منم از صبح قطعم،یعنی انگار دکلا خاموشن هیچ فرکانسی یافت نمیشه
Printable View
منم از صبح قطعم،یعنی انگار دکلا خاموشن هیچ فرکانسی یافت نمیشه
همون بهتر بابا بزار قطع شه جمع کنن بره:n21:نقل قول:
اینترنتی که باید با هزار تا ترفند رو به قبله دست به دعا بشی تا وصل بشه همون بهتر وصل نشه
برای من هم حدود 20 دقیقه قطع بود ... تازه وصل شد.
من امیدوارم هر چه زودتر اینا ورشکست بشن که راحت شم دیگه.... همین الانم راحت میتونم بزارمش کنار ولی بخاطر اون پول مودم (200 تومن) میسوزم..
منم تازه وصل شدم
منی که نامحدود دارم یه ثانیه قطع شدنش هم برام ضرره،بازم حجمیا زیاد ضرری نمیبینن
والا من که از چمعه سیگنال ندارم و هنوز خبری نشده . 10 روزی مونده بود تا اتمام ماهانه ام. طرح نامحدود رو هم که برداشتن. من ماهی 54 تومن میدادم به مبین نت و شبها هم که مخابرات گرفته بودم میشد بالای 70. حالا دیگه میرم نامحدود 2 مگ مخابرات میگیرم با همون 70 تومن. نصف کنه میشه همون سرعت دانلود 1 مگ . باز بهتره . بعد از 3 سال مشتری بودن با مبین نت این رفتار مبین نت توهین به شعور آدم هست.
سلام
دوستان یک سوالی دارم من مودم وایمکسم رو میخوام بفروشم الان خریدار میگه که به نام طرف بزنم یک سوالی دارم این به نام زدم باید از همون نماینده ای باشه که مودم رو خریدم یا با رفتن به هر نمایندگی ای میشه این کار رو کرد؟ ضمنا هزینه به نام زدن چند تومن هست ممنون میشم که پاسخ منو بدید
اولا اینکه اگه از فونت معمولی استفاده کنی هنوز هم چشم ما توانایی خوندن رو داره. برای سوال کردن نیاز به اینهمه بزرگ و بولد کردن فونت نیستنقل قول:
اگه به همون نمایندگی خرید بری کارت راحت تر و بی دردسرتر انجام میشه (دیگه مدارک مالک رو نمی خوان) ممکنه هزینه ای هم نگیرن. ولی نمایندگی های دیگه هم می تونن این کار رو واست انجام بدن. هزینه هم بسته به کرمشون
داره می تونن هیچی نگیرن یا...... تنها کاری که انجام میدن اسکن و ایمیل کردن مدارک برای مبین نت هست
اگه مالک اولی نباشه چی؟
مودم رو میشه داد به کسی بره به نام خودش بزنه؟؟
سلام دوستان ...
یکی پاسخ بده بی زحمت !
من این اخیرا سرعتم خیلییییییییییی رفته پایین !
میتونه علتش دانلود شبانه ی زیادی توی 1 ماه باشه ؟
مثلا از حدود 200 و خورده ای شده 20-25 نهایتا خیلی زور بزنه 60 میشه !
(2 مگ اشتراک 4به1)
+ عوامل دیگه رو چک کردم همه اوکی بودن .
سپاس
:»
دوستان من این سرویس ADSL ام جدیدا خیلی اذیتم میکنه همش نویز داره وقطعی های مدوام مرکز هم پاسخگو نیستن به نظرتون بیام سمت وایمکس با یه مودم بیرونی قوی؟
نقل قول:
پس برای شما خیلی بدتر هست چون به این چیزها عادت نداشتین. برای من تقریباً از سال اول به این ور اینطور هست و من از سال ۹۰ مبیننت دارم.
حالا هم که میگید مودم بیرونی که قوی هست دارین، پس احتمال داره که از خودم مودم باشه. بماند شاید هنوزم قبول نداشته باشین، ولی احتمال بیشترم به مشکلات خود سیستم و ترافیک منطقه برمیگرده تا مشکل فنی مودم.
دوستانی که مشکل سیگنال دارند .. من دو هفته پیش همین وضعم بود .. منی که سه سال بود به فرکانس 3459000 وصل می شدم و بهترین سیگنال رو باهاش داشتم دیگه اصلا این فرکانس یا برام پیدا نمی شد یا اگه می شد با سیگنال فوق العاده ضعیف با RSSI حدود 92 و 93 .. ک اصلا صفه به زور باز می شد و فوری سیگنالم می رفت و قطع می شد نت ... تنها فرکانس دیگه ای که می تونستم وصل بشم فرکانس 3449000 بود که اون با اینکه سیگنالش ی مقدار بهتر بود اما سرعت اونم افتضاح بود ... خلاصه مودم که قبلا نزدیک پنجره بود رو تا نزدیک سقف بالا بردم تا جای مناسبی برای فرکانس 3449000 پیدا کردن و RSSI را تا حدود 79 رسوندم و CINR هم نزدیک 18 19 .. هر چند بازم وضعیت سیگنال ایده آل نیست اما سرعتم خیلی خوب شد ..
اینا ی تغییراتی توی دکل ها و فرکانس ها ایجاد کردند ... سعی کنید ی تجدید نظری توی جای مودمتون بکنید و بهترین فرکانس منطقتون رو پیدا کنید تا وضعیتتون بهتر بشه .. و اینکه حتما سعی کنید modulation رو روی 16QAM برسونید ..
شما اگر سرعتتون زیر 64 KB زنگ بزنید پشتیبانی پوستشون را بکنید، 2 مگ نباید سرعتش از 64 کیلو کمتر باشه.نقل قول:
2 مگ نباید از 256 کمتر باشهنقل قول:
با احتساب 1 به 4 بودن طرح و اینکه هر 4 نفر در حال استفاده باشند، میشه همون 64 کیلو که دوستمون Mr.Aras درست اشاره کردند.نقل قول:
درسته ولی برای من هیچ وقت سرعت کم یا زیاد نمیشه... یعنی همون سرعت اسمیه. ولی 2 مگ (در اشتراک 1 به 4) حداقلش باید 64 باشه.نقل قول:
سلام . من بحثای قبلی رو نخوندم فقط عنوان تاپیکو دیدم اومدم تو که یه جمله رو بگم: متقلب ترین شرکت ارائه دهنده اینترنت توی ایران شرکت مبین نت هست. با ترفند اومد و تعداد زیادی مودم رو با طرح های نسبتا مناسب(مثلا طرح یکساله) داد به مردم بیچاره، بعد که طرح تموم شد میری شارژ کنی میبینی هر گیگ اضافش 6000 تا 12000 تومن قیمتشه! خدایا اینترنت 128 دو گیگ ماهی 19800!!!!!!!!!!!!!!!!!! ظلم بالاتر از این؟
نه نمیشه اگه اینطور باشه هرکی یه مودم می دزده میره به نام خودش می زنهنقل قول:
البته هیچ چیز هم غیرممکن نیست بالاخره وقتی اینجا بهترین و راحت ترین کشور برای پول شویی هست و بانک ها فقط پول رو میشناسه دیگه مبین نت جای خودش رو داره
ایول . واالله راس میگهنقل قول:
از پشت خنجر زدن به کاربر تو خون مبین نت هست مبین کلا با کاربرانش صادق نیستنقل قول:
این وضیعت شما هم شاید نشه کاریش کرد
شما تست کنید با 2 یا 3 یا 4 دانلود همزمان میتونتید 150 یا 200 رو بگیرید برای من قبلا جواب میداد
بله درست میگن واسه منم جواب دادهنقل قول:
الان سرعت پیج باز کردن واسه من افتضاح شده . خیلیم قطع و وصل میشه
مخابرات که گرفتم 4 روزدیگه وصله . مشتریهم واسه مودم مبین نت پیدا کردم ردش میکنم بره دیگه راحت بشم از دستش
1 سال مبین نت داشتم . بجز ماه اول که 2مگ گرفتم برام 4 مگ بود و .. دیگه بقیش خوب نبود .
اون از نامحدود ، اون از قطع کردن ، اون از تعرفه های گرون ،اون از آنتن دهی ... خداحافظ مبین نت
فقط 4 روز دیگه
سلام .دوستان یه سوالی داشتم ممنون میشم حداقل منو هم قانع کنید که چه جوری که من طرح یک ساله 512 با سرعت دانلود تقریبی 95 -102 که حالا نمیدونم خوب بود یا بد الان طرح 6ماه512 رو گرفتم با سرعت دانلود 60-تا 70 .مگه قراره سرعت دانلود با تغییر طرح اونم طرح مشابه (512) سرعت دانلود باید تا این حد کم بشه؟یه جواب قانع کننده یا یه راهنمایی که چه باید کرد ؟ با تشکر
قبلن سرویس 512 رو بالاتر از حد معمول میبستن. اما دیگه چند وقتی میشه که سرویس ها رو روی سرعت واقعی بستن. سرعت 60 تا 70 برای 512 حداکثر محسوب میشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما قبلا طرح یکساله داشتی که طبق گفته دوستان با تجربه تر روی مودهایی که از ابتدا طرح یکساله و دوساله هست سرعت بالاتر از حد اسمی هست و به عبارتی بالاتر بسته میشه.
اما در مورد طرح 6 ماهه که گرفتین باید بگم که من خودم یکماهه 512 گرفتم و سرعت دقیقا بین 65 تا 70 هست بدون نوسان در روز و در دانلود شبانه بین 55 تا 65 بود برای من .
به نظرم طرح دو مگ 6 ماهه بهتر هست تا 512. حدود 60 تومن گرونتر در میاد ولی سرعت دانلود 3 برابر 512 هست.
من سه روز هست 6 ماهه دو مگ گرفتم و سرعت دانلود شبانه من بین 210 تا 230 هست. البته گاهی در طول نیمه شب به 150 تا هم افت میکنه ولی اکثرا برمیگرده تا همون 210 تا.
کلا بین 4 تا 4.5 گیگ شب تا صبح میتونم دانلود کنم.
من حرف شما رو قبول میکنم ولی باید بگم دزدهای دیگری هم هستند.نقل قول:
تصویر کنید من 9 سال چیزی به نام واقعی اینترنت نداشتم. 7 سال دیال اپ بودم و دو سال gprs ایرانسل.
سه ماه اخری که gprs داشتم خدا شاهد هست ماهی 11 تومن میدادم و سرعت دانلودم از 4 کیلوبایت رد نمیشد ، ولی چاره نداشتم .
رفتم نمایندگی مبین نت بیعانه دادم بعد 10 روز سر کار گذاشتن حاظر نشدن بیان تست بزنن از نظر پوشش ! رفتم بیعانم رو گرفتم.
نهایتا مودم کارکرده خریدم از یکی از کاربران ... درسته مبین نت خیلی گرون هست ولی برای منی که اینهمه سال محروم بودم از اینترنت مناسب و اینهمه پول اینترنت و کارت اینترنت دادم الان گرون بودن غیر طبیعی نیست ، همین که میتونم راحت کار کنم خدا رو شکر میکنم.
حساب کردم توی اون 7 سال اول ( اگه ارزش پول قدیم رو حساب کنیم ) نزدیک 10 ملیون تومن پول اینترنت دادم!
سال 1385 رو که یادم هست هر دو ماه 30 تومن قبض به خاطر اینترنت میومد به غیر از کارت اینترنت و با این توضیح که من صبر میکردم ساعت 2 نصف شب بشه تا از ساعت رایگان کارت اینترنت رنگین کمان اصفهان استفاده کنم و قبض کمتر بیاد!
الان دو مگ مبین نت گرفتم 6 ماهه که ماهی 30 تومن واسم در اومده. ولی انصافا سرعتش خوب بوده ، بین 210 تا 230 سرعت دارم حتی شبانه.
در کل به نظر من اینترنت در ایران گرون و بی کیفیت هست. من adsl شاتل رو هم که میدیدم خیلی ارزونتر نیست و اون هم آش دهن سوزی نبود.
باید خلاصه بگم : خدا پدر ارزونی رو بیامرزه ! یه عده فکر میکردن چون فلانی شده ر . ج همه چیز گل و بلبل میشه میشه تو این مملکت .
خانه از پای بست ویران است ---- خواجه در بند نقش ایوان است
با سلام
من امسال اشتباه کردم که دوباره اومدم و اینترنت مبین نت رو گرفتم واقعا این طرح ، باسرعت 512که خیلی مذخرفه نمی دونم واسه چی ، همه ش اینترنت قطع میشه و مجبورمیشم که مودم رو هی روشن وخاموش کنم ،به شرکت مذخرفشون هم نمیشه که تماس گرفت همه ش باید پشت خط باشی اخرش هم پشیمان میشی ، کسی با این مشکل که من مواجه شدم که هر ده دقیقه اینترنت قطع بشه مواجه شده ، اگه راهگاری واسه ش میدنید به من هم اطلاع بدین ببینم باید چی کار کنم .
تشکر از دوستان که جواب دادند. منم متوجه این قضیه شدم که نوسان سرعت دانلود کمتر شده .چون تو طرح قبلی حدود 95-105 بود ولی خیلی نوسان داشت یه موقع تا 140 هم میرفت بعد یهو تا 35 هم پایین میومد اما توی این طرح جدید نوسان کمتر شده . . گفتم اگه در حد همون طرح قبلیم 100 باشه کارمو راه میندازه ولی حالا میبینم 60-70 هست خیلی توذوقم خورد کاش طبق فرمایش دوستمون همون 2 مگ رو میگرفتم. اینم شد عبرتی برای من ..
جناب ارس میدونی نکته ی جالب چیه ؟! این ِ که 2 بار زنگ زدم و هر دو دفعه گفتن : نه ... عادیه خود ِ مودم .. مشکل شاید از سیستم باشه .... در صورتی که با موبایل هم افتضاحه !نقل قول:
- دقیقا هم هزینه های هنگفت و ...نقل قول:
والا من دیشب 5-6 فایل 200 مگی (تقریبا) گذاشتم دانلود توی 3 ساعت اینطورا دانلود کرد ولی قبلنا خیلی کمتر ...
+ نه تعییری نکرد
یه دنیا سپاس
:»
از طرح قبلی من حدود 2 گیگ مصرف نکردم زمان یک ماهش تموم شد.
حالا 512 گرفتم یک ماه گرفتم باید 4 گیگ داشته باشه اما توی حساب مودمم زده حجم باقی مانده همون 2 گیگ .
10 دقیقه بعد پرداخت هم مودمم خاموش کردم که اینجوری نشه اما شد .
حالا باید چیکار کنم ؟؟!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
معمولا خودش بعد از یکی دو روز درست میشهنقل قول:
اگه نشد زنگ بزن به پشتیبانی
سلامنقل قول:
بعد از گذشت 4 الی 6 ساعت از زمان خرید طرح و واریز هزینه اون حجم درست میشه خودش / نگران نباشید
و کماکان از جمعه سیگنال ندارم و همش میگن منتظر باشید . تف
سلام این فایل اپگرید فریمورد که واسه مدل dx350 قرار داده شده واسه چی اپدیت نمیکنه مودم رو؟روی 100 درصد که میرسه از فرمت فایل ایراد میگیره و میگه قابل انطباق نیست.ایا فایل مشکل داره؟باید فرمتش bin بشه توسط خود من؟نه بصورت زیپ نه بصورت باز شده هیچکدوم جواب نداد
مرسی
مدم من از این رومیزی سبزاست
بعد از چند دقیقه کار با wifi دیگه اینترنت مثل این که نباشه یعنی به wifi نشون میده وصله اما سایت بالا نمیاره .در صورتی که اول اتصال قش همه چی اوکی هست .
رسیت کنم درست میشه ؟؟ چجوری ؟؟ تنظیماتش خراب نمیشه اگه رسیت کنم ؟؟ ایا ؟؟
مشکل قبلیم حل شد .اما سرعت من تو idm به زور به 40 میرسه و خیلی نوسان داره .توی خونه دو تا سیگنال دارم .
قبلا 1 مگ داشتم سرعتش 130 بود اما این 30-40 .
512 مگه نباید روی 60-70 باشه ؟! از سرور داخلی هم سرعتش پایینه .
چجوری بعضی از شما یه ایپی دیگه میگیرید تا سرعتتون بره بالا
با هر دفعه خاموش و روشن کردن مودم یه IP جدید میگیری.البته از تو قسمت تنضیمات مودم هم میشه دیسکانت زد و بعد دوباره یه IP دیگه گرفت.نقل قول:
سلام .دوستان هرچی تلاش میکنم که با گوگل کروم یا اکسپلور وارد سایتی بشم نمتونم وتو گوگل کروم پیغام میده no data recivedاما با شیلتر شکن بلافاصله وارد میشه برای ورود به همین سایت هم از شیلتر شکن استفاده کردم . لطفا راهنماییم کنید چه کار کنم .ااز روزی که من طرحم رو عوض کردم هم چین مشکلاتی سرعت کم وبا زنشدن بعضی از سایت ها که قبلا سریع باز می میشدن .همممنونم
نقل قول:
متاسفانه همیشه هم با هر بار ریستارت IP عوض نمیشه و بعضی وقتها بعد از چند بار تلاش باز هم همون IP رو میده. مونده به اونکه در اون لحظه اون IP خاص مورد نظر دردسترس هست یا نه.
دوستان دو سوال داشتم .لطفا جواب بدید.
خرید هر گیگ اضافه برای 2048 چقدره ؟
چون قیمت 1024 10 هزار تومان هست
سوال دوم:
اگر سرعت دونلود رایگان شبانه من در 1024 مثلا 80 کیلوبایت در ثانیه باشه.
ایا در 2048 160 کیلوبایت در ثانیه خواهد بود و یا حداقل سرعتش بیشتر هست؟؟؟
سلام این فایل اپگرید فریمورد که واسه مدل dx350 قرار داده شده واسه چی اپدیت نمیکنه مودم رو؟روی 100 درصد که میرسه از فرمت فایل ایراد میگیره و میگه قابل انطباق نیست.ایا فایل مشکل داره؟باید فرمتش bin بشه توسط خود من؟نه بصورت زیپ نه بصورت باز شده هیچکدوم جواب نداد
مرسی