ريو فرديناند با درامد هفتگي 110000 پوند پردرامد ترين بازيكن منچستر است .
Printable View
ريو فرديناند با درامد هفتگي 110000 پوند پردرامد ترين بازيكن منچستر است .
تيم ملي برزيل امروز ديداري دوستانه با ولز برگزار مي كند .
مسعود مرادي حساسترين بازي هفته اول ليگ خليج فارس را بين استقلال و ذوب اهن را قضاوت خواهد كرد .
زوج جديد پرسپوليس در فينال جامحذفى دنيزلي، پروين را تأييد مىکند!
معمولاً وقتى امواج آدمها به هم بخورد تا ته دنيا هم بروى عشق است که فرياد مىکند! وقتى مصطفى دنيزلى به پرسپوليس آمد پروين گفت فقط او مربى است و حسابى او را تحويل گرفت. از آن طرف نوبت دنيزلى است که از کرامات پروين حرف بزند و او را بزرگ فوتبال ايران بداند. زوج جديدى در پرسپوليس در آستانه شکلگيرى است. زوج دنيزلى و پروين زوجى است که قرار است در ديدار فينال جامحذفى ايران، پرسپوليس را مقابل سپاهان همراهى کنند. پروين نمىتواند خارج از پرسپوليس باشد چرا که همه وجود او به وجود پرسپوليس متصل است.
منتظر زوج جديد پرسپوليس در فينال جامحذفى باشيد.
انصارىفرد پژمرده شده است پروين: مشکلات پرسپوليس با يک «گوني» اسکناس حل مىشود
صحبت با على پروين هميشه جذاب است. سلطان پرسپوليس اگر چه اين روزها «صاحب منصب» نيست اما باز هم هرگاه نامى از وى برده مىشود عده زيادى از علاقهمندان چشم و گوش خود را تيز مىکنند تا ببينند پروين در ارتباط با موارد مختلف چه موضعى گرفته است.
ظهر ديروز به محض آن که خبر ملاقات پروين و انصارىفرد پخش شد، شايعات فراوانى در مورد او بر سر زبانها افتاد اما به خاطر اينکه در دام شايعات گرفتار نشويم تصميم گرفتيم اصل ماجرا از زبان خودش بشنويم. به همين خاطر همکار ما به دفتر کار پروين رفت و دقايقى را با وى از هر درى به گفتوگو نشست. آنچه در پى مىآيد ماحصل مهمترين حرفهاى «علىآقا» با خبرورزشى است که از نظرتان مىگذرد:
* انصارىفرد دو روز پيش با من تماس گرفت و خواهان برگزارى يک جلسه دوستانه شد به همين خاطر امروز (دوشنبه) به دفتر باشگاه رفتم تا با هم گفتوگو کنيم. همانجا به محمدحسن گفتم که من اتفاقات کنونى پرسپوليس را 9 ماه قبل پيشبينى کرده بودم. به او گفتم که نبايد به فوتباليست جماعت اعتماد کرد. يادم مىآيد که همان موقع مرتب هشدار مىدادم اين آقايان که مدعى حمايت از تو هستند، خيلى زود دست از حمايت برمىدارند. الان هم به کمکهاى مقطعى مالى دل خوش نکن چون حتى يک ميليارد تومان هم نمىتواند مشکل پرسپوليس را حل کند و بايد براى اين باشگاه فکرى اساسى کرد.
* هر کمکى از دستم بربيايد دريغ نمىکنم اما حاضر نيستم در پرسپوليس پست و مقام بگيرم.
* انصارىفرد نبايد اجازه مىداد کار پرسپوليس و آرىهان به شکايت برسد اما حالا اميدوارم با کمک سازمان قضيه دنيزلى حل شود تا حداقل مشکل دو برابر نشود.
* پرسپوليس براى نجات از اين بحران فقط يک راه حل دارد. بايد يک آدم «باوجود» پيدا شود و با يک گونى اسکناس تمام مشکلات مالى را حل کند. پس از آن نيز بايد برنامهريزى دقيقى صورت بگيرد تا زمينه براى درآمدزايى باشگاه فراهم شود. مطمئن باشيد اگر اين اتفاق رخ بدهد پرسپوليس در همان فصل اولى که برنامه فوق اجرا شود، قهرمان ليگ برتر خواهد شد.
* مشکلات پرسپوليس، انصارىفرد را پژمرده کرده است. اوضاع آنقدر حاد شده که اگر پرسپوليس قهرمان جامحذفى شود و به جاى يک کاپ «سه» کاپ قهرمانى هم بگيرد باز هم مشکلات اين باشگاه حل نمىشود! در واقع بايد بگوييم اوضاع پرسپوليس «وخيم »شده است.
* حميد (استيلي) شاگرد من بوده و اسطوره فوتبال ايران است. هيچکس حق توهين به او را ندارد.
* اگر على کريمى در اواخر نيمه دوم دروازه کره را باز مىکرد مىتوانستيم اين تيم را در خانه خود شکست بدهيم. کريمى هنوز با روزهاى اوج خود فاصله دارد.
* مطمئن باشيد به سوريه نمىبازيم. با قلعهنوعى در تماس هستم اما آن طور نيست که به او خط بدهم. البته بايد بگويم که اگر نصف فرصتى که به برانکو دادند را در اختيار امير بگذارند اين تيم نتايج بسيار خوبى خواهد گرفت. اجازه بدهيد قلعهنوعى 10 بازى سرمربى تيمملى باشد آنوقت به شما مىگويم تيم ما چه قدرتى پيدا مىکند.
* زياد در جريان يارگيرى پرسپوليس نيستم فقط مىدانم نيکبخت و يک بازيکن مشهدى به نام بادامچى (منظور علىآقا حسين بادامکى بود) را جذب کرده است!
بايد به عنوان سرگروه صعود کنيم مهدوىکيا: من همان مهدى 1998 هستم
«من همان مهدوىکياى سال 1998 هستم» او در پاسخ به منتقدان اينچنين جواب مىدهد، بخشى از گفتگوى او را در زير مىخوانيد:
* در بازى با کره همه تلاشم را به کار بستم اما در نيمه اول نتوانستيم به شکل مناسبى در زمين ظاهر شويم.
* با شروع نيمه دوم و با تغيير تاکتيکى از سوى کادر فنى نمايش بهترى ارائه داديم و توانستيم به نتيجه مساوى دست پيدا کنيم.
* پست اصلى من همانى است که کادر فنى مىخواهد و آنها از توانايى من براى تيم استفاده خواهند کرد
* سوريه را مىشناسيم و براى کسب هر سه امتياز بازى به ميدان مىرويم، تيم ما پتانسيل بالايى دارد و کسب پيروزى در دمشق دور از دسترس نيست.
* هدف ما صعود به جام ملتهاست اما اگر تلاشمان را بيشتر کنيم مىتوانيم به عنوان سرگروه به مرحله بعد راه يابيم.
* تساوى در بازى رفت به اعتقاد من يک اتفاق بود اما شک نکنيد اين اتفاق در سوريه تکرار نخواهد شد
* من همان مهدوىکياى 8 سال پيش هستم و معتقدم برخى از انتقادات مغرضانه است. من با تمام وجود براى تيم بازى مىکنم و کاملاً در اختيار تيم هستم ضمن آنکه با بستن بازوبند احساس مسئوليت بيشترى مىکنم.
آخرين خبر توافق سهجانبه پرسپوليس، اولادى و الشباب
باشگاه پرسپوليس، مهرداد اولادى و مسئولان الشباب به صورت سهجانبه به يک توافق کلى رسيدند. براساس اين خبر اولادى تا زمان حل مشکل خروج از کشورش در پرسپوليس بازى مىکند و سپس براى ادامه کار به الشباب امارات مىپيوندد.
گويا پرسپوليسىها در اين خصوص به مسئولان الشباب قول دادهاند حداکثر تا نيمفصل مشکل اولادى حل شود و نيمفصل دوم را با اين تيم عربى در ليگ امارات سپرى نمايد.
با اين حساب بايد گفت مهرداد اولادى تا اطلاع ثانوى بازيکن پرسپوليس است و همراه اين تيم در رقابتهاى فصل آتى شرکت خواهد کرد.
مايلىکهن از دايى شکايت مىکند!
ديروز در روزنامه خبرى داشتيم با اين عنوان که مايلىکهن در جريان شکايت على دايى نيست اما او مىگويد: با اينکه از زمان حضورم در تيم فولاد ديگر فرصت روزنامه خواندن هم ندارم و درگير انجام امور تيم هستم اما تحت هر شرايطى تابع قانون هستم و به طور مسلم وقتى شکايت دايى به دستم برسد در دادگاه حاضر شده و پاسخگو خواهم بود. هر چند که در عين حال من نيز شکايت و حرفهايى دارم که به موقع آنها را خواهم زد!
بازيکن تيم نيروى هوايى عراق ربوده شد!
مردان مسلح بازيکن يکى از بزرگترين باشگاههاى عراق را تنها چند روز پيش از انتقالش به يک باشگاه در سوريه ربودند. غنيم خودهير مهاجم 22 ساله نيروى هوايى عراق از سوى افراد مسلح که مدعى بودند اعضاى اطلاعات وزارت کشور هستند، از خانه بيرون آورده شد. محمدرسول سرمربى تيم نيروى هوايى گفت: خودهير يکى از استعدادهاى درخشان باشگاه بود و براى تيم المپيک عراق هم به ميدان رفته بود.
جو سئول وحشتناک بود هاشميان: به سوريه هم کل مىزنم
با گل ديرهنگام وحيد از يک شکست تلخ رهايى يافتيم، شکستى که مىتوانست به قيمت حذف ما از جام ملتها تمام شود. هلىکوپتر هانوفر با اين گل نشان داد مهاجم بزرگى است و تيمملى با حضور او دغدغهاى در خط حمله ندارد.
آقا وحيد انصافاً گل کاشتي.
خدا را شکر که توانستم محبتهاى مردم کشورم را جبران کنم.
بازى چطور بود؟
جو ورزشگاه وحشتناک بود، شصت، هفتاد هزار نفر يکصدا تيمشان را تشويق مىکردند و حتى يک لحظه هم ساکت نمىشدند در چنين شرايطى نتيجهگرفتن واقعاً دشوار است.
کره را چطور ديدي؟
به اعتقاد من تيم خوبى است اما ما هم در اين بازى پا عقب نگذاشتيم، تقريباً موقعيتهايمان يکى بود ضمن آنکه ما روى يک اشتباه کوچک گل خورديم وگرنه مىتوانستيم برنده بازى باشيم.
به نظرت کره جامجهانى 2006 قوىتر بود يا اين تيم؟
نمىتوان قياس کرد اما به اعتقاد من کره نسبت به جامجهانى تغيير چندانى نکرده بود.
اما آن کره فرانسه را متوقف کرده بود...
ببينيد شايد اگر کره ده بار ديگر با فرانسه بازى کند نتواند از اين تيم مساوى بگيرد ضمن آنکه فرانسه در بازىهاى ابتدايى جام تيم خوبى نبود، شما فکر مىکنيد فرانسهاى که با برزيل بازى کرد اگر همان زمان با کره بازى مىکرد باز هم با اين تيم به تساوى مىرسيد؟
از گلى که زدى برايمان بگو، واقعاً گل سختى بود.
وقتى مهدى آن پاس را انداخت حدس مىزدم که مدافع کره توپ را از دست بدهد، براى همين به دنبالش رفتم و توپ را گرفتم، همان لحظه که پشتم به دروازه بود ناگهان فهميدم که گلرشان از دروازه بيرون آمده و از اين موقعيت به نحو احسن استفاده کردم.
اين گل مردم را خيلى خوشحال کرد...
هيچ چيز به اندازه اينکه مردم را خوشحال کنى لذتبخش نيست، هميشه آرزو داشتم مردم کشورم را خوشحال کنم.
از بازى با سوريه بگو، تا چه حد از اين تيم شناخت داري؟
کمى شناخت دارم، فيلم بازى رفت را هم چند بار ديدهام.
چه نتيجهاى براى اين بازى پيشبينى مىکني؟
ما بايد براى سه امتياز بازى به ميدان برويم تا بتوانيم نتيجه دلخواهمان را بگيريم، من مطمئنم از دمشق دست خالى برنمىگرديم.
قول گلزنى مىدهي؟
وظيفه من گلزنى است و هميشه بايد در فکر گلزدن باشم چه اين بازى چه در ديگر بازيها.
و حرف آخر؟
اين حق مسلم ايران است که به عنوان سرگروه و بالاتر از کره و سوريه به جام ملتها صعود کند، اميدوارم که چنين شود.