سلام
به نظرت تا اخرالزمان چند سال ديگه مونده؟
Printable View
سلام
به نظرت تا اخرالزمان چند سال ديگه مونده؟
نقل قول:
سلام به همه عزیزان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما کی مدیر شدیم که لایق باشیم !!
تمام تلاشمو می کنم تا اونجایی که می تونم جواب بدم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم لذت ببرین !!
اقا پس چرا اینهمه سوال رو کسی جواب نداده؟
سلام علیکم...
علیکم السلام
احوالات
ممنون شما خوبی !!
یه چند تا سوال:
بفرما
1. آشپزی بلدی؟
هفته پیش یاد گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. چه غذای دوس داری؟
من همه غذاهایی که مامان درست می کنه دوست دارم ولی عاشق فسنجونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. درست کردن چه غذایی به نظرت سخته؟
درست کردن همه غذا هاسخته اصلا به من نیومده اشپزی !!
فقط برای اولین بار که اشپزی کردم تونستم مرغ بزارم که بد نبود می شد خوردش !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. تا حالا کلاس اشپزی رفتی؟
اره یه دوره کوتاه مدت گذروندم پیش یه استاد ماهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. وقتی مامانت خونه نیست کی اشپزی می کنه؟
بابام اشپزی خوبه
6. نظرت راجع به این حدیث چیه؟:
هر کسی یه کلمه به من یاد بدهند یک عمر مرا بنده خویش کرده
من واقعا هر کسی که حتی یه نکته کوچلو یادم بده هر کاری از دستم بر بیاد براش می کنم !!
سوالای اولو خودم می پرسم....
قبل از تو پرسیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در مورد بخش دانلود انجمن موسیقی چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم کاملترین بخش خیلی جامع و کامله و هر روزم اپتودیت می شه البته با تلاشای تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا تو اونورا افتابی نمی شدی یکمی اونجا می چرخیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از وقتی اومدی بازار مونو کساد کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدفت از اینکه اونجا ها زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میای چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوام ازیتت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bookmarekt رو میدی من؟ یا طاق میزنی با بوک مارک من؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون روز که گفتم بهت پایه نشدی پشیمون شدم دیگه عمرا چون بوک مارک من کم اورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی جلو آیینه وای میستی... شده تا حالا به خودت بگی ایول جعفر چه خوش تیپی تو...؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادم که به خودش دروغ نمی گه وقتی نیستم چرا خودمو الکی دل خوش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در مورد رد پا گزاشتن چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟ وقتی رد پایی نمیبینی کنف میشی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوشم میا اکثرا هم دنبال رد پا هستم !!
نه سعی می کنم اخر یه چیزی پیدا کنم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم میام.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانیــــــــــــت خوشحالیـــــــــــــــم کردی
بازم ول خرجی بکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==================================
این مژگان جان نزاشت سوالای اول واسه من باشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام علیکم!!
من بازم اومدم دیدم که یه پسر خیلی خیلی خوش تیپ صندلی نشین شده!!! (عزیزان اشتباه نکنید اون خوش تیپه من نیستم جعفر خان صندلی نشین شدن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اجازه میفرمایید تا ماهم چنتا سوال (از همون سوالای داغ داغ بپرسیم؟؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- خودتون را کاملا معرفی کنید
2- درس میخونید؟؟؟ چی؟؟
3-منو تا حالا تو این انجمن دیدین؟؟ کجا بیشتر؟؟؟؟
4- نظرتون درمورد آواتار من چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-با کدوم از کاربران اینجا (نه مدیران) بیشتر رفیقین؟؟
6- با چنتا اسمایل روحیات و اخلاق خودتون را نشون بدین!
7- فکر میکنید که قیافه من چه شکلیه؟؟ (حدس بزنید) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- هواپیما چنتا چرخ داره؟
9- یک قطار مسافربری با 12 واگن برای مسافران چنتا چرخ داره؟؟
10- ماشین پلیس در هر دقیقه چند بار آژیر میزنه؟
11- آمبولانس چه طور؟
12- آتش نشانی؟؟
13- پرههای هلیکوپتر وقتی که میخواد از زمین بلند بشه در هر دقیقه چند بار میچرخه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- حرارت صندلی داغ الان چقدره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- سریعترین پرنده کدومه؟؟
16- فکر میکنید که بتونید تا آخر با همین روحیه به سوالات جواب بدین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17- چرا من تو زمستونا بیشتر از تابستونا عرق می کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18- اول مرغ بوده یا تخم مرغ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19- اهل نماز هستی؟
20- میدونی سال جدید چند شنبه هستش؟
21- لحظه تحویل سال را میدونی؟
22- از لحظه این پست تا لحظه سال تحویل چند روز و چند ساعت و چند دقیقه مونده؟؟
23- اگر به فرض با سرعت 6.48 کیلومتر بر ساعت به سمت ماه بریم چقدر طول میکشه که به آنجابرسیم؟؟ (میدونم چنین چیزی غیرممکنه ولی میخوام اطلاعاتت را بسنجم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24- بزرگترین هزارپایی که تابحال مشاهده شده چنتا پا داشته؟؟
25- تا حالا شده که کله ات را بکوبونی به دیوار؟؟
26- خطرناک ترین شوخی که باهات شده؟؟
27- خطرناک ترین شوخی که با کسی کردی؟؟
28- تا حالا به فکر خودکشی افتادی؟؟
29- نظرت در مورد مارمولک و سوسک و ملخ چیه؟؟
30- سوپ ملخ خوشمزهست؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
31- بزرگترین سوتی که تو زندگیت دادی؟؟
32- ضدحال یعنی....
33-به جز فارسی به چه زبونایی میتونی صحبت کنی؟؟
34- تا حالا شده که روز 13 بدر برات بشه عزا؟؟؟ (برای من امسال اتفاق افتاد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
35- از انتی ویروس تو کامپیوترت استفاده میکنی؟؟ چی؟
36- روزی چند بار مسواک میزنی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
37- راستی چنتا برادر و خواهر داری؟
38- موش تو سوراخش نمیرفت........ (قسمت بعدیش را از خودت بساز به صورت طنز)
39- بی مزه ترین لطیفه ای که شنیدی چی بوده؟؟
40- نظرت در مورد من چیه؟؟
41- الان حرارت صندلی چقدر شده؟؟
42- سرگرمی مورد علاقت؟؟
43- مجله یا روزنامه چی میخونی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
44- چطور شده که اینطور شد؟؟؟ (تا به حال بهش فکرکردی؟؟)
45- (این سوال هم دزدیه!) آیا موافقی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
46- بازیگر ایرانی و خارجی مورد علاقت؟؟
47- پشه ها روزا کجا میرن؟؟
48- (اینم یه سوال دزدی دیگه) تا حالا اینطوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدی؟
49- فصل مورد علاقت؟؟
50- در روز چقدر میخوابی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
51- نظرت در مورد مهران مدیری چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
52- بهترین و بدترین کارای مهران مدیری کدوم بوده؟
53- این اسمایلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمارا یاد کدوم یک از کاربرا میندازه؟؟
54- این یکی شمارا به یاد کدوم میندازه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
55- نظرت در مورد کسانی که یه بند حرف میزنن و مخ آدم را می خورندد چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
56- خیلی ازت سوال پرسیدم؟؟
57- تا حالا گیر این گداهای سمج افتادی؟
58- در کل انسان منظمی هستی یا شلخته؟
59- میخوای یه استراحت بهت بدم تا بری استراحت کنی ؟؟
60- انسان بخشنده ای هستی؟
61- چقدر دلسوزی؟
62- انرژی هسته ای .........! (جای خالی را پر کن!! سعی کن یه چیز جدید باشه)
63- به نظرت من هم یه روز روی صندلی میشینم؟؟ اگه آره کی؟؟؟ اگه نه چرا؟؟
64- تا حالا شده که درختای خیابون یا کاشی های روز زمین را بشماری؟؟
65- چرا محل سکونتت را نوشتی HELL؟؟؟ (فکر میکنی بری جهنم؟)
66- بهترین تاپیک این انجمن چیه؟؟
67- کدوم را میپسندی؟؟؟ ایرانسل---- تالیا---- سیم کارت مخابرات
68- تو یاهو آیدی دخترونه هم داری؟؟
69- گوگل یا یاهو؟؟
70- عید امسال رو کجا میری؟
71- تو کدوم شهر زندگی میکنی؟؟
72- وقتی این سوالای منو دیدی چنتا فحش نثار روح من کردی؟؟
73- الان وضعیت روحیت چه طوریه؟
74- سرعت تایپت چطوره؟؟ (فارسی و انگلیسی)
75- نرم افزار مورد علاقت؟؟
76- یه نقاشی از چهره صورت خودت با نرم افزار Paint بکش (فقط با Paint و با استفاده از ابزار Pencil )(و نه چیز دیگه) اونوقت اون نقاشی را آپلود کن اینجا تا یکم بخندیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
77- تا حالا شده موقع انجام یه کار مهم با کامپیوتر بنا به دلایلی مثل رفتن برق یا وجود یه بچه شیطون تمام زحماتت از بین بره؟؟ عکس العملت چی بود؟
78- زود عصبانی میشی؟؟ وقتی عصبانی بشی چکار میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
79- ویندوزت چیه؟؟ بک گراند دسکتاپت چیه؟ اگه به نظرت جالب رسید آپلود کن ببینیم
80- خوب دیگه فکر کنم به اندازه کافی ازت سوال پرسیدم!! (ولی فکر نکنی که همش همینا بود ها..... دوباره بر میگردم و یه حال اساسی بهت میدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام اقا جعفر . حال شما ؟
1- مزایا و معایب صندلی نشین شدن چیه ؟
2- تا حالا شده از دوستات رو دست بخوری ؟
3- چندتا خواهر و برادر داری؟
4- پدرت چه کاره است ؟
5- چند سالته ؟
6- رشته ات چیه ؟
7- اهل خوندن کتاب های علمی هستی ؟
8- کدوم بخش انجمن علمی را بیشتر دوست داری؟
9- رنگ مورد علاقه ات ؟
10- یک اسم دختر و یک اسم پسر قشنگ بگو
مرسی بابت وقتی که می ذاری
موفق باشی
ایول ایول.همکار گلم میبینم که صندلی نشین شدی. بپا نسوزی.
ای کلک از کی تا حالا مدیر شدی بما نگفتی؟هـــان.دیانی جون چشمت روشن!
اشتباه تاپی بود !!
باور نکـــــــــــــــــن !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نــــــــــنه کجایــــــی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.بعد از زمین دوست داری تو چه سیاره ای زندگی کنی.
هیچ جایی خونه ادم نمی شه همین جا رو دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.زیباترین سحابی؟؟؟
من زیاد به این موارد وارد نیستم ولی جبار رو دیدم خوشم اومد ازش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.کدوم صور فلکی رو از همه بیشتردوست داری؟
به نظرم همشون خوبن زیاد دقت نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.اگه یه ستاره بودی دلت می خواست تو یه سیستم دوتایی باشی یا یه دونه ای؟(یعنی یه همدم هم باهات باشه)
ستاره تکش خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.کهکشان مورد علاقت؟
فقط یکی بلدم اونم راه شیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.اگه تمام انسان های روی زمین نابود بشن و فقط خودت بمونی چه احساسی بهت دست میده.!
احساس پوچی می کنم
7.ماه گرفتگی چند روز پیش رو دیدی.(نظرت چی بید؟)
خواب بودم نتونستم ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8.کدم ستاره رو دوست داری.(خورشید یا............)
خورشید تکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9.دوست داشتی تبدیل به یه دونه Black Hole میشدی
حالا این چی چی هست سوادمون یاری نمی کنه زیر دیپلم بگی شاید فهمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10.دلت می خواست برای همیشه و به تنهایی با یک ستاره دنباله دار به تمام کهکشان سفر کنی
نه اصلا نمی خوام فقط دوست دارم یه بار زمین رو از ماه ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11.دریا رو بیشتر دوست داری یا آسمون
دریــــــــــــا جات خالی جمعه کنار دریا بودیـــــــــم
12.اگر جای دیگه ای از عالم حیات پیدا بشه فکر میکنی موجوداتش چه شکلی هستن.
ها !!! نمی دونم شاید شبیه ای تی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13.اگه یه بلیت مجانی سفر به فضا بهت بدن(قیمتش رو که میدونی)ولی برگشتت به مرگ منجر میشه،حاضری بری فضا؟
اره دوست دارم برم ماه
14.زمین روزی به وسیله خورشید نابود میشه،تو دوست داری اون لحظه کنار زادگاهت بمونی و با خاطرات و تمدن میلیون ها سال زندگی انسان ها کنار اون ها نابود بشی یا اینکه با یک فضا پیما که فقط یه نفر جا داره به جای دیگری غیر از زمین پرواز کنی.
دوست دارم زمین بمونم حالش بشتر !!
15.سرانجام دنیا................................
نیستی
جفی جون بازم میام سراغت....
فعلا
خیلی ممنون بازم از این کارا بکن
به نظرت black hole همون سیاه چاله ها نیستن؟؟ (تو سوال بابی دیدمش!)
سلام..
سیـــــــــلام
خوب من هم يه چند تا سوال بپرسم كم نيارم (هرچند سوالاي بچه هاي ديگه رو نخوندم و ممكنه تكراري باشه.)
شما بفرما ولی منم کم بیار نیستم
اول از همه عرض ارادت به شما..
ما کوچیکتم
سوال ها :
1- آيا بيشتر دوست دارين موهاتون بلند باشه يا كوتاه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست دارم بلند باشه ولـــــــــی چه کنیم بهم نمی اد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- آيا اهل دعوا هستين؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه آره بيشتر كتك خوردين يا زدين؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی خدا زبون داده چرا این همه خودمونو ازیت کینم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا پیش نیومده با کسی دعوا کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اول بگين چندسالتونه!
20
4- به بازي هاي كامپيوتري علاقه دارين؟ اگه جواب مثبته بيشتر چه بازيهايي؟ و چرا شما كه بيشتر فعاليتتون تو موضوعات علميه بعضي وقتا به انجمن بازي ها ميرين و وقت ميزارين براي گذاشتن لينك!
البته که دوست دارم !! استراتیژکی !! خوب دیگه همه جای پی سی سرای من است
5- چه حيووني رو دوست دارين؟
دلفین
6- آدم بد اخلاقي هستين در كل يا خوش اخلاق؟
نمی دونم دیگرون باید نظر بیـدن
7- اگه از كسي بدتون بياد چه كار مي كنين؟
سعی می کنم زیاد نبینمش !!
8- اگه يه نفر مثل من همش ازتون سوالاي صدتا يه غاز بپرسه چيكارش مي كنين؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اختیار دارین این چه حرفیه خیلیم خوبه !!
9- آيا ازدواج كردين؟ (من نمي دونم چندسالتونه!)
گفتم که 20 سالمه هنوز بچم
10- روزي چندساعت براي اينترنت وقت ميزارين؟
بستگی داره چقد خونه باشم روزی ممکنه 10 ساعت یا کمتر متغییر
11- عكس آواتارتون از كيه؟! چرا قبلي رو عوض كردين؟
عکس YAANI اخرین کنسرتش خیلی محشر بود برا همین اینو گذاشتم چون خیلی دوسش دارم
خوب فكر كنم تا همينجا كافي باشه! مخلص شما : حامد.
حامد جون دستت درد نکنه وقتتو گذاشتی برا من باز بیا اینورا خوشحال می کنی ما را