دوستان فن آوایی من نامحدود 512 داشتم از فن آوا. بعد گرونی رفتم مخابرات. حالا میخوام دوباره برگردم فن آوا. چند تا سوال مهم داشتم:
1. من اگه بخوام یه سرویس بدون گیگ (0 گیگ) 1 مگ بگیرم میتونم زنگ بزنم فن آوا درخواست کنم سرعت دان و آپم رو روی اسمی ببندن؟ یعنی 128 کیلوبایت؟ چون اون دفعه قبل تخلیه خط این سرویس رو گرفتم و سرعت دان رو روی 350 کیلو بسته بودن و آپلود رو روی 50. واسه من مهمه که سرعت دانم بالا نباشه چون فقط از نت میخوام برای صحبت کردن با اسکایپ (تصویری) استفاده کنم و اگه سرعت دان بالا بسته شه کیفیت تصویر خیلی میره بالا و زود حجمم رو تموم میکنه (احتمالا). مخابرات 512 نامحدودش سرعت آپلود رو 16 میده (لعنت بهشون) و سرعت آپلود هم تو اسکایپ مهمه که حتما بالای 50 باشه.
2. این سوالم خیلی مهمه برام: من اگه یه سرویس حجمی بدون گیگ بخرم بعد یکجا بخوام 40 گیگ بخرم، پول این 40 گیگ از کدوم فرمول زیر حساب میشه؟
40*1600؟
یا
(5*3600)+(5*2800)+(10*2400)+(20*2000)؟
3. اگه سرویس بدون گیگ 6 ماهه بگیرم، هر مقدار حجمی بخرم تو کل 6 ماه میشه استفاده شه دیگه نه؟ یا 1 ماهس؟
من روزی 1 ساعت تماس تصویری میخوام خانوادم باهام داشته باشن، فقط اسکایپ و دیگر هیچ. کل استفاده همینه. موقعی که 512 نامحدود فن آوا داشتم سرعت دانم 57 و آپم 45 بود. 1 ساعت 150 مگ مصرف میکرد اسکایپ. حالا اگه بشه 1 مگ محدود بگیرم سرعت دان و آپ رو روی 128 (و نه بالاتر) ببندن ساعتی 300 مگ اسکایپ احتمالا مصرف میکنه که میشه ماهی 9 گیگ. لطفا بهترین سرویس رو با توجه به کاربردم بهم پیشنهاد بدین. اگه احیانا تصویری با اسکایپ کار کردین هم سرعت هاتون و هم مصرف اسکایپ رو بهم بگین. ممنون.