ای بابا مشتری زیاد شد جا واسه خودمون نموند :31:نقل قول:
Printable View
ای بابا مشتری زیاد شد جا واسه خودمون نموند :31:نقل قول:
.نقل قول:
.
.
.
واقعا ؟
منمببرید شریففففففففففف.
من اگه رتبم زیر 5 هزار بشه می تونم سهمیه مناطق محروم بوشهر رو بزنم... شاید نفت شریف یا مهندسی پزشکی امیر کبیر رو بتونم بیارم...:8:
من خودم امتحان نهایی ها رو خوب دادم. ولی یادتون باشه که امسال 25%تاثیر به صورت معدل نیست ولی پارسال که15% بود به صورت معدل بود این یعنی فرق ایندو 10% نیست بلکه زمین تا اسمونه. چون 25%تاثیر به صورت تک درس اینجوریه که هر درس ضریب خودشو حفظ میکنه مثلا اگه کسی معدلش شده بود 18 و نهایی فیزیکش هم شده بود 18 تا پارسال که به صورت معدل بود اون 18 ضریب 1 داشت
(که در مقابل ضریب درسهای کنکور که ضریب بالاتری دارن هیچی حساب نمیشه)
ولی حالا نمره 18 فیزیکش ضریب 3 میگیره و توی کنکور تاثیر داره مثل کنکور.
یعنی من رو نمیبرین ؟ گریه میکنما ... :دینقل قول:
من با این طرح عدم تاثیر سوابق تحصيلي ضعيف در نتيجه آزمون داوطلبان كنكور موافقم اونایی که امتحان نهایی رو خوب دادن که رتبشون افزایش پیدا میکنه اونایی هم که بد دادن باعث نمیشه ناامید بشن و میتونن جبران کنن.
البته به نظر من خیلی هم تغییر نمی کنه.. چون اکثر رتبه های زیر 5 هزار معدلی بالای 17 دارن.... البته طبق کارنامه هایی که من تو سایتا دیدم...
بیا من جا واست نگه داشتم!:10:نقل قول:
من خونمون 10 دقیقه پیاده با شریف بیشتر فاصله نداره.می خوای برم درشو قفل بندازم پر نشه تا تو بیای؟!!:31:
نه بابانقل قول:
نقل قول:
عزیز من، آخه این چه حرفیه! :13:. کنکور یه آزمون مقایسه ایه. اگه یه عده به نفعشون بشه، مطمئنا یه عده ضرر میکنن. تازه این عدم نا امیدی الان به درد چه کسی میخوره؟!؟! اگه این خبر رو تابستون پارسال اعلام میکردن حالا یه چیزی. اونایی که امتحانا رو خراب کرده بودن انرژی میگرفتن واسه درس خوندن . ولی الان که کنکور رو دادیم چه فرقی تو نتیجه میکنه؟؟؟نقل قول:
من به همه ی بچه های فروم که امتحانات نهایی رو خراب کردن و کنکور رو خوب دادن تبریک میگم. از ته قلب! ولی به هیچ عنوان با این طرح موافق نیستم. نه به خاطر این که خودم ضرر کردم. نه . اگه معدل امتحان نهاییم 10 هم شده بود نظرم همین بود...
سازمان سنجش بازم یه اشتباه بزرگ و یک بی عدالتی دیگه رو رقم زد. حداقل باید این کار رو از سال بعد عملی میکردن.
بیخیال آقا اعصاب ندارم
همینه که هست.. همیشه شعبون یه بار هم رمضون.....
بعد صد سال تو این ممکلت بر اثر بی برنامگی یه سازمان کاری به نفع ما شده.... حالا شما بیاین هی بگین اشتباه کرده تا نظرشون عوض بشه....
اخه کدوم کار این سازمان رو حساب کتاب و برنامه ریزی بوده که این یکی باشه... الان معلوم کردن که سال دیگه می خوان چند درصد تاثیر معدل بدن....