سلام یونس جان.
اگه منظورت آیکون منو هست که در برخی موارد ظاهر میشه برای من هم همینطوریه و فقط بعد از خاموش و روشن کردن گوشی از بین میره.
فکر میکنم این باید یک باگ نرم افزاری باشه که در همه ورژن ها موجوده.
با سپاس.
Printable View
سلام یونس جان.
اگه منظورت آیکون منو هست که در برخی موارد ظاهر میشه برای من هم همینطوریه و فقط بعد از خاموش و روشن کردن گوشی از بین میره.
فکر میکنم این باید یک باگ نرم افزاری باشه که در همه ورژن ها موجوده.
با سپاس.
من که تا به حال همچین چیزی ندیدم حتما تو فریمور 35 اینطور میشه
سلام دوست عزیز.نقل قول:
این مشکل در تمامی ورژن ها موجوده و یک باگ نرم افزاری به حساب میاد.
با سپاس.
واسه منم تا حالا پیش نیومده بود همچین چیزی !!!
راستی یونس جان اسم این تم چیه ؟ :دی
این حالت بیشتر زمانی اتفاق می افته که از گوشی تو حالت LandScape (به مدت طولانی) استفاده بشه. (مثلا" بازیهای N-Gage و .....)نقل قول:
سلام
بالاخره شکارش کردم: دی
کسی میدونه این تو چه حالتی اتفاق میفته؟!
نقل قول:
اگر هم منظورت اون دایره های روی نمایه هاست، هر وقت برنامه مربوطه باز باشه، یه دایره میاد روی نمایه. ببندیش میره!
سلام داریوش جان.نقل قول:
نه یونس منظورش آیکون منو هستش که بعضی مواقع ظاهر میشه و بعضی مواقع هم نیستش البته بیشتر اوقات این آیکون نیست و در برخی موارد ظاهر میشه که یک باگ نرم افزاری به حساب میاد و در همه ورژن ها هم موجوده ولی مشکل خاصی نداره.
با سپاس.
من اینگوشیم رو 2 سال پیش خریدم ورزن هم خیلی قدیمیه 11 هست چون کابل نداشتم هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم آپدیت نکردم حالا بعد از مدتها میخواهمآپدیت کنم این ورزن جدید یعنی اینقدر افتضاحه که ارزش آپدیت رو نداره ؟
پس من چیکار کنم :41:
سلام
گوشی من رنگ بعضی کلیدهای صفحه کلیدش پریده کار خاصی میتونم بکنم رنگش کنم مثلا رنگی برای اینجور مواقع وجود داره یانه؟