با سلام و احترام و عرض خسته نباشید
آیا کتاب جامعی در زمینه سولات اینترچنچ وجود دارد ؟
اگه هست ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید و اینکه چطور می شود آن را تهیه کرد؟
با تشکر فراوان
Printable View
با سلام و احترام و عرض خسته نباشید
آیا کتاب جامعی در زمینه سولات اینترچنچ وجود دارد ؟
اگه هست ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید و اینکه چطور می شود آن را تهیه کرد؟
با تشکر فراوان
سلام دوست عزيز...نقل قول:
من اين كتاب رو خوب ميشناسم ... هم خوندم (سبزش رو) هم درسش رو دادم(زردش رو ) ...
منظورتون از سوال اينه كه تو امتحان چجوري ازش ميپرسن؟!
شما كدومشون رو داريد ميخونيد؟!
ببينيد دوست من اينترچنج يه ورك بوك داره كه تو همه ي آموزشگاه هايي كه درسش ميدن اين كتاب رو اگه بخوان امتحان بگيرن از همين ورك بوك : Work Book استفاده ميكنند و سوالاتش دقيقا مشابه هست با كمي تغيير ... يعني اگه يه كلمه ي جديد رو بخوان بپرسن مثل كتاب كار تو يه جمله جاي خالي ميدن و ميپرسنش ... منتها جمله رو كمي با اونچه كه تو كتاب كار هست تغيير ميدن ...
در مورد مسائل ديگه ي كتاب هم همينطور هست... شما اگه كتاب كار رو حل كنيد همون نمونه ي سوالات امتحاني شما خواهد بود با تغيير nv ساختار هاي گرامري و جملات براي كلمه هاي جديد...
پس كتاب كار همون سوالات اينترچنج خواهد بود .... هر آموزشگاهي هم كه بخواد سوال بده نمونه هاش تو كتاب كار هست و فقط تغييرشون ميده... شما همون Work Book رو مطالعه كنيد دوست من.
موفق باشيد
اتفاقا اینو که گفتی رفتم توی سایت سفیر چون تا حالا توی گرگان سفیر ندیده بودم... بالا که اومد دیدم نوشته سفیر گرگان افتتاح میشود!!! ولی متاسفانه فعلا فقط دخترونهاشه و برای پسرها رو نداره...نقل قول:
سلام به همه دوستانی که درتلاشند برای حل همه مشکلات ما دریادگیری زبان مشکل من دریادگیری گرامر است لطفاراهنمایی کنید آسانترین راه برای یادگیری گرامر چیست ؟
اگه میخوای زبان رو با گرامر یاد بگیری کارت سخت میشه... ولی اگه بلدی یه کتاب خوب واسه گرامر بگیر که بهتر میتونی باهاش ارتباط برقرار کنی... مثل آزمون زبان و گرامر انگليسی نوشتهی جواد عسگری... اگه میخوای به انگلیسی بخونی سری سه جلدی English Grammar in Use نوشتهی Raymond Murphy... توی بازار هم هست...نقل قول:
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط setaresky [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستانی که درتلاشند برای حل همه مشکلات ما دریادگیری زبان مشکل من دریادگیری گرامر است لطفاراهنمایی کنید آسانترین راه برای یادگیری گرامر چیست ؟
یک راه وجود نداره که بگیم بهترین.کتاب های اموزشی زبان که تو جامعه رایجن مثل اینترچنج و غیره ... بهتون خیلی کمک میکنه.
تمام مهارت ها رو با هم تقویت میکنن.
تماشای فیلم با زیرنویس های قوی (هم انگلیسی و فارسی باهم) خیلی به شما کمک میکنن.
از همه مهمتر هم انجام کار به صورت پیوستس.یعنی اینجور نباشه که بگیم امروز نیم ساعت وقت بزارم هفته بعد اگه شد بازم نگاه میندازم.
اگه قراره تو 1 سال سه ماه مفید بخونی نباید بزاری از 3 ماه وقتت بیشتر بره.
پیوسته بیای جلو خودت سریع پیشرفت رو احساس میکنی....
این نحوه صحبت اصلا جالب نیستا دوست عزیز...نقل قول:
مگه شما زبان رو بلدی که میخوای گرامرش رو یاد بگیری؟
سلام دوست عزیزم...نقل قول:
بد برداشت نکنین! اصلا و ابدا قصد توهین نداشتم!!! آخه ایشون گفت آسونترین راه یه لحظه شک کردم که شاید بلد نیستن... واسه همین باعث شد بدبینانه نظر بدم... اگر سؤتفاهم شد خیلی ببخشید... واقعا متاسفم...
عذر میخوام... هم از شما و هم از اون دوست عزیزمون...
ببخشید یک مطلب انگلیسی میخواستم حدود چهار صحفه که اسون باشه برای ترجمه و تا حالا ترجمه نشده باشه, از لحاظ معنایی زیبا باشه .
استادمون برای کار کلاسی خواسته.ممنون
نقل قول:
دوست من اینجا یه سری داستان کوتاه هست که هر کدوم رو خواستی و برات اسون بود میتونی انتخاب کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من واژه consider رو خیلی جاها دیدم و معنیش رو هم تو بابیلون دیدم ولی گاهی اوقات معنیش با جمله درست در نمیاد. اگه دوستان معنیه کاملتری میدونند یا این کلمه واسه چی استفاده میشه لطف کنند بنده رو راهنمایی کنند.
در ضمن دوستان بعد از 504 معروفترین کتاب در این زمینه چی هستش؟
با تشکر