بازی هایی که میشه با عینک سه بعدی ( آبی-قرمز) بازی کرد چیا هستن؟
کینکت زمان ریلیزش عقب افتاده؟ الان چندم آبان ریلیز میشه؟
بازی هایی که میشه با عینک سه بعدی ( آبی-قرمز) بازی کرد چیا هستن؟
کینکت زمان ریلیزش عقب افتاده؟ الان چندم آبان ریلیز میشه؟
نقل قول:
1-این عینک ها که نسلشون منقرض شده:31: برای 10 سال پیشه!! فقط میشه فیلم هایی رو که برای این کار ساخته شده رو ببینید .. اون هم خیلی جالب نیست و همش آبی و قرمزه:2:
فعلا بهترین تکنولوژی 3D تحت تسلط شرکت NVIDIA هست:21:
2-همین فردا هم قراره ریلیز بشه!!!:20:
ببینم مگه تکنولوژِی 3d رو فقط ps3 نداره؟ (من خودم تنظیمات سه بعدی رو توی اپشناش دیدم)
پس چطوریه که LG برای تبلیغ تی وی هاش از هیلو 3 استفاده کرده؟
آقا، این بازی Shank برای 360 هم هست؟
بعد DVDیه یا فقط میشه از لایو دانلود کنیم؟
نه. اخه اگر اینطور باشه دلیلی نداره مایکروسافت بازی Avatar رو 3D بزنه . تو setting بازی گزینه 3D رو میتونی فعال و غیرفعال کنی . شاید با هیلو هم همچین حرکتی کردن برای 3D . هیلو (معرکه) کجا و آواتار(بی سر و ته مسخره) کجا . هرچقدر فیلمش شاخ بود بازیش ضعیف و مزخرف!!!!!!!!!! هیلو رو 3D بازی کنی روانی میشی فکر کنم :18:نقل قول:
این اصطلاحاتو میشه برام توضیح بدید:
ha ck& slash
چی چی distant
سلام. بله برا xbox هم هست. اینجور که پیداست بازی arcad هستنقل قول:
آقا میثم گل این فرم ور جدید کی می خواد بیاد؟ اگه بیاد داشبورد جدید رو می تونیم بدون نگرانی از اجرا نشدن بازی های جدید نصب کنیم؟
سلام. راستش معلوم نیست ولی با توجه به این موضوع که این اپدیت جدید دردسر درست کرده در کمتر از ۱ یا دیگه نهایتا ۲ ماه دیگه باید بیاد. اگه نیاد که اوضاع داغون میشهنقل قول:
این دو تایی که وگفتی یعنی چه؟؟:18:نقل قول:
سلام آقا من یه سئوال داشتم می خواستم بدونم اگر آداپتور XBOX همینطوری تو برق باشه واسه مدت 1 ساعت مشکلی براش پیش میاد
در حالت اینکه کنسول خاموش باشه منظورمه
من 1 ساله اداپتورم تو برقه هیچ مشکلی پیش نیومده:10:نقل قول:
نه عزیز مشکلی نیستنقل قول:
حتی اگه 10 یا 12 ساعت هم باشه باز هم مشکلی نیست
ولی اگه برای طولانی مدت مثلا بالای 24 ساعت استفاده نمیکنید کنسول رو از برق درش بیارید بهتره
مشکل که دقیق نمیدونم ولی بچه هایی هستند که اصلا از برق درنمیارن و فقط زمانیکه میرن مسافرت از برق درمیارننقل قول:
سلام
دوستان اکانتی که من باش بازی میکنم لایوه . البته الان دیسکانته و به شبکه وصل نیست اخرین باری هم که وصلش کردم چندین هفته پیش بود . از حدودای 20 اکتبر به اینور وصل نکردم. اما سوالم اینه که الان که دارم بازی کال اف رو زودتر از موعد مقرر از طریق این اکانت بازی میکنم بعد که وصل شم به لایو ( حالا مثلا یه ماه دیگه یا نهایتا دو ماه ) ممکنه اطلاعات بازی ارسال بشه که من زودتر بازی کردم و اکانتم بن بشه؟
میشه سوالات من راجب به کینکت رو جواب بدبد
توی بخش خودش پرسیدم:8:
مرسی از تمام جواب دوستان گلم
اما بچه وقتی همنجوری تو برقه یه چراغ داره که نارنجیه وقتی روشن میکنی زرد میشه و اون فن تو آداپتور شروع به کار کردن می کنه
من تو همون حالت نارنجی منظورمه ها !!
نقل قول:
همه نظر دادن منم از سره بیکاری یه نظر بدم!:31:
من خودم تا یادمه پاور تو برق بوده و درش نیوردم! اصلا هم دلیلی نداره درش بیارم! مگه PC که پاورش همش تو برقه مشکلی داره ) که اگه پاور کنسول تو برق باشه مشکل دار بشه! ( با احترام به نظره داش پدرام!):31: به این میگن برهان (مثال) نقض !!:31:
شما تا زمانی که با این بازی به LIVE نرید مشکلی نداره!نقل قول:
سلام دوستان
بالاخره ما این cod:black ops رو بخریم یا نه؟یکی میگه nuke یکی میگه کامل نیست ....چیکار کنیم؟؟:18:
راستی نیازی به اپدیت داشبورد که نداره؟
سلام. بیشتر بازی ها ی قشنگ اولش با این مشکل کامل نبودن رو به رو هستن ولی نه همه سورس ها.نقل قول:
سلام دوستان
بالاخره ما این cod:black ops رو بخریم یا نه؟یکی میگه nuke یکی میگه کامل نیست ....چیکار کنیم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی نیازی به اپدیت داشبورد که نداره؟
نه به اپدیت نیاز نداشته
Kinect کی ایران میاد ؟
ما یه مسافری داریم که 4 شنبه داره میره قزاقستان اونجا تا 4 شنبه Kinect میاد؟
قیمتش همین 150 دلاره؟
سلامنقل قول:
اگه بعد از عرضه رسمی بازی به لایو وصل شوید هیچ مشکلی پیش نمیاد چون تاریخ کنسول شما برای ماکروسافت ملاک نیست . (اگه هم مشکلی پیش بیاد برای همه پیش میاد و ربطی به اون مورد نداره که قبل از عرضه رسمی شما به صورت آفلاین بازی میکردید):31:
آره دوست عزيز قيمتش همين 150 دلاره+ 150 دلار ديگه واسه خسته شدن فروشنده هاي عزيز(ميثم تو رو نميگم:31:) + 50 دلار ديگه هم واسه يارانه ها .... خلاصه تو ايران بايد 300-400 بخرينقل قول:
الکی قیمتارو نبر بالا ، فروشنده ها خوششون میاد! اگه بالای 200 بدن فرداش میریزیم بیرون اعتراض :دی
دیشب کینکت عرضه شد؟
عرضه جهانیه کینکت کیه؟
منظورم توی اسیا هست نه ایران
دوستان خواهشا کمک کنید .
ماجرا رو که قبلا گفتم کمککککک کنید dg
یه سوال دارم میدونم جاش اینجا نیست ولی بازدید کننده اینجا چون بیشتره خواهشا جواب بدبد...
من اگه ال سی دی سونی ex400 بگیرم میتونم هم به عنوان مانیتور pc و هم واسه xbox استفاده کنم ؟ کارت گرافیکم خروجی hdmi داره میخوام مانیتورم رو بفروشم از اون بگیرم
سلام. بله چرا نشه. اگه ال سی دی یه ۲ تا ورودی HDMI داشته باشه که دیگه بهتر هم پی سی رو وصل میکنی هم کنسولتونونقل قول:
پس تو کیفیت pc مشکلی پیش نمیاد ؟ مثل مانیتور برام تصویر میده؟نقل قول:
و یکی هم شما ps move دارین ؟ فقط میخوام دونفره بازی کنم پس از دسته اش دوتا میخوام
دوستان،این قیمت ها واسه کینکت چیه شما میگین؟ : د ی
یکی از دوستان که تو لایو باهاش آشنا شدم،کینکت میاره بین 240-250 ، میرزه به خدا!تازه به من گفت بهتون تخفیف هم میدم چون بحث تبلیغاتی داره!در ضمن من که از این به بعد میرم تو خط بازی اوریج،چون خیلی بهتره،الان limited blackops بدون اون ماشینش ولی با مدالش و دفترچه راهنماشو چمیدونم 2-3 چیز دیگه 110 هزار تومن میده این دوستم،نسخه ماشین دارش هم 250-80 (برای وزنش که میره بالا).
اینجوری هم خیالمون از بن شدن راحته،و هم بازی اوریج رو با همه امکاناتش میکنیم،
دوستان... من یکی دو ماهی میشه که اصلا کنسولمو روشن نکردم :31:
حالا میخام برم فیفا 11 بگیرم.... یه چیزایی میگن بهم که کلا گیج شدم !! قضیه آپدیت و این چیزا چیه؟؟؟
من تا حالا برای هیچ بازی ای مشکل آپیدت و این چیزا نداشتم..... لایو هم نمیرم اصلا.... اگه فیفا رو بگیرم که به مشکل نمیخورم؟؟؟
یکی یه راهنمایی بکنه.... آپدیت firmware و این جنگولک بازیا یعنی چی؟؟؟ wave چیه دیگه؟؟؟ اینا یهو سر و کلشون از کجا پیدا شده؟؟؟ :13: :27:
یه سوال : من یه 360 مدل 2005 از همونایی که سه صوت 3چراغ می شدن دارم
و تا امروز باهاش مشکل نداشتمولی امروز بعد یه فاصله 3-4ماهه از آخرین باری که روشنش
کردم خواستم بازی کنم که هر بازی ای توش گذاشتم هی هنگ کرد تا اینکه بلاخره
وقتی خاموش روشن کردم که دی وی دی رو ازش در بیارم یهو 3چراغ شد برای اولین بار
عجبم از اینه که خیلی باهاش من کم بازی می کردم و هرگز ازش زیاد کار نکشیدم !!
این چشه الان، آیا کارش تموم شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه همینو بخوام بفروشم چند می خرن ؟؟؟؟
آیا ارزش فروش داره یا با جاش بذارم که آشغالی ببره ؟؟
ممنون می شم جواب بدید
چه اروری اومد رو صفحه وقتی سه چراغ داد ؟؟؟( E ? )نقل قول:
سلام.نقل قول:
پس تو کیفیت pc مشکلی پیش نمیاد ؟ مثل مانیتور برام تصویر میده؟
و یکی هم شما ps move دارین ؟ فقط میخوام دونفره بازی کنم پس از دسته اش دوتا میخوام
والا اگه HDMI باشه فکر نکنم. و ای سی دی هم فول اچ دی باشه.
اره مو هم هست.
یا علی ۲۰۰۵؟؟؟؟؟؟ دمت گرم. اره بابا اون دیگه فایده نداره یه دونه نو بخر حالشو ببر.نقل قول:
یه سوال : من یه 360 مدل 2005 از همونایی که سه صوت 3چراغ می شدن دارم
و تا امروز باهاش مشکل نداشتمولی امروز بعد یه فاصله 3-4ماهه از آخرین باری که روشنش
کردم خواستم بازی کنم که هر بازی ای توش گذاشتم هی هنگ کرد تا اینکه بلاخره
وقتی خاموش روشن کردم که دی وی دی رو ازش در بیارم یهو 3چراغ شد برای اولین بار
عجبم از اینه که خیلی باهاش من کم بازی می کردم و هرگز ازش زیاد کار نکشیدم !!
این چشه الان، آیا کارش تموم شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه همینو بخوام بفروشم چند می خرن ؟؟؟؟
آیا ارزش فروش داره یا با جاش بذارم که آشغالی ببره ؟؟
ممنون می شم جواب بدید
سلام بر دوست ۲ ماه کنسول روشن نکرده.نقل قول:
دوستان... من یکی دو ماهی میشه که اصلا کنسولمو روشن نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخام برم فیفا 11 بگیرم.... یه چیزایی میگن بهم که کلا گیج شدم !! قضیه آپدیت و این چیزا چیه؟؟؟
من تا حالا برای هیچ بازی ای مشکل آپیدت و این چیزا نداشتم..... لایو هم نمیرم اصلا.... اگه فیفا رو بگیرم که به مشکل نمیخورم؟؟؟
یکی یه راهنمایی بکنه.... آپدیت firmware و این جنگولک بازیا یعنی چی؟؟؟ wave چیه دیگه؟؟؟ اینا یهو سر و کلشون از کجا پیدا شده؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تشریف ببرید یه تعمیر کار بگید واستون اپدیت نون استیلت ۱.۶۱ بریزه بعدش با خیال راحت بشینید فیفا ۱۱ بازی کن دیگه کاری به هیچی نداشته باش
سلام دوستان... فردا میخام یه دونه Slim بخرم... لطفا یکی قیمت توپ خونه رو بده....
:31:Xbox360 جسپر رو فروختم رفت پی کارش!!!!
اروری نیومد روی صفحه، صفحه سیاه بود !!نقل قول:
چه اروری اومد رو صفحه وقتی سه چراغ داد ؟؟؟( E ? )
آره آقا، تعریف از خود نباشه فک می کنم یکی از اولین کسایی بودم که خریدمنقل قول:
یا علی ۲۰۰۵؟؟؟؟؟؟ دمت گرم. اره بابا اون دیگه فایده نداره یه دونه نو بخر حالشو ببر.
دوستان یه اتفاق جالب که افتاده اینه که روشنش کردم و بدون مشکل بالا اومد !!!!!!!!!
قضیه چیه ؟؟ مشکل داره، نداره ؟؟
بخوام بفروشمش چند می خرنش ؟؟
برد های قدیمی از این ادا بازی ها زیاد در میارن!!:31:نقل قول:
توصیه میکن سریع بفروشش بره .. یه دونه Slim بگیر حالشو ببر:21:
نقل قول:
آره آقا، تعریف از خود نباشه فک می کنم یکی از اولین کسایی بودم که خریدم
دوستان یه اتفاق جالب که افتاده اینه که روشنش کردم و بدون مشکل بالا اومد !!!!!!!!!
قضیه چیه ؟؟ مشکل داره، نداره ؟؟
بخوام بفروشمش چند می خرنش ؟؟
نقل قول:
باهاش بازی کن ببین اگه هنگ میکنه. داره فوت میکنه کم کم.
قیمت ها رو در تاپیک قیمت ها گذاشتمنقل قول:
سلام دوستان... فردا میخام یه دونه Slim بخرم... لطفا یکی قیمت توپ خونه رو بده....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Xbox360 جسپر رو فروختم رفت پی کارش!!!!
دوستان من همین الان 360 ام بعد 5 سال به درک فاصل شد !!!!
چند تا سوال داشتم :
می خوام یکی دیگه بگیرم آیا سلیم بگیرم یا الیت ؟؟
آیا سلیم مصرف برقش کمه یا اونم زیاد 3چراغ می شه ؟؟ می دونم هر زمانی ممکنه
سه چراغ شه، منظورم اینه که آیا مثه 2005 هاست یا نه چیزه ردیفیه ؟؟
سلیم کپی خور شده ؟؟
آیا بازی اورجینال پیدا می شه به راحتی واسه 360 ؟؟ چون می خوام لایو بازی کنم
و نمی خوام بن شم، راستی بازی اورجینالش چند هست؟؟؟؟
اقا ميثم قيمت مو رو لطفا بگيد يا اگه تاپيك قيمت داريد لطفا لينكش رو بديد و ال سي دي سوني سري ex بگيرم يا سامسونگ سري ٥ ؟
سلام. خدا رحمتش کنه.نقل قول:
دوستان من همین الان 360 ام بعد 5 سال به درک فاصل شد !!!!
چند تا سوال داشتم :
می خوام یکی دیگه بگیرم آیا سلیم بگیرم یا الیت ؟؟
آیا سلیم مصرف برقش کمه یا اونم زیاد 3چراغ می شه ؟؟ می دونم هر زمانی ممکنه
سه چراغ شه، منظورم اینه که آیا مثه 2005 هاست یا نه چیزه ردیفیه ؟؟
سلیم کپی خور شده ؟؟
آیا بازی اورجینال پیدا می شه به راحتی واسه 360 ؟؟ چون می خوام لایو بازی کنم
و نمی خوام بن شم، راستی بازی اورجینالش چند هست؟؟؟؟
اگه همین فردا میخواهین دستگاه بخرین الایت بگیرید.
نه کلا xbox360 با ۳ چراغ خدا حافظی کرده.
بله کپی خور شده.
نه بازیهاش به راحتی پیدا نمیشه.
۳ روز پیش یه pes2011 فروختم ۷۰ تومن.
مو فکر کنم الان ۱۱۵ تومنتا ۱۲۰ تومن باشه(دقیق نمیدونم). در مورد ال سی دی هم ببینید کدوم امکانات بهتری بهتون میده.نقل قول:
اقا ميثم قيمت مو رو لطفا بگيد يا اگه تاپيك قيمت داريد لطفا لينكش رو بديد و ال سي دي سوني سري ex بگيرم يا سامسونگ سري ٥ ؟