هر کی مشکل پرداختی داشت
من می تونم براش انجام بدم و یا خریدشو انجام بدم یا گیفت کنم براش یا هرجور ولی معادل ریالیش رو به حسابم بریزه:n02::n07:
Printable View
هر کی مشکل پرداختی داشت
من می تونم براش انجام بدم و یا خریدشو انجام بدم یا گیفت کنم براش یا هرجور ولی معادل ریالیش رو به حسابم بریزه:n02::n07:
Full Client Installer (Recommended for Home Users
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Version Name: LoLInstaller
- File Size: 2.50GB
- Latest Update: 30 May 2013
Cafe Zip Version (Recommended for Cybercafes. Unzip the file without installation) - 网咖版下载(建议网咖用户使用)
- Version Name: GarenaLoL_20130530
- File Size: 2.64GB
Latest Patch Download - 最新补丁下载
- Version Name: Hotfix
- File Size: 37.7MB
Previous Patches Download
3.7 (Released: 21/05/2012)
Change Logs: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Hotfix (Released: 13/05/2012)
Download: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Hotfix (Released: 04/05/2012)
Download: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]3.6 Freljord (Released: 03/05/2012)
Change Logs: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بود ... هست ... تا چند ماه بعد از انتخابات هم خواهد بود تا ملت یه وقت خدای نکرده فکر نکنند این اختلالات مربوط به انتخاباته:n29:نقل قول:
1.25 گیگ از کلاینت اول بازی دانلود شد :blink:
700 مگ با عنوان Step 1 توی مرحله ی آپدیت بازی دانلود شد :jealous:
الانم 2 گیگ دیگه آورده با عنوان Step 2 که داره دانلود می شه :weird:
جمعاً شد 3.95 گیگ که باید با همه ی آپدیت ها دانلود بشه ... پس چرا این لینکی که گذاشتین فقط 2.5 گیگه ؟
حالا اگه قول بدیم از این فکرا نکنیم ، نمی شه بلافاصله بعد از انتخابات قطع بشه که لااقل یه تابستون رو خوش باشیم ؟ :n28:نقل قول:
step 2 دانلود نمیشه دو روز طول میکشه step 1 رو 10 دقیقه ای دانلود کردم ولی 2 سرعت سرورش خیلی پایینه در حدود 10 کیلوبایت بر ثانیه من بیخیال شدم و دارم پچش رو جدا دانلود میکنمنقل قول:
قبول دارم که Step 2 سرعتش نصفه Step 1 ـه اما دیگه 10 کیلوبایت هم یه ذره غیرعادیه و احتمالاً تا حدی به Isp مربوطه ... من خودم با سرعت 40 تا دارم دانلود می کنم : :n10:نقل قول:
دوستان عزیز ی سوال این پچی که قرار دادم برای کارنا هست میخوام بدونم رو EU nordic and east نصب میشه ؟؟؟؟؟؟
عزیزم از نظر مسئولین محترم دولت ماها کلا نبـــــــــاید خوش بگذرونیم . بعد تو میگی تابستون رو خوش باشیم ؟نقل قول:
الان این چند سالی رو هم که میبینی دارن یه دستی به سر و روی صنعت گیم تو ایران میکشن اونم به خاطر اینه که از طرف این صنعت احساس خطر میکنن و همچنین افکار اقتصادی که پشتشه و گرنه به فکر خوشی من و توی جوون که نیستن بیان بهترین نت رو در اختیارمون قرار بدن که بریم بازی انلاین بکنیم اون هم با خارجی های اجنبی ؟
بعد از انتخابات هم مطمئن باشین بحث اینترنت ملی میاد وسط و دوباره یه اختلالاتی اونجا تو شبکه بوجود میاد . لول هم که سرورهاش تو خارجه . کلا من اینده خوبی واسه لول ندیدم و نمیبینم که از این بازی اومدم بیرون . اکانت لول 30 ام رو ول کردم به خاطر این عوضی های مخابرات که نامحدود رو ازمون گرفتن .
اینا اول از همه اومدن یه کاری کردن که هر ارتباطی به سمت سرور های خارجی از طریق پورت هایی خاص انجام میشد بعد 30 ثانیه قطع بشه (که تو بازی بعد 30 ثانیه مینوشت attempting to reconnect)... بعد دیدن گندش دراومد همه معترض شدن ...عوضش کردن و برای شیلتر شکنهای معروف این عملکرد رو باقی گذاشتن (که یه چند روزی میشد بازی کرد) ... در کمال ناباوری شیلترشکنهای معروف اقدام به تعویض پورت خودشون کردن ... دیدن که هر پورتی رو محدود کنند شیلتر شکن ها از یه پورت جدید استفاده میکنند پس اومدن و یه سیستم جدید تعریف کردن که در ساعاتی خاص از روز سرعت رو به شدت کاهش بده به طوری که تمامی ارتباطات (که به صورت مداوم تبادل داده میکنند) به سمت خارج از طریق پورت های کد گذاری شده دچار قطعی های شدید میشه ... تو این سیستم جدید بازی های آنلاین دچار مشکل شدن و بعضی سرویس های اینترنتی مفید هم دچار کندی سرعت ...در حال حاضر کسی از این وضع موجود معترض نیست چون هم شیلتز شکنها کار میکنند هم vps و غیره تنها کسانی که معترض باید باشن و نیستن گیمر ها هستن که معترض هم باشن کسی به حرفشون گوش نمیده. اوه اوه چقد حرف زدم ببخشید دلم پره از دست این پت و مت ها چه کنم:n14:نقل قول: