بله.نقل قول:
فازشون معلوم نیست چیه!!
Sent from my ASUS using Tapatalk
Printable View
بله.نقل قول:
فازشون معلوم نیست چیه!!
دیدید گفتم یه کلکی تو کاره...اینا دلشون واسه مردم نمیسوزه! رفتن حساب کردن گفتن چه جوری سر مردم رو دوباره کلاه بزاریم.. قیمتها رو 2 برابر کردننقل قول:
اگر دلشون واسه مردم می سوخت با همون قیمتهای قبلی نامحدود ها رو بر میگردوندند..نه 2 برابر..
خب نمیگیریم. مجبور که نیستیم!
اگه هم اجبار کنن تخلیه می کنیم.
احمق که نیستیم 510 هزار تومن بدیم واسه اینترنت 8 مگ که به اندازه 2 مگ
هم ارزش نداره.
از اول صحبت این بود که اینترنت نامحدود بدن برای سرویس های آنلاین مثل فیلم
و گیم و ... اینا اومدن 256 گذاشتن.
آخه 256 چیه که نامحدود و محدودش چی باشه؟
به چه دردی میخوره؟
اگه واقعا میخوان فکری بحال اوضاع نابسامان اینترنت کشور بکنن باید سرویسهای زیر 1 مگ
رو حذف کنن و سرعت تک کانکشن رو ببرن بالا و قیمتها رو مناسب با درآمد مردم تنظیم
کنن نه چند برابر قیمت جهانی.
برای اینترنت که بیل نمی زنن بقیه دنیا چیکار می کنن ما هم مثل اونا.
چرا باید برای ما چند برابر باشه؟
من نتمو عوض کردم و lte گرفتم برای دانلود از شر این کوفتی راحت شدم و دیگه مجبور نیستم برای یه فایل 4 گیگی دو سه روز کامپیوترم روشن بمونه در عرض نیم ساعت میگیرم !
مخابراتو برای وب گردی استفاده میکنم 512 نامحدود چون صاحب خط نمیتونه بره به مرکز نتونستم تخلیه کنم
حالا نشه دوره بعد تعرفه ماها با همین جدیدا محاسبه بشه؟ اینا حساب کتاب نداره کاراشون یهو قبض میاد 90 تومن
آخه چقدر باید بی... باشن بگن نامحدودها جمع شه محدود شه برن حجمی نامحدودا فشار میارن به شبکه نتشون 128 شه طبق قانونه و شیر میشه بعد که کلی از نامحدودهارو فراری دادن میان بگن همون طرح قبلی با دوبرابر قیمت
مگه نمیگفتین نامحدودها کیفیت نتو آوردن پایین پس چرا دوباره گذاشتین؟ واقعا چقدر شماها رو دارین
من تعجب میکنم با این همه داستانی که تو این سالها داشتیم بازم بعضی ها میان اینجا شادمانه ! میگن خبر اومده حجمی ها جمع شن!
این همه تجربه بس نبود برات عزیزم؟ نخیر از این خبرها نیست و نخواهد بود در بهترین شرایط اینترانت ملی برای سایت های داخلی رو برای اینکه ملت رو ترغیب کنن بیشتر ازش استفاده کنن چند سال اول نامحدود میدن با هزینه اندک
عجب! یعنی سـیاست های اینا واقعاً حیرت انگیزه!
اول میگن امیدواریم همه کاربران نامحدود به سمت اینترنت محدود بیان که مشکلات برطرف بشه. چند ماه بعدش میگن محدود چی هست اصلاً؟ میخوایم به همه حال بدیم و نامحدود بفروشیم! بعد مشخص میشه که قیمت نامحدودها دو برابر شده!!!
یعنی رسماً میخوان قیمت هایی روی نامحدود بذارن که آدم خودش مجبور بشه خداحافظی کنه و بره سمت محدود.
حالا معلوم نیست این تعرفه ها برای کاربران قدیمی هم هست یا نه؟ مثلاً من که 2 سال پیش 512 نامحدود گرفتم، قراردادم تا کِی ادامه داره؟ سالانه تمدید میشه؟
بعید میدونم این جدول قیمتی که کاربارن قرار دادند درست باشه.
اصلا پخش کردنش هم درست نیست
مخابرات هم اینقدر نادان نیست این قیمت ها رو اعمال کنه
داخل سایت مخابرات این قیمتها هست برای چی درست نیستنقل قول:
اگر نادان نبودن الان به اینجا نمیرسید اوضاع اینترنت.نقل قول:
اینکه اینترانت هستنقل قول:
اینترمت نیست
واسه اینترانت البته سرعتهاش عجیب تره
انگار مال ۱۰ سال قبل هست
آخه ۶۴ کیلو بیت مگه داریم هنوز؟!
مگه دایل آپ آخه
بعد جالبه اینترانت عوضه اینکه ارزون باشه گرونتر هم هست:n09:
ادیت : البته فک کنم این یه تعرفه ای که من نمیدونم قضیش چیه ، زده تعرفه دیتا
اینا بنظرم سرویس های دیتا هستند.
اینترنت خانگی نیست.
البته اینترنت خانگی هم دست کمی از این نداره.
قیمت های حجم اضافه adsl مخابرات به نسبت چندماه پیش گرونتر نشده؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس شما همسفر باید باشه.
واسه من همون جدول قبلی میاد. من اصلا 300 گیگ ندارم.
نحوه محاسبه اینترنت نامحدود
وزیر ارتباطات، برنامه مدنظر برای تدوین نحوه محاسبه اینترنت نامحدود و توقف اینترنت حجمی را برای کاربران تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی در مراسم افتتاح پروژه های مخابراتی مربوط به فاز سوم شبکه ملی اطلاعات در جمع خبرنگاران گفت: کمیته ای تشکیل دادیم تا مدل فروش اینترنت نامحدود و توقف اینترنت حجمی را برای مشترکان پرمصرف مورد بررسی قرار دهد.
وی با بیان اینکه کشورهای مختلف جهان با توجه به تحولات بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات مدل های مختلفی را برای ارائه اینترنت به کاربران شان به کار گرفته اند، گفت: راه های مختلفی در دست بررسی است تا بتوانیم اینترنت حجمی را برداریم و اینترنت را به صورت نامحدود به کاربران ارائه کنیم.
واعظی ادامه داد: هم اکنون یکی از مشکلاتی که با آن مواجه شدیم مربوط به کاربران کم مصرفی است که هزینه کمی بابت اینترنت پرداخت می کنند، اگر بخواهیم اینترنت را نامحدود کنیم هزینه این کاربران چند برابر افزایش می یابد، بر این اساس در حال بررسی راه حلی برای حل این مشکل هستیم تا مشترکان کم مصرف اینترنت از این تصمیم ضرری نبینند.
وی با بیان اینکه نحوه محاسبه اینترنت نامحدود به گونه ای است که سرعت را مبنا قرار می دهیم، اضافه کرد: این به این معنی است که دیگر کاربران نیاز به خرید حجم مصرف ندارند و بر اساس سرعتی که نیاز دارند می توانند از اینترنت استفاده کنند.
واعظی خاطرنشان کرد: قرار است این سرویس در چند بخش شامل اینترنت زیر یک مگابیت، اینترنت بین دو تا سه مگابیت و همچنین اینترنت بالاتر از سه مگابیت تعریف شود و کاربران با توجه به سرعتی که نیاز دارند سرویس خریداری کنند. بر این اساس باید بسته های متعدد برای کاربران تعریف شود تا حتی کاربران کم مصرف نیز در این زمینه ضرر نکنند.
وزیر ارتباطات گفت: تا هفته آینده پیش بینی می کنیم که تصمیم قطعی در مورد این مدل فروش اینترنت خواهیم گرفت.
منبع : تابناک
امروز رئیس مخابرات گفت که اینترنت نامحدود مصرف منصفانه خواهد داشت.
این یعنی اینترنت محدود.
با عوض کردن کلمات که نمیشه آدم سر خودش رو کلاه بزاره.
این مصرف منصفانه در کشور های دیگه هم هست منتها شیوه اعمالش هست که تفاوت داره. اینجا به عنوان مثال شما از 25 گیگابایت رد بشی سرعتت میشه دایال آپ. اما شیوه درست به نظر من و چیزی که برای یکی از شرکت ها تو آمریکا هست ماهی 300 گیگابایت هست که بعد از اون به ازای هر 50 گیگابایت مقداری به هزینه ماهیانه اضافه میشه. یا سیستم شرکت virginmedia تو انگلیس به صورت پلکانی هست. یعنی اگه در یک بازه زمانی شما پشت سر هم دانلود کنی و از یه حجمی عبور کنی سرعت شما یه پله کاهش پیدا میکنه ، اگه ادامه بدی یه پله دیگه و در نهایت به یه حداقلی میرسه که قابل استفاده باشه نه دایال آپ! و این محدودیت روز بعدش برداشته میشه. در هر صورت اگر شما جوری از شبکه بار بکشید که تاثیر منفی روی کیفیت بقیه کاربر ها داشته باشه یا موقتا محدود میشید یا شرکت بهتون پیشنهاد میده که سرویستون رو ارتقا بدید. اما در عمل چون انقدر ظرفیت و سرعت بالاست این اتفاقات به ندرت رخ میده.نقل قول:
مصرف منصفانه در کل چیز بدی نیست اما چون تو کشور ما بد اجرا میشه ما دید منفی داریم بهش. نمونه اش همین نامحدود های مخابرات هست که سقف 25 گیگی دارند یا شاتل که اگر روزی از 2-3 بیشتر مصرف کنید سرعت رو میکنه دایال آپ.
این ها چرا با خودشون در گیر هستن ؟؟؟ :n35:نقل قول:
یه روز میگن می خوایم نامحدود بیاریم
روزه بعد تکذیب می کنن
یه زور دیگه میگن می خوایم حجمی ها رو جمع کنیم و همه رو نامحدود کنیم
معلوم نیست دارن چی کار می کنن ...
وزیر ارتباطات امروز گفته که دوره بعد وزیر ارتباطات نیست
برای همین این جیزایی که این اواخر میگه یعنی پشم!
چون سلیقه ایی هست بعدی میاد میگه من اینجوری دوست دارم.
شوخیش گرفته اینترنت 3 مگابیت نامحدود که بین 8 نفر تقسیم میشه بعد هم مصرف منصفانه!!!!! مضخرف هست همین اشغال های حجمی بهتره نخواستیم:n34::n34::n34::n34:
جالبش اینجاس که تو همین مصاحبه هم باز حرف از این زدن که اره 500 تا سایت داخلی با نصف قیمت حساب میشن ولی ما میخایم کاری کنیم کل سایتهای داخلی نصف قیمت بشن ...
ببخشید اگه اینترنت از حجمی بره سمت نامحدود دیگه این حرفا چه معنی ای داره !؟
ولی به این اینترنت ملی یا اینترانت یا هر کوفتی از اول حس خوبی نداشتم با اینکه کار فوق العاده ای میتونه باشه ...
میترسم یه روز اینترنت دیگه کلا جمع بشه و اینترانت بدن بهمون . اونوقت بگن هر کی مجوز اینترنت میخاد باید کارت بسیج ، هیات علمی دانشگاه ، قضات ، جواز کسب و ... داشته باشه! مثل همون وقتی که سرعت رو برای کاربر خونگی کردن 128 کیلو!
ولی با تمام این اوصاف این وزیر و دورانش خوب بود . در برابر وزرای دولتای قبلی که خیلی خیلی عالی بود!!
مدل جدید فروش اینترنت در کشور هفته آینده تصویب میشود
وزیر ارتباطات درباره تصمیم جدید وزارت ارتباطات برای فروش اینترنت نامحدود و توقف فروش حجمی گفت: بررسی کارشناسی این طرح به اتمام رسیده و امیدواریم در جلسه فوقالعاده روز یکشنبه آینده کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات مطرح شود که اعضا قبول داشتند که این طرح را تصویب کنیم.
واعظی گفت: در مدل قبلی فروش اینترنت نه سرعت و نه کیفیت مهم نبودند و مشترک چند گیگ خریداری و استفاده میکرد و پس از آن دوباره گیگ میخرید که در مدل جدید بستههایی ارائه میشوند که دارای سرعت تا 3 مگ، 3 تا 6 مگ و 6 تا 16 مگ ارائه میشوند و که در این بسته 10 برابر نیز ترافیک داخل دیده میشود.
وی افزود: این اعداد از بررسی مصرف معمول کاربران عادی، بنگاهها و کاربران تحقیقاتی محاسبه شده است.
وزیر ارتباطات تأکید کرد: این مصوبه در روز یکشنبه تصویب میشود و به اپراتورها یک تا 2 ماه فرصت داده میشود که در چارچوب جدید سرویسها را تعریف و اجرا کنند.
این 10 برابر ترافیک داخل یعنی چی؟
10 برابر چی؟ نامحدود؟
پس نامحدود نیست لابد. احتمالا میخوان یه حجمی تعیین کنن بعد 10 برابر اون ترافیک داخل بدن.
مثلا من الان سرویسم 4 گیگ ماهیانه داره لابد میشه 4+40 گیگ!
یعنی از این ببعد سرعت و کیفیت مهم میشن؟!
خیلی مبهم حرف میزنن آدم نمیدونه خوشحال بشه یا ناراحت!
مدل تعرفهگذاری اینترنت ثابت نامحدود نهایی شد/بستههای اینترنتی از دو تا ۱۶ مگ
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از نهایی شدن مدل تعرفهگذاری نامحدود اتصال داده در بخش ثابت و تعیین کف و سقف سرعت در بستهها خبر داد و اظهار کرد: تاکنون سه بسته پیشنهاد شده که بر اساس سرعت تا دو مگابیت در ثانیه، تا شش مگابیت در ثانیه، ۱۶ مگابیت در ثانیه را در بر میگیرد.
به گزارش ایسنا، در صفحه اینستاگرام منسوب به محمدجواد آذری جهرمی، درباره ارائه اینترنت نامحدود ثابت که بحث آن در یک ماه گذشته مطرح است، نوشته شد: بالاخره پس از ساعتها بحث و کار کارشناسی مدل تعرفهگذاری نامحدود اتصال داده در بخش ثابت نهایی شد. این پیشنهاد امروز صبح تقدیم کمیسیون تخصصی تنظیم مقررات خواهد شد. از همه صاحبنظران و اپراتورهای ارتباطی و فعالین بازار محتوا که ما را در تهیه این پیشنویس یاری کردند، صمیمانه سپاسگزاری میکنم. بیشک اگر پیگیریها و حمایت شخص دکتر واعظی نمیبود، بسیار اقدام سخت و پیچیده و غیرممکنی روبهروی ما بود.
وی با اشاه به نحوه ارائه این سرویس بیان کرد: بر اساس مدلی که تاکنون نهایی شده، هر بسته سرویس شامل یک کف و یک سقف سرعت است و سرعت سرویس نبایستی از کف کمتر باشد. این موضوع به دلیل ماهیت سرویس ایدیاسال در تضمین سرعت خط لحاظ شده است. مجموعا تاکنون سه بسته پیشنهاد شده که براساس سرعت تا دو مگابیت در ثانیه، تا شش مگابیت در ثانیه، ۱۶ مگابیت در ثانیه را در بر میگیرد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در هر بسته برای ترافیک داخلی و اینترنت دو سقف در نظر گرفته شده که سقف ترافیک داخلی ۱۰ برابر اینترنت است، افزود: بر این اساس عملا کاربران خانگی در صورت استفاده از سرویسهای ویدیو آنلاین در صورتی که هر روز پنج ساعت سرویس ویدیوئی داخلی را ملاحظه کنند و این رفتار را هر روز در ماه تکرار کنند، نیازی به پرداخت ندارند.
جهرمی همچنین با بیان اینکه این موضوع باعث رشد جهشی محتوای صوتی و تصویری بر بستر شبکه ملی اطلاعات خواهد شد، خاطرنشان کرد: این مهم زمینهساز اشتغال و پویایی زیادی در حوزه فناوری و فرهنگی کشور خواهد شد. سقف سرویس اینترنت نیز بر اساس میانگین حداکثر مصرف فعلی کاربران در نظر گرفته شده و عملا ترکیب به گونهای خواهد بود که بیش از ۹۰ درصد کاربران با خرید این بستهها دیگر نیازی به پرداخت شارژ اضافی ندارند.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با تاکید بر لزوم اصلاح تعرفهها بین ارائهدهندگان اینترنت و زیرساخت، گفت: برای حصول به این مدل، تعرفه سرویسها بین اپراتورها و مخابرات ایران و شرکت ارتباطات زیرساخت نیز اصلاح شده که کار بسیار پیچیدهای بود. همکاری مخابرات تا کنون بسیار سازنده بوده است. طبیتا جزئیات قیمت و مابقی مسایل را سازمان تنظیم مقررات پس از تصویب کمیسیون محترم ابلاغ خواهد کرد.
خب دوستان به اینترانت نامحدود سقف دار خوش آمدید! :n03::n14:
5 ساعت یعنی 300 دقیقه و 1/10 اون میشه 30 دقیقه = سهم ترافیک اینترنت برای هر روز
خوب دیگه اینترنت سقف دار ینی هر موقع 2 گیگ دان کردی سرعت هم به صورت معادل تبدیل می شه به دو کیلو.امیدوارم که اشتباه می کنم
در این طرح جدید اگر از سایت اپارات استفاده بشود یه پولی هم می گیرید ولی هوس رفتن طرف اینترنت و احیانن یوتویوب رو نکنید گفته باشم!
یه کاری می کنن به همین اینترنت 4 گیگ حسرت بخوریم.
احتمالا برای ترافیک خارجی باید کاربر حجم بخره.
همین میشه که الان هست ولی با قیمت بالاتر.
بهترین راه اینه که بریم از مستقیم کننده ها استفاده کنیم.الآن خودم یه VPS دارم مال آمریکا.راه خوبیه.مثلا از یوتیوب بگیری بفرستی رو آپارات.
فقط ۲۰۰ تا سایت تنظیم مقررات شامل سرور داخل میشن؟
تازه برید لیست سایتای داخلی رو ببینید سایتای دانلود نیستن اکثرا
نصفشون سایتایه بانکی و همچین چیزایی هستن
این یعنی چی دقیقا؟نقل قول:
عملا کاربران خانگی در صورت استفاده از سرویسهای ویدیو آنلاین در صورتی که هر روز پنج ساعت سرویس ویدیوئی داخلی را ملاحظه کنند و این رفتار را هر روز در ماه تکرار کنند، نیازی به پرداخت ندارند.
یعنی باید به زور روزی 5 ساعت تو آپارات و سایتای ویدیویی داخلی بچرخیم تا حجم رایگان باشه؟! زیر 5 ساعت باشه پولی میشه؟
انقدر سخت توضیح نداده که شما واسه خودت جمله رو ترجمه میکنی ها!نقل قول:
یعنی ترافیک داخلی در اون سرویس مورد نظر به اندازه ایی هست که شما هر روز روزی ۵ ساعت هم سرویس ویدویی داخلی استفاده کنی بازم احتیاجی به پرداخت اضافه نداری و اون سرویس مثلا نامحدود ترافیک داخلیش به اون اندازه هست.
ترافیک خارجیش هم به اندازه روزی ۳۰ دقیقه ویدیو دیدن از سایتهای خارجی هست.
خوب بد توضیح داده بودنقل قول:
حجمش چقدر میشه؟
مثلا 30 دقیقه با فرمت 4k ببینید یا 240p؟ با سرعت 1 مگ ببینید یا 16 مگ
با توجه به سرعت و کیفیت ویدیوی انلاین خیلی فرق داره میزان مصرف
گنگ هست توضیحاتشون
بابا هنوز که تصویب نشده که بخواد جزییات بگه گفت هفته بعد اگه تصثیب شه جزییات رث میگهنقل قول:
الان همینجوری یه چیز سر بسته گفت که یه مقیاسی دست افراد بیاد که نامحدود منظورشون بیشتر رو سرویس داخلی هست یعنی اونقدری حجم داخلی بدن که برای مصرف حتی ویدیو دیدن کافی باشه اما برای انترنت خارجی باید پول اضافه پرداخت بشه چون حجمی که میدن اونقدری نیست!
دیگه کیفیت اینارو نگفته
البته ویدیو داخلی هیچ جا نیست۴ کا بخوای ببینی!
۱۰۸۰ هم همچین زیاد گیر نمیاد
شما ۷۲۰ حساب کن مثلا
یه چیزی تو مایه های ماهی ۷۰ تا ۱۰۰ گیگ ترافیک داخلی میخوام بدند و ۱۰ گیگ هم خارجی
که قیمتش فقط به سرعتی که میگیری ربط داره
و برای ترتفیک بیشتر خارجی پول بیشتر پرداخت کنی!
که واسه خود من که مصرفم خارجی هست احتمالا پرداخت پول بیشتر هست
از صمیم قلب دعا می کنم این طرح تصویب نشه.
یا حداقل کاری به سرویس های حجمی حال حاضر نداشته باشند.
به اختیار باشه که هر کسی خواست نامحدود!!!!!!!!! بگیره
هر کسی هم نخواست حجمی بگیره.
کسی اگر رفته الکامپ از شرایط و پیشنهادهای adsl مخابرات خبری داره بذاره اینجا ببینیم
تصویب تعرفه اینترنت نامحدود در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات
وزیر ارتباطات تاکید کرد مصوبه ارائهی اینترنت نامحدود ثابت امروز در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسیده و تا یک ماه آینده اجرایی خواهد شد.
صبح امروز در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، توقف فروش اینترنت حجمی و ارائه اینترنت نامحدود به کاربران اینترنت در کشور به تصویب رسید.
طبق اعلام علی اصغر عمیدیان، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، صبح امروز در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات توقف فروش اینترنت حجمی و ارائهی اینترنت نامحدود به کاربران اینترنت در کشور به تصویب رسید. وی در این خصوص گفت:این مصوبه بهزودی به اپراتورهای ارائهدهندهی خدمات اینترنت ثابت ابلاغ میشود.رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خاطرنشان کرد:این مصوبه برای ارائهی خدمات ADSL، اینترنت فیبر نوری و VDSL در نظر گرفته شده است و مشترکان میتوانند با پرداخت اشتراک ثابت ماهانه، از حجم زیادی از اینترنت استفاده کنند. در این مصوبه، هم برای مشترکان کممصرف و هم برای مشترکان پرمصرف تمهیداتی در نظر گرفته شده است.معاون وزیر ارتباطات تصریح کرد:طبق این مصوبه کاربران میتوانند در چند سقف مختلف از سرعت اینترنت استفاده کنند؛ چرا که سرعت استفاده از شبکه ملی اطلاعات با اینترنت جهانی در این مصوبه تفکیک شده است.به گفته عمیدیان، بهزودی جزئیات بیشتری از این مصوبه ارائه و به اپراتورها ابلاغ میشود؛ بهعنوان مثال مشترکان میتوانند با پرداخت هزینهی ماهانه حداقل ۱۰ هزار تومان، از سرعت بالای اینترنت بدون محاسبهی حجم مصرفی استفاده کنند؛ البته این به معنای استفادهی نامحدود نیست و کاربران بر اساس سرعتی که درخواست میکنند از این سرویس استفاده خواهند کرد، چرا که در این تکنولوژی چیزی بهعنوان نامحدود وجود ندارد.
نقل قول:
البته این به معنای استفادهی نامحدود نیست و کاربران بر اساس سرعتی که درخواست میکنند از این سرویس استفاده خواهند کرد، چرا که در این تکنولوژی چیزی بهعنوان نامحدود وجود ندارد.
این جمله دقیقا یعنی چی ؟؟؟
آخرش نفهمیدیم که این اینترنت جدید ، نامحدوده یا محدوده یا نامحدوده محدود ؟
نقل قول:
حالا اجازه بدین پست بعدی رو بزارم یه کم به وخامت اوضاع بیشتر پی میبرین.