خوب وقتی که میزنید اینستال رو، چی واستون میاد؟هیچی ظاهر نمیشه؟نقل قول:
Printable View
خوب وقتی که میزنید اینستال رو، چی واستون میاد؟هیچی ظاهر نمیشه؟نقل قول:
سلام به همگی من بیشتر از یک ماه وین 7 روی سیستم نصب کردم کاملا اکتیو بوده و احتیاج به نصب کرک و فایل اکتیو نداشته
اما از دیروز این پیغام می ده دوستان راه حلش چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کسی بلده این مشکل رو حل کنه؟؟؟؟
یه نگا بندازین.....ضرر نداره والا :دیکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=404480
خب اینک که واضح مدت یک ماه ازمایشی شما تمام شدهنقل قول:
بهتره به بخش کرک ویندوز 7 برید ویه کر خوب دانلود کنید و اپدیتشو غیر فعال کنید تا یه وقت
مشکلی پیش نیاد
من که متوجه مشکل شما نشدم نکست شما که ظاهرا فعالهنقل قول:
اگه میخواهید پارتیشن جدید ایجاد کنید خب اول باید یه یک یا چند پارتیشن دیلیت کنید
اگر هم میخواهید نصب کنید خب پارتیشن رو دیلیت و فرمت و بعد نصب کنید تا 100% مطمئن از نصب باشید
اگر هم نصب نمیشه فایل setup مشکل داره.
یه ویندوز دیگه تست کن
آقا مثل اینکه مشکل از ویروس هست...نقل قول:
چون دیگه اصلا بعد ازصفحه Loading Files روی Microsoft Corporation همین جور میمونه و وارد مرحله بعد نمیشه...
ممکنه مشکل از ویروس بوت باشه؟؟
راستی 3 الی 4 تا ویندوز سون تست کردم
عکس اولی رو نگاه نکردی دوست عزیز
یه آپدیتی هم هست که بعضی کرک ها را تشخیص میده و اگر از شانس بد کرک فردی را شناسایی کنه این پیامو میدهنقل قول:
[QUOTE=joe_satriani;4892586]خوب وقتی که میزنید اینستال رو، چی واستون میاد؟هیچی ظاهر نمیشه؟[/QUOTE
وقتی اینستال میزنم بعد مراحل نصب بعد هم نصب میشه مشکل من اینه که کامپیوتر با سی دی ویندوز 7 بوت نمیشه روی سیستم های دیگه بوت میشه فقط روی سیستم من بوت نمیشه:41: