جناب پشتیبان Sat_Sat میشه قضیه این سرویس های آشنای اول رو برامون توضیح بدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا سرویس های یک ماه نداره؟
بعد این 2 ماه 8 گیگ رایگان داستانش چیه؟
Printable View
جناب پشتیبان Sat_Sat میشه قضیه این سرویس های آشنای اول رو برامون توضیح بدی
چرا سرویس های یک ماه نداره؟
بعد این 2 ماه 8 گیگ رایگان داستانش چیه؟
کسی های وب داره؟ چطوره ارزش اشتراک داره؟
کسی که از ضحی کیش به آشنای اول منتقل شده از طرح های آشنای اول استفاده کرده تا حالا سرعتش خوبه؟ اگه خوبه بگه ما هم بگیریم همونو :n30::sq_4:
یه سوال دیگه اونایی که حجمشون تموم شده میتونن طرح اینترنتشونو تغییر بدن یا باید صبر کنن تا طرحشون تموم بشه تاریخش
واسه منم دقيقا اينجوريهنقل قول:
فکر کنم یه شماره داریم مثل 2020 که پشتیبان دارهنقل قول:
زنگ بزن
آقا این چه وضعشه؟ ما شبانه دانلود میکنیم حجم مصرف میشه،هروقت هم زنگ میزنیم میگن حسابتون رو شارژ میکنیم،اما خبری نمیشه،حجم دانلود هم داره تموم میشه،بعدش هم که دیگه باید پاشیم بریم مخابرات!!!!!!!
کسی نیست جوابگو باشه؟
از ضحی کیش منتقل شدم
من امروز رفتم شکایت کردم.شما هم برید شکایت کنید اینا فکر کردن ... باغه!یکی دیگه هم گفتم شکایت کنه من با این ضحی کیش و این دزدا کار دارم!
سلام
منم مثل شما افت سرعت شدید دارم قطع و وصل هم زیاد می شه
علاوه بر این من یه بار زنگ زدم ساعات رایگان رو پرسیدم (چون الان دیگه با سرعت دانلود نمی شه فهمید ساعت رایگانه یا نه قبلا غیر رایگان تا 130 هم می رفت رایگان حدود 30 الان کلان خودش رو بکشه 30-40)
گفتن ساعت رایگان 1 تا 7 ولی ضحی گفته بود 2 تا 7 منم اعتماد نکردم تنضیمات دانلود منجر رو تغییر ندادم گذاشتم رو همون 2 تا 7 بمونه
ولی امروز رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش کارکرد گرفتم همه ی ساعات رایگان هم برام محاسبه شده و حساب کردم نزدیک 4 گیگ از حجمم اضافه کم شده!!!
حالا جالبش اینه که بین همینا یه روزایی هست که تو همون ساعاتی روزای دیگه حجم رو محاسبه کرده تو اون روزا زده حجم رایگان (یه روز 2-7 رایگان حساب کرده یه هفته هم غیر رایگان !!!!)
به نظرتون چکار کنم؟
شما زنگ می زنی چه شماره ای رو می گیری؟
اون موقع ضحی بود به من این شماره رو داده بودن 7736000
ایندفعه زنگ زدم بگم افت سرعت داره خانمه ازم پرسید از ضحی گرفته بودید؟
مال این جدیده شماره ش چیه؟
حجمم رو بر می گردونن؟
من از پارس آنلاین اومدم اینجا، خدا وکیلی هم از پارس آنلاین خیلی بهتر بود البته بجز یه هفته ی اولش که خیلی ضعیف بود، الان که افتضاحه، امیدی هست درست شه یا بریم یه جا دیگه؟
سلام دوست عزیز من یه توضیح کلی بدم شاید دوستان بدونن که کلا باید چیکار کنننقل قول:
ببنید شما وقتی تو ضحی کیش بودید مثلا اگه سرعت 128 داشتید تا 250 کیلو می تونستید دانلود کنید حداقل این چیزی هست که مشترکین ضحی کیش اعلام می کنن ولی چون مخابرات متاسفانه نمی تونه بیشتر از سرعت اسمی بده (حداقل خودشون که اینجوری می گن چون دارن نظارت می شن) برعکس شاتل و پارس و باقی که پهنای باند یوزر رو باز می زارن برای همین من به همه توصیه می کنم اگه سرعت بالا تر می خوان یه کارت دانشجویی جور کنید و سرع2ت مگ بگیرید این بهترین کار هست در حال حاضر
در مورد اینکه آیا سرعت شما بالاتر می ره یا نه (منظورم یوزر های ضحی کیش هستن) باور کنید من هر وقت کشیک هستم دارم با مسئولم در این مورد که اگه به همین شکل باشه یوزر ها همشون به مرور ریزش می کنن صحبت می کنم اون بنده خدا هم به گفته خودش نامه نگاری هاشو رو انجام داده ولی آیا به نتیجه برسه یا نه نمی دونم باور کنید بیشتر از این دیگه از دستم بر نمی یاید مطمعن باش هر زمان دیدم دارن کم کار میکنن صداقانه بهتون می گم که هر کی خواست جمع کنه چون خودم هم یوزر هستم مثل شما حالا و روز سرعت کم رو درک می کنم در هر حال اگه می تونید یه کارت دانشجویی جور کنید حالا فک و فامیلی چیزی برید اینتر نت 2 مگ بگیرید و تغییر تعرفه بدید
بازم خبری شد می یام اینجا بهتون خبر می دم عزیز
سرعت 10 مگ رو که خودم دارم سرعت دالنودش 1100 تا 1200 هست البته گاهی تا 1700 و 1400 هم می رهنقل قول:
منظورم از 7 گیگ منتقل شده رو متوجه نشدم یعنی روی ضحی کیش 7 گیگ حجم داشتی و اینجا نداری ؟
در مورد خرید حجم هم بهترین کار اینه که کلا 1 بار برید و مثلا یه لول سرویستون رو ارتقاء بدید با این کار اکانتتون از اون پل قبلی حذف می شه دوباره براتون ایجاد حساب می کنن و تمام مشکلاتون حل می شه ولی متاسفانه این 1 بار رو باید برید
مشکلی داشتی اطلاع بده هر چند نمی دونم چرا هنوز صندوق پستیم اینجا کار نمی کنه
آقا هر کی تو ساعت رایگان از حجمش کم می شه فرداش زنگ بزنه با کاربر 27 صحبت کنه من رو چشم براشون اضاف می کنم فقط تو رو خدا یه کاری کنید مودم رو سر ساعت 7 یه بار خاموش و روشن کنید من عین اون حجم رو بهتون بر می گردونمنقل قول:
ساعت رایگان مخابرات 1 شب تا 7 صبح هست دوستان حجم کم شد با من زنگ زدید هر کی برداشت بگید با کاربر 27 می خوام صحبت کنم البته ساعت کاری من شبها هست روز من نیستم امشب هم شیفت نیستم
تا جایی که بتونم نمی زارم کسی اینجا بهش بد بگذره
فقط یه لطفی بکنید حتما مودم رو یه بار سر ساعت 7 خاموش کنید که من عین اون مقدار رو بهتون بر گردونم
سلامنقل قول:
ممنون از شما که وقت می ذارید
اما برا سرعت 2 مگ هم هزینه ی بیشتری رو باید داد دیگه
مسائلی که وجود داره:
1: من از این قسمت تغییر حسابش سر در نمیارم، چرا اینجوریه؟
2: مشکل فقط مال پوزر هایی هست که از ضحی کیش گرفتن؟
3: هر شب از 1 تا 7 بذارم برا دانلود اگه حجم کم بشه فرداش تماس بگیرم که اضافه کنن؟
(امروز تماس گرفتم باید بعد از اضافه کردن حجم باقیمانده می شد: 16883.4 اما شد 16394 خوب چرا؟؟ یعنی من دوباره تماس بگیرم؟ آدم سختشه هر بار زنگ بزنه درسته زنگ می زنیم که حقمون رو بگیریم ولی خوب حس بدی به آدم دست می ده)
همه اینایی که شما می فرمایید کاملا درسته باور کنید من بیشتر از شما پیگیرم یعنی یه مقدار دیگه اگه اصرار کنم باور کنید باید به زودی بیام اینجا بگم من رو اخراج کردن از بس رو مخشون می رمنقل قول:
اگه اون مقدار حجمی که به شما اضافه شده کمتر از اون میزان بوده دلیلش اینه که احتمالا شما بعد از ساعت 7 هم مودمتون روشن بوده باری همین دوستان محاسبه کردن که اینجوری بهتون حجم دادن
اینی که می فرمایید نباید تماس بگیرید دقیقا حق با شماست ولی دوست عزیز باور کنید قبل از اینکه این یوزر های ضحی کیش بیان کلا ما هیچ مشکلی نداشتیم الان هم یه مقدار کم تدبیری شده که این اوضاع پیش اومد خوب سازمان های دولتی اینجوری هستن دیگه روشن آزمون و خطاست نتیجه می شه این ما هم هر چی بگیم متاسفانه کسی گوشش نمیشنوه وگرنه جمع کردن 100 هزار یوزر چیزی نیست که الان با این تعداد یوزر بخواد آدم توش بمونه
در مورد اینکه قبلا یوزر ها با 128 تو ضحی کیش سرعت بالا داشتن و اینجا ندارن باور کن من بازم باهاشون صحبت می کنم حتی شده آدرس این تاپیک رو می دم که برن ببینن که یوز ها شاکی هستن در مورد حجم هم شما از همون فرمول من استفاده کن( حداقل یه مدت سحر خیر باش:n02:) زنگ بزن من خودم برات رو چششم انجام می دم
شما به کجا شکایت کردی دوست عزیز؟نقل قول:
کم و زیاد کردن سرعت دست من نیست عزیز یه رولی هست که تو سیستم تعریف می شهنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز ممنون از اینکه به فکر مردم هستی
من تازه چند روزه از ضحی کیش منتقل شدم رو مخابرات و چند تا سوال دارم
1.اون اینترنت 10 مگ که تا چند روز پیش تو پنل بود و فکر میکنم برا شرکت ها باشه،چه مدارکی میخواد برا گرفتن اون؟چقدر زمان میبره تا کارش انجام بشه و سرویس رو تحویل بدن؟
2.اینترنت 1 مگ مخابرات بیشتر از 130 کیلوبایت نمیره؟چون من از همکارتون دیروز پرسیدم گفت 1 مگ تا همون 200-220 کیلوبایت دانلود میکنه!
3.من شب اولی که تازه منتقل شدم تماس گرفتم با پشتیبانی،پفتن اینترنت از ساعت 1 تا 7 رایگانه،من همون 2 تا 7 ضحی کیش رو تنظیم کرده بودم و دستش نزدم،فرداش که اومدم چک کردم دیدم 2.5 گیگ از حجمم کم شده،چند بار هم زنگ زدم پشتیبانی،اولش گفتن اضافه میکنیم،اما خبری نشد،بعدش پیگیری کردم،یکی از همکارهاتون گفت چون مودمت خاموش نشده و تایمش مشخص نیشت نمیتونیم اعمال کنیم، الان من باید چکار کنم؟ اگه ممکنه راهنمایی کنیدچون واقعاً زور داره بخوام بخاظر چند گیگ حجم برم مخابرات!!! الان هم چون حجمم کمه خیلی از کارهامو انجام نمیدم،کلاً کارم طوریه که ارتباط مستقیم با اینترنت داره،اگه ممکنه راهنمایی کنید
ممنون
نقل قول:
چشم من همین کاری رو که می گید انجام می دم
اما امروز زنگ زدم به من گفت شما شماره پشتیبانیتون دوباره شده 2020 الان یزنم 2020 با شما صحبت کنم یا 7736000 ؟
من اینترنتم رو تلفنی 2020 سفارش دادم و از مخابرات گرفتم ( به اسم مخابرات دادن اینترنت رو )
نمی دونم ضحی کیش از کجا پیداش شد و جریانش چیه اصلا اولا برای پشیتیبانی زنگ می زدم 2020 بعد از یه مدت گفتن بزنید به 7736000
یعنی ما از مخابرات می گرفتیم ولی مخابرات بدون اینکه به کاربر اطلاع بده منتقلش کرد ضحی کیش؟
بعد الا ضعی کیش هم بدون اطلاع داد آشنای اول؟ ( آشنای اول همون مخابراته؟ )
میگم اینا دزدن که! آنقدر پاس کاری میکنن تا کسی که سرویس میگیره گیج بشه! به هر حال من شکایتم رو انجام دادم داره رسیدگی میشه.پاش باشه پولم هم همرو پس میگیرم نتم هم جمع میکنم!نقل قول:
مگه شهر هرته که تا چند روز پیش با سرویس 128 با سرعت 130 دانلود میکردم الان شده زیر 10 !
خیلی احمقانه هست من که اینا رو ول نمیکنم برای این یه بار هم شده تا تهش میرم دهن اینا رو مورد عنایت قرار میدم!!!!
شما کجا شکایت کردی؟نقل قول:
رسیدگی بشه خوبه
حالا باز شما 128 بود من 256 بودم با همین سرعتی که می گید دانلود می کرد، الانم مثل مال شما (حالا یکم بهتر)
یعنی این تعرفه ها اسمیه فقط
نه به اونی که 128 گرفته 128 می دن نه به بقیه
فقط پول می گیرن
من نا محدود مخابرات رو گرفته بودم 256 قکر کنم 150-160 هم واسه یه ساله فیش پرداخت کردم
بعد دیدم این به زور 16 تا می ره..... فکر کن پول 256 رو بگیرن بعد این جوری !!!!
تماس گرفتم گفتن نا محدود رو داریم جمع می کنیم شما تغییر بدید (بیخود می کنید دارید جمع می کنید وقتی پول گرفتید موظفید تعهدتون رو عمل کنید، یعنی چی آخه)
به هر حال ما رو به زور آوردن 256 ماهی 4 گیگ تازه حدود 30-40 تومان دیگه گرفتن از من :|
این جوری نمی شه، باید یه 10-15 تا مشترک جمع شن فقط پیگیر بازی اینا
اعصاب نمی مونه واسه آدم...
عزیز اون 5 مگ و 10 مگ مربوط به شرکتها هست احیانا اگه شرکتی چیزی دارید می تونید اقدام کنیدنقل قول:
اینترنت 1 مگ در شب و در روز همون سرعت 130 رو داره یعنی ساعت رایگان و غیر رایگان (من که 2 مگ داشتم که همون 230 روز بهم می داد )
دقیقا گیر منم سر همینه دیگه برای همینمی گم سر ساعت 7 مودم رو یه بار خاموش و روشن کنید
شما فردا شب زنگ بزن بگو با کاربر 27 کار داری ببینم می تونم یه مقدار حجم بهت اضافه کنم یا نه اگه راه داشته باشه این کار رو می کنم برات :n12:
دوستان انگاری داره سرعت ها تغییر می کنه سرعت 512 من دروبر 130 اینا میچرخه
اینم تست ها یکی سرور داخل و یکی خارج
اون موقع که شما سفارش دادید ضحی کیش پیمانکار مخابرات بود ولی الان چند ماهه مخابرات خودش سرویس می دهنقل قول:
اینکه بدون اطلاع این کار رو کردن دقیقا حق با شماست و کار اشتباهی بود
شما در حال حاضر یوز رخود مخابرات هستید
آشنای اول همون مخابراته به اصطلاح اسم برندش اینه
اینم تست 10 مگ از مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسي سرويسشو از ضحي کيش به آشناي اول تغيير داده تا حالا
تغيير بديم سرعت درست ميشه؟
واسه تغيير سرويس بايد با2020 تماس گرفت يا حضوري مراجعه کرد؟
سوالات بی پاسخ ....نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم می دونید که سایت در حال آپدیت هستنقل قول:
در هر حال اون فقط جنبه تست داره می تونید امتحان کنید تا مطمعن شید
من فکر می کنم نیاز نباشه حضوری بریدنقل قول:
مال من که طبق گفته ی پشتیبانی گویا خود به خود تغییر کرده به آشناي اول
سرعتش از اون موقع که ضحی کیش فعالیت ی کرد خیلی بدتره
اما از این اواخر که افت شدید داشت یکم بهتره
از این وقتی که این مشکلات پیش اومده سرعت خیلی نوسان داره رو یه سرعت ثابت نمی مونه مال شما هم همین طوره؟؟؟؟
مثلا می زنم دانلود، سرعت میاد 100 دو ثانیه بعد میاد 30 بعد میاد 40 بعد میاد 26 و همین جوری ثانیه به ثانیه تغییر می کنه!!!
وعده سر خرمننقل قول:
شما از حرف من چنین برداشتی کردی ؟!!!! بنده الان مخابرات هستم که عزیز .نقل قول:
بنده فرمودم هر چی بدبختی می کشیم از همین مخابراته.
کاربرای ضحی یکدفعه از آسمون نیفتادن که. یعنی طی این مدت ، مخابرات خبر داشت که باید پذیرای کاربرای ضحی باشه یه برنامه ریزی نداشت تا اینجوری به مشکل نخوره ؟ بماند حالا این خیل عظیم کاربرای مخابرات اندیشه که باید اضافه شن و چه مشکلاتی که اون زمان پیش بیاد.
بعد می گید پهنای باند نداریم. بعدشم هیچوقت نامحدود قرار نمی دید تا فقط پول پارو کنید . هیچ گزینه ی دیگه ای هم برای کاربرای نت استان نمی مونه تا اونو انتخاب کنن .
اندیشه که پورت نداره - شاتل که دانلود نمیشه کرد - پارسم قیمتهای نجومی .
دروغ میگم ؟
حدس می زنم اینجوریه:نقل قول:
512-18G-12M
سرعت 512 حجم 18 گیگ برای 12 ماه
بقیه هم مشخصات حسابه احتمالا
ممنون ازشمانقل قول:
از این جهت این رو گفتم که تو سایت خود آشنای اول سرویس های زیر ارائه شده هست
یک موضوع دیگه هم اینکه، طبق جدول پایین تعرفه خرید پهنای باند اضافه به صورت پلکانی هست (تا اونجایی که می دونم این قانون تو همه ISP اجرا میشه)
ولی چیزی که تو پنل فعلی آشنای اول می بینیم، تعرفه عادی هست، یعنی فرقی نداره شما 1 گیگ یا 100 گیگ اضافه بخرید و
قیمت هر گیگ یکسان و 38,880 ریال محاسبه میشه
امیدوارم این پنل به زودی آپدیت و این قضیه دانلود شبانه هم حل بشه
واسه منم سرعتم به شدت افت کزده نهايت سرعتم 30تا50 ميشه؟
من سوالم اينکه الان بخوام از تعرفه هاي آشناي اول استفاده کنم بايد حضوري به مخابرات مراجعه کنم يا زنگ بزنم 2020 فعال ميکنن بعد مثل اين طر حهاي دانشجويي و نوروزي رو قبض تلفن حساب ميکنن؟
جواب سوالاتون رو نمی دونم اما پرداخت روی قبض براتون گرونتر در میادنقل قول:
اگه الان پول دستت هست پیش پرداخت کنی به صرفه تره
سوال دیگه ای از شما Sat_Sat عزیز دارم
من اینترنتم 256 هست
اگر به 1M تغییر بدم مشکلات قطع و وصل و افت سرعتم کامل حل می شه؟ سرعت دانلود 1M چقدره؟
برای تغییرش باید چکار کنم؟ مودم رایگان هم تعلق می گیره بهم؟ و اینکه حجم باقیمونده از این حسابم چی می شه؟
دوستان فقط شما یه چیزی بگید، کسی هست که ضحی کیش طرح داشته و سرعتش طی این انتقال به آشنای اول کم شده و بعد رفته تغییر تعرفه داده ، منظورم تعرفه ی جدید آشنای اول فعال کرده؟ چه بلایی سر سرعتتون اومد؟
افزایش پیدا کرد؟لطفا با ذکر طرح بگید.
دوستان لطفا از این لینک شکایت انجام بدید :
[PHP]http://complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx[/PHP]
سلام
من ازانديشه سبز سرويس 256 محدود داردم . مركز 8 مخابرات تو بلوارمعلم هستم . چند هفته است كه سرويسم مرتب قطع و وصل ميشه به خصوص ساعات شب . دراين ساعات سرعت دانلودم خيلي نوسان داره يعني بين 5 تا 80 كم وزياد ميشه. اما بيشتر قطع شدن منو اذيت ميكنه.ازاساتيد محترم چند تاسوال دارم:
آيا اين قطعي وپايين بوده سرعت به خصوص دربعضي ساعات مربوط به انديشه هست يا مشكل همه سرويس دهنده ها؟
تقسيم پهناي باندي كه تو هرمحل انجام ميشه رو از كجا ميشه متوجه شد؟ منظورم اينه كه من با چند نفر اين پهنا رو شريكم؟
تو منطقه بلوار معلم با پيش شماره 8 به نظرشما كدوم شركت مناسبتره؟ مصرف معمولي با ماهانه4 گيگ دانلود دارم
به نظرشما اصلا ارزش داره ispرو عوض كنم يا همشون همين وضع رو دارن؟
ببخشيد اگرسوالا زيا دشد.باتشكر
سلام مودم رایگان به سرویس های 1 ساله با ترافیک 5 و 8 تعلق می گیرهنقل قول:
شاید مشکل قطعی زیاد شما از نویز خطتون باشه ولی سرعت 1 مگ حداقل روی 120 هست هم تو روز و هم شب ساعت رایگان
برای تغیرش می تونید هم زنگ بزنید 2020 بعدش شماره 1 روز بگیرید و با دوستان بخش فروش صحبت کنید هم می تونید حضوری برید یکی از برند شاپ ها الفنی روی قبض هست و لی حضوری می تونه همون موقع هم پرداخت کنید
منم امیدوارم که این مشکلات هر چی زودتر حل بشهنقل قول:
دوست عزیز تا جایی که من می دونم ضحی کیش مثل باقی شرکتها پهنای باند مشترک رو باز می زاشت ولی این کار تو مخابرات برای یوزر های ضحی کیش اتفاق نیوفتاد حالا اگه سیاستشون عوض شه نمی دونم ولی یوزر های خود ما مشکلی با سرعت از همون اول نداشتن حتی با وجود این همه یوزر طرح دانشجویی که اکثرا 1 مگ و 2 مگ گرفتننقل قول:
این که این کار بدون برنامه ریزی بود منم موافقم ولی خوب اونی که باید تصمیم بگیره و تصمیمش هم عملی می شه من نیستم عزیزنقل قول:
در مورد دانلود نامحدود باید عرض کنم که من خودم بیشتر از شما راغبم به سرویس نامحدود ولی خوب به همون دلیلی که در بالا فرمودم تصمیم گیرنده من نیستم