعت مشخص چک کرد ؟ میخوام شبانه روجمع نزنه
موضوع اینه که اگر بحث فرمت بود خود مسئولین مبین نت باید این رو درک میکردن و تا بحال با 2 فرمت قبلی که جواب نداده.ضمن اینکه فریمور من میدونم که اخرین بوده و چون دیدم این فریمور روی سایت اومده خواستم اپلود کنم ببینم تغییرات چیست ضمن اینکه فریمور روی سایت مانند قبلیا دیگه ورژن و تاریخ نخورده و کلا چیز جدیدی هست که احتمالا مشکل هم دارهنقل قول:
فریمور برای چی میخواین عوض کنین؟ همین امکانات فعلیشم نصف بچه ها تاحالا استفاده نکردن. اگه خیلی وارد هستین لطفا بم من بگید چطور دوتا موبایل تو خونه رو به قسمتwhitelist اضافه کنم که دیگه نگران ه ک شدن پسورد نباشم ...قسمت مک رو نمیدونم چطور باید پیداکنم.و اضافه کنمنقل قول:
با سلام .
دوستان اینم وضعیت ما تو یکی دو هفته اخیر جالبه اینکه قبلا همینجا rssi 59 بوده . مودم از جاش تکون نخورده.
پشتیبانی هم میگه همه چی درسته :n04::n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه 632 دارم که می خوام ابش کنمنقل قول:
برنامه Who Is On My Wifi رو نصب کن تا ببینی چه کسایی به مودم وصل شدن برای پهنای باند هم می تونی از برنامه های مانیتورینگ پهنای باند مثل networx استفاده کنینقل قول:
اگه می گی پسورد گذاشتی نگران چشمک زدن نباش
سلام .من از طرحهای شیر یک به 4 نامحدود 12 ساعته یک مگ استفاده میکردم .8 صبح تا 8 شب.روزی 4 گیگ دانلود داشتم . نامردا اومدن طرح رو حذف کردن.الان نامحدوهای مبین نت خیلی مزخرفه 1024 اش ، سرعتش باید 12 تا باشه .
لینک شما قبلاً داخل فایل زیپ یکی شده. اما اونی که توی سایت قدیم هست دو تا اسم همزمان داره که فرقی نداره کدوم باشه. چه با پسوند gz و چه با tar همون فایلی رو میسازه که شما نسخه زیپ اون رو دادین.نقل قول:
مهم اینجاست که فایل شما ایمج هست و برای همین به نظر نبایستی بهش پسوند بدین و همونجوری بدین به مودم. توی فایل راهنما در مورد تغییر پسوند فایل چیزی نگفته.
نقل قول:
خوب اگه بخش آپدیت رو نگاه کنید از نیمه پارسال تابحال دیگه آپدیت جدید برای DX350 نیومده. یعنی طبق این بخش از فایل راهنما شما آخرین آپدیت ممکن رو دارین و شاید برای همین خطا میبینید.
نقل قول:
در مورد برنامه که arash59b عزیز توضیحات لازم رو دادن.
اما برای وایرلس این نکته رو بگم که وقتی شما وای.فای مودمتون روشن هست و یه نفر دیگه حتی بدون قصد گشتن عمومی، یه سرچ توی بخش شبکه کامپیوتر یا موبایلش بزنه که بخواد به مودم خودش وصل بشه، باز تمام مودمهای داخل محدوده دید رو هم میگرده و ازشون اطلاعات اولیه میگیره. بعضی برنامهها هستن که برای جمع کردن اینجور اطلاعات مثل مکآدرس و چیزهایی مثل SSID و مشابه مصرف دارن. یعنی در حالت کلی بیشتر این تماسها غیرعمد و موقت هستن. چیزی که مطمئن باشید خود شما هم روی مودمهای دیگه انجام میدین. شبیه چیزی که موقع فرستادن فایل با بلوتوث میکنید و بطور غیرعمد لیست تمام موبایلهایی که بلوتوث روشن دارن با اسمشون رو میبینید. اما شما فقط با یه موبایل خاص نظر کار دارین و اگه هـکر نباشید با باقی اونها کاری ندارین. اینجا هم اینجور هست. یعنی اگه رمز قوی داشته باشید احتمال خطر و نگرانی برای اون چشمک زدن خیلی کم میشه.
نقل قول:درسته من هر دو فایل رو یکبار هم بصورت فشرده به مودم اپلود کردم ولی باز هم خطا داد و طبیعتا هم نباید به فرمتش دست زد.همینطور تو فایل راهنما اخرین اپدیت همونی هست که روی مودمه فقط واسم سواله این اپدیت یعنی تغییر فایل بهتره بگیم که روی سایت اومده چیه و مثل اینکه اینجا هم کسی به این ورژن اپگرید نکردهنقل قول:
من مودم بیرونی دارم out door و میخوام بفروشم. از جمعه هفته قبل نمیتونم سیگنال بگیرم و قطع شدم. فرداش هم تقاضای رسیدگی کردم اما هنوز خبری نشده . دیگه سرم بره با مبین نت کار نمیکنمنقل قول:
ممنون . ولی هر ۲ الی ۳ ثانیه یک چشمک میزنه من ۷ ماه شاید بیشتر هست که اشتراک دارم این موضوع جدید هست !!!! نمیدونم جریان چیه!نقل قول:
بابرنامه ای هم که ارش گفت بعید میدونم بشه چک کرد کی وصله به مودم. وای فای مودم بدون پی سی کارمیکنه .هیچ کنترلی با پی سی روش نیست .
نقل قول:مثل اینکه بازارچه داریم ناسلامتی :n09:نقل قول:
بریم بازارچه رو با مودم های مبین نت بترکونیم یه عکس یه قیمت هم بزاریم امتیاز بازارچه هم میدن :n02: :n08:
منم یه dx350 فروشی دارم :n10::n02:نقل قول:
دوستانی که مودم دارن به همراه قیمت پ خ بدن
سلام
من مودم رومیزی وایمکس مبین نت دارم .
الان که روشن کردم چراغ آنتن دهی مودم بعد از چند دقیقه قطع میشه فقط (از 5 خط آنتن که کیفیت سیگنال رو نشون میده ) چراغ بالایی چشمک میزنه بقیه خاموش میشه تاحالا کسی به این مشکل برخورد کرده ؟
نگران نباش عادیه.منم وقتی استفاده نمیکنم همینجوری چشمک میزنه وقتی استفاده کنی انتن برمیگردهنقل قول:
گوش شیطون کر دیشب با سرعت 245 الی 250 دانلود کردم. کل دریافتی 4.2 گیگابایت :n19:
امیدوارم برای بقیه هم اوضاع خوب بشه :n16:
من دیروز تلفنی به سایت زنگ زدم ثبت نام کردم دو ساعت بعد مودم جیبی رو برام آوردن حالا مشکل اینجاست که من 430 پول دادم واسه سرعت 2 مگ 18 گیگ 6 ماهه ولی برام نوشته تو سایت سرعت 128 12 ماهه شروع سال 91 اعتبار تا بهمن 92 به هر کسی هم چه پشتیبانی چه دفتر مرکزی میگم منو به هم پاس میدن و میگن هم اسم شما تو سیستم ثبت نشده و مودم به نام کس دیگریه من چیکار کنم بتونم یا حقمو بگیرم یا مودمو پس بدم پولمو بگیرم در ضمن نه فاکتور دادن نه رسید پول بهم
زنگ زدم دعوا کردم دوتا فحش هم دادم درست شد سرویسمو فعال شد عین آدمیزاد سرعتشم عالیه
کار خوبی کردی ! شاعر میگه :نقل قول:
چونکه با کودک سر و کارت فتاد --- پس زبان کودکی باید گشاد
یعنی با هر کسی باید با زبون خودش حرف بزنی ، اینها احترام نمیفهمند چیه ، ولی ناسزا گفتن رو بهتر هضم میکنند.
من روز اولی که رفتم سمت مبین نت ، بیعانه دادم بعد 9 روز آخر نیومدن واسم راه اندازی کنن ! هر روز تلفن میزدم ، دو بار حضوری رفتم.
آخرم بیعانم رو پس گرفتم و مودم کارکرده خریدم .
این نمایندگی ها به نظرم بدون اینکه کاری کنند و فقط به اسم نماینده بودن چیزی به آخورشون واریز میشه و گرنه کار مردم رو درست انجام میدادن.
نقل قول:
من توی محدوده پوشش مودم های خارجی هستم اما از مودم داخلی استفاده میکنم که این مشکل رو دارم شما چطور ؟؟
نقل قول:نقل قول:
سلام
بله عادیش همون 240-250 هست ...
برای من بعد از این پستی که داده بودم (که ازش نقل گرفتم )
امروز تا 100 رسید اما بالاتر نرفت که قاعدتا باید تا 250 بیاد
این مشکلات از جانب isp هست
انشالا
+ اشتراکتون 1 به 4 هست ؟
+ به نظرم شما یکاری کن ...نقل قول:
منم دانلود شبانه زیاد داشتم واس همین البته احتمال میدم به خاطر ِ دانلود
زیاد سرعتم رفت پایین .
شما اگر از IDM استفاده میکنی بهتره از Speed limiter استفاده کنی
یه وقت همچین مشکلاتی پیش نیاد
آره خوبه سرعت 2 مگ ( من سریال برکینگ بد رو توی 2 شب دان کردم)
ولی خب .. این موارد رو هم باید در نظر بگیری که بالاخره ی جوری منفعت
رو حفظ میکنن