512 طلایی احتمالا اینطور باشه که قیمتش حدود 90 تومان میشه .نقل قول:
2مگ برنزی هم سرعتش احتمالا 60-70 باشه که قیمت اونم حدود 80 ت میشه .
Printable View
512 طلایی احتمالا اینطور باشه که قیمتش حدود 90 تومان میشه .نقل قول:
2مگ برنزی هم سرعتش احتمالا 60-70 باشه که قیمت اونم حدود 80 ت میشه .
دوستان این سوال منو جواب بدین لطفا.:n01:
نقل قول:
2مگ برنزی! حدود 75تنقل قول:
دومی رو بگیر! 3 ساعته اما سرعتش اگرم 90 باشه از 6-7 ساعت 32 بهترهنقل قول:
من یه بار افت پیدا کرد سرعتم پدرشون در اوردم اقا سرعت دست نمیزنن درامد جدید شارژ زدن
مخابرات خرسان رضوی شبانش رو برداشت ( فقط یک ساله شبانه میده ).... از شانس بد من صبانت هم گذاشت روی 16 کیلوبایت ( پول زور می خواد بگیره )...... شاتل بعد از مدتی محدود می کنه..... های وب به صرفه نیستنقل قول:
فقط همین آسیاتک مونده که قیمتش بالاست :n15:....... دیگه مجبورم یکی از سرویس های آسیاتک رو بگیرم
داداش چرا یکساله نمیگیری؟؟؟؟؟؟ مخابرات خوبه حداقل شبی شبی 2-3 گیگ رو شاخشه.نقل قول:
داداش من زخم خورده هستم :n14:نقل قول:
به اینا اعتباری نیست...... همین صبانت ، خیلی ها یک ساله گرفته بودن که یک دفعه اومد روی 16 کیلوبایت !! حالا چه خاکی بریزن رو سرشون !...... منم 3 ماهه گرفته بودم که بعد از یک ماه محدود شد !!
مخابرات هم اگر بخواد شبانش رو برداره اینقدر سرعتش رو کم می کنه که مردم بیخیال یک باقی مونده طرحشون بشن..... از اون طرف می گن ما شبانه رو که برنداشتیم ! ( ولی سرعتش اینقدر پایین میره که قابل استفاده نیست )
در کل من فقط یک ماهه می گیرم
پاک شود......
چرا باز جدیدا برای مثال سرویس 10 گیگی که میگیری 10 گیگ رو کامل شارژ نمی کنه به جای 10240 شارژ کنه 9990 تا شارژ می کنه
دفعه پیش 20 گیگ رو به جای 20480 شارژ کنه 19990 شارژ کرد.
تازه طبق قانون باید 25% هم بیشتر از چیزی که خریدین بدن ، نه کمترش (طبق چیزی که تو سایت فن آوا نوشته)نقل قول:
بهشون باید اطلاع بدی بگی که باید بقیه حجم رو برگردونننقل قول:
من 10 گیگ میگرفتم یه 500 مگ هم بهم اضافه میدادن:d
من به دلیل نویز خط
خطم رو روی 1 مگابیت بستن
دیشب در ساعت رایگان
سرعت دانلود طبق گفته ی نرم افزار 1 مگابیت (حدود 100 کیلوبایت) میانگین بود
سرویس 512 کیلوبیت هم دارم
یعنی دیشب تقریبا از کل ظرفیت خط استفاده کرد
دوستان
1مگ آسیاتک-خیلی کیفیتش پایینه حتی نیم بها هم سرعتو میاره پایین کلا تا 128هم سرعتش پایین میاد در طول روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱ مگ برنزی آسیاتک سرعت اسمی اش چنده پس از گذر منصفانه و شبانه ۲ مگ سرعتش چقدره؟
128 نامحدود نقره ای سرعت دانلود رو چند؟تا چقدر میشه دانلود کرد؟
سرویس نقره ای به صرفه نیست ! 256 برنزی تقریبا قیمتش یکیه ولی سرعتی که به شما میده بیشتره !نقل قول:
برنزی سرعتش یک سوم سرعت اسمیه یعنی واسه یک مگ میشه 120 تقسم بر 3 = 40 !نقل قول:
سلام
دوستان سرعت سرویس های نامحدود نقره ای 256 و نامحدود طلایی 128 چه قدره؟
و حداقل تبادل منظورش چیه؟
و ترافیک هدیه چیه؟
نقره ای بعد از تمام شدن مقدار حداقل تبادل سرعت نصف میشه - برنزی یک سوم میشه -نقل قول:
هدیه هم به مقدار حجمش سرعتت دو برابره .
ممنون از پاسخت داداش.نقل قول:
256 برنزی سرعت دانلودش میدونی رو چنده؟
یعنی اگر 256 بگیریم بعد از مقدار حجم میشه 128 ؟؟؟؟؟نقل قول:
طلایی چطوره؟
همونطور که گفتم بعد از حجم معینی (فکر کنم 200 -300 مگ در روز) یک سوم میشه ، که میشه حدود 10 کیلوبایت . تا قبل از اون هم k32 هستش .نقل قول:
آره ، نقره ای نصف میشه .نقل قول:
طلایی تا بحال امتحان نکردم ، ولی احتمالا سزعتش تغیر نکنه ، بصورت کلی نقره ای و طلایی بصرفه نیستن . با همون هزینه میتونین برنزی سرویسای بالاترو بگیرین (512-1024) که مجموع دانلود روزانش بیشتره ! مثلا با هزینه 256 طلایی میتونی 1024 برنزی بگیری با سرعت دانلود 40k .
یک مگو من داشتم سرعت 40 تا 45 بود ... مشهد
150 مگه اول هر روز
تایید میشه . اهوازنقل قول:
تایید میشه . اهوازنقل قول:
سلام دوستان
نظرتون درباره اسیاتک چیه؟-میخوام دومگ ماهی ده گیگ از منطقه مخابراتی گلستان شهر اهواز بگیرم-شبانه چطوره؟ قطعی ؟افت سرعت؟
تاالان ویروس مصرف منصفانه به شرکت رسیده یا نه؟
بنده این سرویس 2 مگ 10 گیگ رو داشتمنقل قول:
پسرخالمم داشت.
هر دو ما الان کوچ کردیم به وایرلس
سرعت دانلود رایگان آسیاتک سرویس 2 مگش توی ساعت رایگان 110 تا هستش
توی روز هم 250 تا میده
قطعیش زیاده
یعنی تو ساعت رایگان آسیاتک شاید 1 روز در هفته سرعت اسمی سرویس رو بده بقیه روزها سرعتش تو ساعت رایگان نصف سرعت اسمی سرویس هست
مرسی
کدوم منطقه مخابراتی بودی؟
الان با کدوم شرکتی
چرا از اسیاتک رفتی
پیشنهادت به من کدوم شرکته؟
شاتل بودم رفتم صبانت الا میخوام از صبا بکشم بیرون-فقط بخاطر مصرف منصفانه
اینترنت 256 رایگان شبانه با چند میگیره؟
32..........................
آسیاتک بهترین isp جهان اسلام :n02:ساعت رایگانش رو یک ساعت کم کرد . حواستون باشه 2-8 دانلود رایگانه
در تایید فرمایش جناب leonardo همگی در جریان باشید که ساعت رایگان آسیاتک یک ساعت کمتر شده و از 2 بامداد شروع میشه.یعنی 2 تا 8صبح.همینطور سرویسهای نیمه بهاش.!!!بعد از صبانت دارن یکی یکی گندکاریهای شبانشونو شروع میکنن.اسمشم هست مصرف منصفانه:n27::n23:
جالب اینجاست که امشب طبق معمول هرشب بازم از ساعت 1 بامداد سرعت رفت روی 2 مگابیت و این نشون میده وقتیکه از یک تعداد یوزر مشخص افراد بیشتری از پهنای باند استفاده کنند اینا پهنای باند کم میارن شدید و سرعت روزانه هم میشه اندازه سرعت شبانه.واقعا برای خودمون متاسفم.هنوز چون عده زیادی از این تغییر ساعت اطلاع ندارن از ساعت 1 دانلودشونو شروع میکنن و باعث میشه با اینکه به حساب پهنای باند بازه و سرعت اندازه روزانه اما در عمل سرعت شبانه رو داشته باشیم.برای همین من اول این تغییر ساعت رو باور نکردم با اینکه تو سایتشون رسما زدن.بازم بهشون زنگ زدم و تاییدش کردن و گفتن چون ملت هنوز تغییر ساعت رو خبر ندارن بازم امشب از ساعت 1سرعت اومده روی 256 کیلوبایت و کم کم که همه بفهمن درست میشه:n02::n03:
دوستان سرویس 10 مگ آسیاتک ماهیانه 20 گیگ شبانه رایگانش سرعتش چقدره ؟
برای دانلود چند بازی خواستم اینترانت بخرم برای 1 ماه
512 40گیگ
سرعتش چنده؟
مرسینقل قول:
کدوم منطقه مخابراتی بودی؟
الان با کدوم شرکتی
چرا از اسیاتک رفتی
پیشنهادت به من کدوم شرکته؟
شاتل بودم رفتم صبانت الا میخوام از صبا بکشم بیرون-فقط بخاطر مصرف منصفانه
به چه حقی آسیاتک سرویسهاشو گرون کرده؟!!؟
ما هر جا میرین خراب میشه مبین نت بودم اومدم اسیا تک لعنتی اینم که بدتر از مبین نت بابا واقعا خاک تو سرتون با این سرویس دهی مزخرفتون
نتیجه اینکه هر جا بریم اسمون تو ایران یه رنگه و اینترنت اوضاعش واقعا خرابه خدا همشونو شفا بده و لعنت کنه :n02:
ساعت دانلود رایگان اسیا تک گند شده از 2 تا 8 مراقب مصرف باشید کلاه برداری تو روز روشن