من تازه پستتو دیدم اگر مشکلت حل نشده بگو راهنماییت کنمنقل قول:
در ضمن اون آچارو رو میتونی از این مغازه ها که ابزار میفروشن بخری چند جور داره
Printable View
من تازه پستتو دیدم اگر مشکلت حل نشده بگو راهنماییت کنمنقل قول:
در ضمن اون آچارو رو میتونی از این مغازه ها که ابزار میفروشن بخری چند جور داره
آره رفتم از خودش پرسيدم گفت براي اينترنته . در مورد قفل فكر نكنم يادم نيست . تنظيمات خاصي نمي خواد ؟ مثلا دادن ipنقل قول:
نه هنوز مشکل دارم.اگه ممکنه بکو از کجا بخرم.نقل قول:
ممنون.:11:
دوباره سلام.
من گوشیم بعضی وقتا (بعضی وقتا ها!) یهو میوفته رو ویبره قطع هم نمیشه!!
مثلا یکی زنگ میزنه ویبره هم میره ولی دیگه قطع نمیشه تا گوشی رو خاموش کنم یا باطری رو در بیارم!!
چرا ؟ شاید داره به پایان عمرش نزدیک میشه!
نه بابا خدا نكنه ؛ به همين زودي خسته شدي و آرزوي مرگشو ميكني ؟نقل قول:
ماله من هم همين جوري ميشد ، قاط ميزد كه اگه ولش مي كردي يه شبانه روز ويبره ميزد . من كه از موقعي كه آپديت كردم درست شده و ديگه مشكلي پيش نيومده
سلام..
به خدا دیگه خسته شدم بس که تو این تاپیک گشتم. ماشال.. تاپیک نست که، دیگه داره از رُمانم میگذره.. مطالب مفیدی پیدا کردم ولی هنوز نتونستم گوشیمو آپدیت کنم. منم مثله خیلیا P990i دارم. 8 ماهی هست که گرفتم. تازگیا خیلی هنگ میکرد، به توصیه ی بچه های این تاپیک تصمیم گرفتم آپدیتش کنم. Update_Service_Setup-2.8.5.12 رو دانلود کردم. نصبشم کردم. ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه. گفتم شاید ناقص دانلود شده باشه، دوباره دانلودش کردم. ولی بازم همون آشو همون کاسه.. 12 ساعتی میشه که دارم تو تاپیک دنبال مشکلم میگردم. آپدیت کردنو با آموزشهایی که بچه ها گذاشته بودن یاد گرفتم، ولی این برنامرو که دانلود کردم اجرا نشد. میخواستم بدونم از بین اعضا کسی هست که با این وژن، گوشیشو آپدیت کرده باشه ؟ اگه آره، به مشکله من بر نخورده ؟ خودم حدس میزنم از ویندوزم باشه، ولی گفتم اول مطرح کنم شاید نیازی به تعویض ویندوز نباشه. ممنون میشم کمکم کنید.. حقیقتش دیگه خسته شدم بس که گشتمو به نتیجه ای نرسیدم وگرنه مزاحمتون نمیشدم..
عزیزنقل قول:
به جای اینکه بشینی انشا بنویسی مینوشتی چه پیغام خطایی رو دریافت میکنی !!!!
آموزش فلش هم که هست ، تا اونجایی هم که خوندم هیچ چیز نگفته نداره .
اگه فلش پلیر رو نصب کردی و اکسپلورر رو نبندی و باز نکنی نصب نمیشه . همین .
بعد از اونم برنامه آپدیت سرویس خودش هم آپدیت میشه بعد از نصب .
سلام..
آخه دله پُری داشتم که انشا نوشتم..
مشکل اینجاست که اصلاً ارور نمیده. وقتی رو آیکنش کلیک میکنم انگار کلیک نکرده باشم، هیچ عکس العملی انجام نمیده.
amirkhan_20e20 جان، درست متوجه منظورت نشدم.. گفتی فلش پلیر باید نصب باشه که نصبه، قبل نصب باید اکسپلورر رو ببندم و بعد نصب باید اکسپلورر رو باز کنم ؟
اگه اینه که الآن امتحان میکنم.. میخواستم بدونم کسی با این ورژن Update_Service_Setup-2.8.5.12 گوشیشو آپدیت کرده ؟
من تا قبل از آپدیت هیچ مشکلی نداشتم. ولی بعد از اون یکم اذیتها شروع شده.
پیشنهاد میکنم تا وقتی مشکلی ندارین آپدیت نکنید.
سلام..
نخیر، این داستان همچنان ادامه داره.. فکر کنم باید برم ویندوزمو عوض کنم. ظاهراً هنوز کسی با این ورژن Update_Service_Setup-2.8.5.12 گوشیشو آپدیت کرده.. تا یکی دو ساعت دیگه برمیگردمو نتیجه رو میگم که با عوض کردن ویندوز مشکلم حل شده یا نه..