نقل قول:
اين درسته ولي مشكلش اينه كه هر كدوم تو يه سلول جداگانه هست
ميخام پس از محاسبات دستورات را در يه سلول مشخص نمايش بده( عدد رو تو يه سلول وارد كنيم و پس از محاسبات تو يه سلول نمايش بده)
ترجيحا با استفاده از باتون نباشه
Printable View
نقل قول:
اين درسته ولي مشكلش اينه كه هر كدوم تو يه سلول جداگانه هست
ميخام پس از محاسبات دستورات را در يه سلول مشخص نمايش بده( عدد رو تو يه سلول وارد كنيم و پس از محاسبات تو يه سلول نمايش بده)
ترجيحا با استفاده از باتون نباشه
به نقل از مایکروسافت. این ابزار فقط برای سلول هست نه قسمتی از آن.نقل قول:
اگه این کار براتون مهمه از نرم افزار one note استفاده کنید توی اون میشه.
You can add shading to cells by filling them with solid colors or specific patterns.
شما ظاهرا اسم یکی از سل ها رو گذاشتی number6 و یه مقدار هم توش ذخیره کردی.(اگه اینکارو نکردی مشکل همینجاست)نقل قول:
طبق نوشته شما در داخل تابع sum، پس از خلاصه سازی فقط یک عدده که میشه تابع رو به صورت زیر نوشت.
البته به صورت دیگه ای هم میشه نوشت که در این صورت g38+h38 خودش میشه عدد اول و i38*number6 مبشه عدد دوم.کد:=SUM((G38+H38)+(I38*number6))
اگه منظورتون چیز دیگه ای هست بگین باهم بررسی کنیم.کد:=SUM(G38+H38,I38*number6)
تشکر دوست عزیز
مشکل با یک فاصله بین 6 حل شد
البته number هم حذف کردم
..
یک سئوال دیگه
توی اکسل امکان سرچ هم هست
اگه ما 30 تا شیت داشته باشیم و بخوایم مقدار xرو توی هر کدوم بهمون نشون بده چه راهی باید دنبال بشه ؟مثلا بگه x توی شیت 5 هست و 120 عددشه/
زمان شاه:n02: تاپيك اكسل فعال تر بود به بروز تر جواب ميدادن
چرا مثل قبل نيس؟
- - - Updated - - -
ظاهرا اساتید و دوستان گرفتار هستندنقل قول:
سلام دوستان من هر کار می کنم نممی تونم محور YYYYYY ببرم سمت چپ در اکسل 2010 ممنون میشم کمک کنید
- - - Updated - - -
سلام دوستان من هر کار می کنم نممی تونم محور YYYYYY ببرم سمت چپ در اکسل 2010 ممنون میشم کمک کنید
یعنی چی؟نقل قول:
با راست چین و چپ چین نمیشه؟؟؟؟
یعنی چی؟نقل قول:
با راست چین و چپ چین نمیشه؟؟؟؟
می خوام به حالت یعنی چپ قرارش بدمنقل قول:
محور y همیشه چپ نمودار قرار می گیره دیگه
در اکسل 2010 می خواستم