تعرفه پلکانی ﻣﺼﻮﺑﻪ ﻛﻤﻴﺴﻴﻮﻥ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ هست و همه ISP ها ملزم به اجرای اون هستندنقل قول:
ولی ظاهرا آشنای اول اجرا نمی کنه!
که این خلاف قوانین هست و قابل پیگیری و شکایت
Printable View
تعرفه پلکانی ﻣﺼﻮﺑﻪ ﻛﻤﻴﺴﻴﻮﻥ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ هست و همه ISP ها ملزم به اجرای اون هستندنقل قول:
ولی ظاهرا آشنای اول اجرا نمی کنه!
که این خلاف قوانین هست و قابل پیگیری و شکایت
الان شما تست کردید دیگه؟؟؟نقل قول:
من تست کردم مشکلی نداشت عزیز قبل از شکایت یه بار تست کنید لطفا
سرعت به شدت پایینه!آخه اینا وجدان هم ندارن! یک مشت آدم چی جمع شدن دارن اینترنت مملکت رو اداره میکنن!
این درست نیست بدون اطلاع سرعت آنقدر بیاد پایین! من رو حساب سرعت ضحی کیش طرح رو فعال کردم نه رو حساب سرعت مخابرات!
متاسفانه ملت هم وقتی میخوره تو سرشون تشکر هم میکنند به همین دلایل هست که اینا آنقدر پر رو شدن تو روز روشن دزدی میکنن ولی کسی هم نیست حرفی بزنه!
چند روزه كه از ضحي منتقل شدم به اشناي اول مثل خيليا
و فردا سرويسم تموم ميشه ولي چون زياد از حجمم استفاده نكردم 1 گيگ مونده
اگه سرويسم تموم شه راهي هس كه بتونم اين حجمو به سرويس جديدم اضاف كنم؟
واسه انتخاب سرويس جديد من ميتونم از پنل خود سايت اقدام كنم يا بايد حضوري برم؟
حضوري ادرسش كجاست؟
چرا سرعتارو تو طرح ها نزده 128 نيس چرا
اين طرح رايگانو كسي داره يا سركاريه
دوربين مخفيه؟دست تكون بدم واسه دوربين؟؟؟؟؟؟
یه ملت رو سر کار گذاشتن، قضیه اینه!
نمیدونم تا کی میخوان به این کار ادامه بدن! پنلش رو اگه من طراحی کرده بودم حداکثر 4 روز تموم میشد!
یه سوال از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]:n30:
اگه ما الان زنگ بزنیم 2020 میتونیم از سرویس های دانشجویی (پس پرداخت استفاده کنیم) یا این سرویسا فقط مخصوص کاربرای آشنای اوله؟
آقای پشتیبانی :n02:
آشنای اول سرویس بازی آنلاینم داره؟ شما کلا از پینگم پشتیبانی میکنین یا مثل اندیشه میگین پینگ به ما هیچ ربطی نداره؟ :n21:
امروز دیگه طاقت ام سر اومد و با توپ پر رفتم نمایندگی از شانس بد آشنا بودن نشد حالشو بگیرم
اما خیلی راضی شدم چطور؟
دوستم از من خواست تا مودم رو به همراه کپی کارت ملی براش ببرم و همونجا طرف 10 دقیقه کار رو انجام داد و سرویس رو دوباره راه اندازی کرد
حالا دیگه دارم پرواز میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پنل اشناي اول اين امكان و جود داره كه چند دقيقه قبل از منقضي شدن سرويس قبلي سرويس جديدرو انتخاب كرد
حضوري بايد اقدام كنيم يا از تو سايت هم ميشه؟
دوست عزیز سرویس دانشجویی دیگه کلا تموم شده مدتش می تونید از کمپین نوروزی استفاده کنیدنقل قول:
به نظرم پنل شما با ما فرق می کنه!!!نقل قول:
چون من که الان دوباره تست کردم، مثل قبل هست
1 گیگ قیمتش 38,880 ریال و 10 گیگ قیمتش 388,800 ریال هست یعنی 10*38,880 شده که یعنی تعرفه عادی حساب شده
اگر طبق تعرفه ای که تو خود سایتش هست حساب کنیم 10 گیگ اضافه 2600*10=26000 میشه، جالبه نه
البته امیدی به اصلاحش هم نیست
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سری قیمت زده و داخل پنلش یه جور دیگه هست
خلاصه، برای من هنوز جای سوال هست سرویس هایی که تو جدول پایین هست چرا داخل پنل وجود نداره ؟؟؟؟؟
چرا قیمت هر گیگ اضافه بین 1 تا 5 گیگ 3600 هست ولی داخل پنل کلا 3880 هست و ....
كسي نبود ؟نقل قول:
خط 8 از امروز صبح ترکیده سرعت دانلود 10 یا فقط واسه من بدبخت اینجوری شده ؟
اندیشه سبز یوزر مخابرات dci
وقتي سرويس adsl تموم بشه wifi هم قطع ميشه؟
منظورم اينه كه سرويس تموم بشه بازم ميشه از wifi مودم adsl استفاده كرد و با wifi گوشي به اينترنت وصل شد؟
متاسفانه باید به اطلاع شما برسونم به جمع آشنا های اول خوش اومدینقل قول:
دیگه از پهنای باند آزاد خبری نیست و شما باید با پهنای باند واقعی ادامه بدید نه کمتر نه بیشتر
من الان گیج شدم
من الان اکانتم هنوز با سایت dci اندیشه سبز باید تمدید شه چون اونجا باز میشه
بعد من نت 2 مگ دارم الان از صبح سرعتم شده 10 کیلو بایت
یعنی از این به بعد اینترنت اینجوریه ؟ الان من آشنای اولم ؟ مخابراتم ؟ اندیشه سبزم ؟ چی هستم ؟ یقه کیو بگیرم ؟ یه دلخوشی داشتم اونم دانلوده اونم از ما گرفتن ؟
من 10-15 تا صفحه عادی و سبک باز میکنم 40-50 مگ میره!!
دیشب هم تو ساعات رایگان تا صبح گذاشتم دانلود، صبح پاشدم دیدم از حجم کم کرده!
:n21:
به 2020 زنگ بزنید حجم رو بهتون بر می گردونننقل قول:
آخه زشته، من هر روز دارم زنگ می زنم حجمم رو بر گردونننقل قول:
آخرش هم 100-300 مگ رو نمی دن
یعنی چی آخه....
امروز هم زنگ زدم یه آقایی گفت که شما هر شب تست کنید اگه حجم کم می شد دانلود نکنید
فعلا ساعت رایگان برای مشترکین ضحی کیش که اومدن مخابرات نداریم!!!!!!!
3-4 گیگم رو خوردن ....
به این نمی گن دزدی؟
پول 256 می گیرن، 128 هم نمی دن، حجم هم که می خورن، 2 تا سایت هم باز می کنی کلی حجم ازت کم می شه
این دزدی نیست پس چیه !!!!
یه چند روزی فک میکردم مثل همیشه که هر سه روز یه بار نت همش قطع میشد و سرعت جنون میگرفت و میشد ۱۰ کیلوبایت بازم اینجوری شده یهو ددم یه صفحه باز شد که شارژت تموم
شده عمو اون سرویس های من دیگه منحل شده اینجا آشنای اوله!خوب از اونجا که وقتی ضحی کیش شارژت تموم میشد باید میگفتی واست شارژ کنن گفتم تا تنور داغه بچسبونم یخورده با خودم کلنجار
رفتم و گزینه ی 1ماهه(پیش پرداخت)5M-4GB
[1 ماه] رو انتخاب کردم این 5M هنوز نمیدونم چیه چون فعلا سرویس قبلیم فعاله یعنی هنوز اون فعال نشده/ خدارو شکر لااقل بانک باز میکرد!هیچی دیگه ۲۷ تومن از حسابم کم کرد تازه یه ماهم از حساب ضحی مونده بود که به این اضافه شد در حالی که ضحی ۱ماه ۴ گیگش نزدیک ۱۷ تومن بود حالا واقعا بخوای ۱ ماهه بزنی باید ۲۷ تومن بدی!زنگ زدم گفتن شما دایورت شدین آشنای اول کاش اول به ما میگفتین\عجب/ ولی جالب اینکه بعد چند روز کلا گزینه انتخاب یرویس از پنل من حذف شده و واسه
هر گیگ شارژم ۸ درصد مالیات اضافه کردن ! ولی سرعت رایگان شب تا ۲۴۰ هم میرسه که از آرزوهای من بود فک نکنم اینجوری بمونه بازم شب میشه همون ۵۰ کیلوبایت و صبحم همش قطع میشه ولی انصافا این چند روزه شبی یه بازی دان میکنم حال میده مفته :n13:
یه چند روزی فک میکردم مثل همیشه که هر سه روز یه بار نت همش قطع میشد و سرعت جنون میگرفت و میشد ۱۰ کیلوبایت بازم اینجوری شده یهو ددم یه صفحه باز شد که شارژت تموم
شده عمو اون سرویس های من دیگه منحل شده اینجا آشنای اوله!خوب از اونجا که وقتی ضحی کیش شارژت تموم میشد باید میگفتی واست شارژ کنن گفتم تا تنور داغه بچسبونم یخورده با خودم کلنجار
رفتم و گزینه ی 1ماهه(پیش پرداخت)5M-4GB
[1 ماه] رو انتخاب کردم این 5M هنوز نمیدونم چیه چون فعلا سرویس قبلیم فعاله یعنی هنوز اون فعال نشده/ خدارو شکر لااقل بانک باز میکرد!هیچی دیگه ۲۷ تومن از حسابم کم کرد تازه یه ماهم از حساب ضحی مونده بود که به این اضافه شد در حالی که ضحی ۱ماه ۴ گیگش نزدیک ۱۷ تومن بود حالا واقعا بخوای ۱ ماهه بزنی باید ۲۷ تومن بدی!زنگ زدم گفتن شما دایورت شدین آشنای اول کاش اول به ما میگفتین\عجب/ ولی جالب اینکه بعد چند روز کلا گزینه انتخاب یرویس از پنل من حذف شده و واسه
هر گیگ شارژم ۸ درصد مالیات اضافه کردن ! ولی سرعت رایگان شب تا ۲۴۰ هم میرسه که از آرزوهای من بود فک نکنم اینجوری بمونه بازم شب میشه همون ۵۰ کیلوبایت و صبحم همش قطع میشه ولی انصافا این چند روزه شبی یه بازی دان میکنم حال میده مفته :n13:
کسی از کاربرای ضحی کیش سرویسشو از پنل آشنای اول عوض کرده ایترنتی؟:n30::n28::n03:
یکی این سوال رو جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
این سرویس های 10 مگ پاک شد؟ من بخوام 10 مگ بگیرم باید چیکار کنم؟
تو پنل چیزی نزده در مورد 10 مگ!
سرعت دانلود 1024 چقدره؟ دانلود شبانش چقدره؟
کسی تغییر طرح داده از ضحی کیش به آشنای اول؟سرعتتون بهتر شد؟
یکی جواب بده دیگه :|
نقل قول:
من هر روز دارم زنگ می زنم حجمم رو بر گردونن
آخرش هم 100-300 مگ رو نمی دن
یعنی چی آخه....
امروز هم زنگ زدم یه آقایی گفت که شما هر شب تست کنید اگه حجم کم می شد دانلود نکنید
فعلا ساعت رایگان برای مشترکین ضحی کیش که اومدن مخابرات نداریم!!!!!!!
3-4 گیگم رو خوردن ....
به این نمی گن دزدی؟
پول 256 می گیرن، 128 هم نمی دن، حجم هم که می خورن، 2 تا سایت هم باز می کنی کلی حجم ازت کم می شه
این دزدی نیست پس چیه !!!!
سلام فعلا نه دوست عزیز شاید ردر آینده این اتفاق بیوفتهنقل قول:
دوست عزیز وقتی از چیزی آگاهی ندارید لطفا اشتباها راهنمایی نفرمایید فعلا خبری از انتقال یوزر های اندیشه نیست در آینده نزدیکنقل قول:
شما فعلا یوزر همون اندیشه هستید دوست عزیز نگران دانلود هم نباشید وقتی هم منتقل شدید به پنل آشنای اول بازم می تونید دانلود شبانه داشته باشید خود من اون موقع که 2 مگ داشتم شبی تا 4 و نیم گیگ دانلود رایگان داشتمنقل قول:
شما امشب 13 اردیبهشت زنگ بزن عزیز بگو م ی خوای با کاربر 27 صحبت کنی خودم برات اوکی می کنم فقط خواهشا از قبل از ساعت شروع که 1 شب باشه تا قبل از 7 صبح که ساعت اتمام دانلود رایگان هست 1 بار مودم رو خاموش روشن کنیدنقل قول:
سلام اگه شما لطف کنید از ساعت 1 شب که دانلود رایگان هست تا 7 صبح تو این بازه مودم رو 1 بار خاموش و روشن کنید من عین همون گیگ رو بهتون بر می گردونمنقل قول:
اون آقا چی فرمودن رو شما نشنیده بگیریعنی چی که برای کاربرای ضحی کیش دانلود رایگان نداریم
در مورد سرویس 256 هم هونطوری که می دونید سرعت دانلود حداکثر تا 32 باید باشه کسی در این زمینه سرت رو کلاه نزاشت ولی چون ضحی کیش مثل باقی شرکتها پهنای باند رو باز می زاشت شما فکر می کنید که سرعت دانلود 256 باید 250 کیلو بایت باشه در حالی که اینجوری نیست
برای بار اول دوستانی که به صورت پیش پرداخت بودن باید حضوری تشریف ببرن یکی از برند شاپ ها یا یکی از دفاتر خدماتی ولی اونایی که رو قبظ تلفن براشون می یاد می تونن تماس بگیرن 2020 براشون اوکی کنننقل قول:
در ضمن شما می تونی با یه کارت دانشجویی سرعت دانلود حداکثر تا 2 مگا بیت رو بگیری با این سرعت تا 230 و تا 240 کیلو بایت می تونی دانلود کنی هم در روز هم در شب ساعت رایگان
سرویس 5 مگ و 10 مگ برای دفاتر کوچیک و شرکتها هست اگه تمایل دارید این سرعت روداشته باشید باید با اساسنانه شرکت برید به یکی از برند شاپهانقل قول:
سرعت دانلود 1024 130 کیلو هست هم در روز هم در شب
این مشکل حجم زیاد مصرف شدن با باز کردن چند تا صفحه رو چند نفر دارن می شه یه آماری بگیریم من اینو گزارش بدمنقل قول:
دوستان که در دانلود شبانه براشون مشکل ایجاد می شه و از حجمشون کم می شه
لطفا برای دانلود مودم رو سر ساعت 1 شب 1 بار و سر ساعت 7 صبح 1 بار خاموش و روشن کنید لطفا این کار رو انجام بدید تا این مشکل هم حل بشه و شما هم بدون هیچ دستکاری بتونید از اینترنت لذت ببرید
دوست عزیز شما که کارمند این شرکت هستی میتونی جواب یه سولمو بدی؟نقل قول:
چرا بابت لود یک صفحه ساده چند کیلوبایتی، سیستم چند مگ از حجم کم میکنه؟
sat satعزيز خسته نباشيد. مشتري انديشه هستم اخيرا وضعيت خيلي خراب شده. هم زياد قطع ميشه وهم سرعت به شدت پايين اومده(موقع دانلود وحتي بازشدن صفحه).مركز 8 هستم و256 محدود دارم. به زور ماهانه4 گيگ دانلود كنم. شما كه به وضعيت استان آگاهي داريد،آيا با تغيير ispمشكلم حل ميشه يا مواردي كه نوشتم شامل همه سرويس دهنده هاست؟
سوال دوم اينه كه چه راه حلي پيشنهادمي كنيد؟
مرسي
دوست عزیز من فقط یه کارمند ساده هستم که بابت این جواب دادن ها هم اضافه کاری نمی گیرم :n01: چشم این هم منتقل می کنم که روش کار کنن باور کن تنها کاری هست که از دستم بر می یاد اگه دست خودم بود که می دونستم باید چیکار کنم :n12:نقل قول:
اگه می تونی یه کارت دانشجویی تهیه کن سرویس 2 مگ بگیر اگه هزینه برات مهمه 2 مگ با ترافیک 3 گیگ بگیر که ارزون تره بعدش تو ساعات رایگان می تونی شبی 4 تا 4ونیم گیگ دانلود کنی البته بستگی به سرعت سروری که ازش دانلدو می کنی هم دارهنقل قول:
در کل سرعت 256 برای دانلود مناسب نیست ولی خوب برای باز کردن صفحه فکر نکنم مشکل داشته باشه کسی که این سرویس رو داره
در مورد وضعیت استان حقیقتا آگاهی کافی ندارم ممکنه چیزی بگم که دروغ باشه ولی در کل می دونم که مخابرات فعلا مشکل پهنای باند نداره
و در مورد پیشنهاد هم اینکه این شما هستید که باید تصمیم بگیرد حداقل همین تاپیک رو بخونید ببنید بیشتر دوستان چی می گن تمایل داشتید خوشحال می شیم تو مخابرات به شما و باقی دوستان سرویس بدیدم
دوستان امروز زنگ زدم 2020 سرویس 1024 _ 5g دوازده ماهه(پس پرداخت) رو فعال کردم بعد که رفتم تو پنل دیدم اعتبار حساب زده 25gig دوباره زنگ زدم موضوع گفتم که اعتبار زیاد زدن گفتن که این 20gig بجای مودم رایگانه(خودم مودم دارم) الان می خواستم بدونم آخر ماه یه وقت پول این 20گیگ حجم اضافه یهو نیاد رو قبض سکته رو بزنیم:n04:؟ آقای[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه توضیح راجع به این قضیه میدی لطفا؟:n29: