خداوکیلی یه بار این جملت رو بخون ببین چیزی میفهمی.:18:نقل قول:
من که چیزی نفهمیدم.
Printable View
خداوکیلی یه بار این جملت رو بخون ببین چیزی میفهمی.:18:نقل قول:
من که چیزی نفهمیدم.
fkni tildnl
بنده فهمیدم : D
میگم کسی تو 4 نیست
من هستم فردا هم میخوام یک شهر بزنم نظرتون چییه
من ورلد 4 هستم .....نقل قول:
tuxedo و Codect و darkstrand دهان بنده رو سرویس نمودند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منم تو چهارم اسمش mohammad.ir
تازه لول 7 شدم .
و در به در دنبال یه شهرم :19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عجب گوسفندی بوده یارو با اون جون اومده دوئل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای اولین بار یه مبلغ قابل توجه بردم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حدودی راست میگی غیر قابل فهم بود :31:نقل قول:
من با دوئل کردن پول در اوردم اینقدر که بتونم لباس و کلاه بخرم وقتی که خریدم لباس هامو عوض کردم با این کارم
مهارت های دوئلم کاهش یافت در عوض مهارت های کارم زیاد شد . افرادی که ازشون پول در اورده بوده وقتی این رو
فهمیدن برای انتقام هی میان دوئل کردن ولی دلشون خوشه چون از من چیزی بهشون نمی ماسته پولم همیشه 0
هست :31:
من هم توی ورد چهار هستم و لولم هم 5 هست .نقل قول:
من رفته بودم دوئلنقل قول:
عجب گوسفندی بوده یارو با اون جون اومده دوئل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این میگی قابل توجه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
برای اولین بار یه مبلغ قابل توجه بردم :biggrin:
پس ما که روزی 2-3تا باحال تر از این داریم باید چی بگیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]