تبریک به پرسپولیسیها به خاطر آمدن آق کاشانی به هیئت مدیره و در آینده به مدیر عاملی
تبریک به پرسپولیسیها به خاطر آمدن آق کاشانی به هیئت مدیره و در آینده به مدیر عاملی
خبر فوری: حبیب کاشانی رسما مدیرعامل پرسپولیس شد
حبیب کاشانی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس منصوب شد. چند ساعت بعد از صدور حکم محمد علی آبادی مبنی بر عضویت حبیب کاشانی در هیات مدیره باشگاه پرسپولیس جلسه ای با حضور محمد آخوندی، محمدحسین نژاد فلاح ، مجید فرخزادی و حبیب کاشانی برگزار شد و اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس رای به انتخاب حبیب کاشانی به عنوان جانشین عباس انصاری فرد دادند.
این جلسه در حالی برگزار شد که هنوز ساعاتی از انتخاب حبیب کاشانی به عنوان عضو جیدد هیات مدیره باشگاه پرسپولیس نگذشته بود. هنوز هیچ یک از منابع رسمی این خبر را اعلام نکردند اما جلسه اضطراری اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس دقایقی پیش با انتخاب کاشانی به عنوان مدیرعامل جدید به پایان رسید.
البته برخی از منابع خبری نزدیک به پرسپولیس تاکید می کنند انتخاب حبیب کاشانی به عنوان مدیرعامل بدون برگزاری نشست هیات مدیره و با تائید تلفنی (!) صورت گرفته است. درواقع کاشانی بدون برگزاری جلسه هیات مدیره به عنوان مدیرعامل جدید برگزیده شد.
تبریک
اما کاملا مشخصه که یک حربه انتخاباتی هست
بهر حال فکر کنم از مدیر عامل قبلی بهتر باشه
مشکل با تعویض مدیر عامل و مربی عوض نمیشه
باید اون بالا که علی ابادی است تغییر کنه
اصلا یکی از این اقا پرسید چرا اگه کاشانی خوب بود سال قبل کنار گذاشته شد و اگه بد بود چرا الان دوباره سرکاره
؟؟؟
یک نفر میخواد رای بیاره داره با احساسات فوتبال دوستان بازی میکنه
داش حبیب را برای رای آوردند.............
اصلا چه فرقي ميكنه برا چي آوردن مهم اينه كه مدير لايقيه
اگه دادکان هم بیاد رئیس فدریشن!بشه(که البته قبلش باید نریم جام جهانی!) اونوقت نتیجه میشه رئیس جمهور تغییر نمیشه!و باز دادکان برکنار میشه و کاشانی با قهرمانی مجدد اخراج میشه و ...همون آش و همین!کاسه...
هر وقت علی ویرانی رو برکنار کرد...
اخبار بيست و سي اعلام کرد : حاج حبيب به عنوان مدير عامل
حالا معلوم نيست که راست هست يا ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : حبيب كاشاني مديرعامل جديد باشگاه پرسپوليس بيانيهاي در حمايت از تيم ملي فوتبال در آستانه بازي با امارات صادر كرد. در اين بيانيه آمده است:چشم انتظار حضور پرشور هوادران در وزرشگاه آزادي جهت تشويق و تقويت روحي بازيكنان تيم ملي هستيم و من به عنوان فردي كوچك از آنها درخواست ميكنم كه در اين راه ما را حمايت كنند.دست هواداران پرسپوليس و ساير علاقمندان را به گرمي ميفشارم و اكنون در آستانه ديدار حساس تيم ملي فوتبال كشورمان برابر امارات در چارچوب مرحله حساس جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي انتظار دارم هواداران فهيم با تمركز و انگيزه بالا تيم ملي ايران را حمايت كنند تا با يك پيروزي قاطع بتوانيم راه صعود به جام جهاني را هموار كنيم.اين ديدار براي فوتبال ايران، بسيار مهم است. من اميدوارم كه با روح ايراني كه هميشه در جهان حرف اول را زده است و با حضور 100 هزار نفر يك برد شيرين را رقم بزنيم. معتقدم هنوز نيز با جوانان لايق تيم ملي و مردم ورزشدوست ايران ميتوانيم براي رفتن به جام جهاني اميدوار باشيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس: حبیب کاشانی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس منصوب شد. چند ساعت بعد از صدور حکم محمد علی آبادی مبنی بر عضویت حبیب کاشانی در هیات مدیره باشگاه پرسپولیس جلسه ای با حضور محمد آخوندی، محمدحسین نژاد فلاح ، مجید فرخزادی و حبیب کاشانی برگزار شد و اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس رای به انتخاب حبیب کاشانی به عنوان جانشین عباس انصاری فرد دادند.این جلسه در حالی برگزار شد که هنوز ساعاتی از انتخاب حبیب کاشانی به عنوان عضو جیدد هیات مدیره باشگاه پرسپولیس نگذشته بود. هنوز هیچ یک از منابع رسمی این خبر را اعلام نکردند اما جلسه اضطراری اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس دقایقی پیش با انتخاب کاشانی به عنوان مدیرعامل جدید به پایان رسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : حبيب كاشاني اظهار داشت: بنابر پيشنهاد و تكليفي كه بر من شد تصميم گرفتم به خاطر مردم و هواداران براي خدمت به پرسپوليس بازگردم و فعلا نيز فقط عضو هيات مديره هستم.
وي افزود: مردم هميشه به گردن ما حق دارند و ما بايد در نقش خدمتگزار آنها ظاهر شويم. اميدوارم بتوانيم همراه با دوستان براي پرسپوليس مفيد وموثر باشيم.
كاشاني خاطرنشان كرد: خوشحال هستم دوباره به تيمي كه به آن علاقه قلبي دارم برگشتهام. اميدوارم بتوانم در كنار دوستان موفقيتهاي پرسپوليس را براي هواداران به ارمغان بياوريم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هوادارات پرسپولیس : شيث رضايي در گفت و گویی، درباره شايعه اختلاف با حميد استيلي تصريح كرد: نميدانم چرا بعضيها دوست دارند براي من حاشيه سازي كنند. من 5 سال شاگرد حميد استيلي بودم و از روز اولي كه به پرسپوليس آمدم از او شناخت كافي داشتم. همين مورد باعث شد تا من و استيلي ارتباط عاطفي خاصي با يكديگر داشته باشيم. در مشكلات او هميشه سنگ صبور من بود.
وي ادامه داد: فقط من نبودم كه با استيلي رابطه خوبي داشتم بلكه خيلي از بازيكنان پرسپوليس با او رفيق بودند.
استيلي شعار خدمت به مردم و خوشحالي هواداران پرسپوليس را در ميان بازيكنان فرياد ميزد و ميگفت: پيراهن پرسپوليس را فردي ميپوشد كه ارادت قلبي به آن داشته باشد و به خاطر مردم 90 دقيقه در زمين بجنگد. حالا من چرا بايد با حميد استيلي مشكل داشته باشم؟
استيلي يكي از بهترين مربيان من بوده و همواره براي او احترام خاصي قائل هستم.
رضايي يادآور شد: با توجه به بازي هاي سختي كه با صبا در سه جام داشتيم بيشتر استراحت ميكنم اما من هيچوقت تمرينات انفرادي را فراموش نميكنم. ميخواهم از روز اول با آمادگي در تمرينات حاضر شوم.
اين مدافع گفت: هيچ وقت براي پول در پرسپوليس بازي نكردهام. بارها گفتهام كه اين تيم را به خاطر بزرگي اش دوست دارم. به همين دليل نيازي نيست كه اعلام كنم با چه مبلغي به پرسپوليس آمدهام. من باعقيده و افكار جديدي ميخواهم به پرسپوليس كمك كنم و در مرحله اول نيز بدون توجه به اتفاقاتي كه قرار است در باشگاه بيفتد منتظر ثبت كردن با پرسپوليس هستم. اميدوارم هر اتفاقي ميافتد به نفع تيم باشد.
رضايي اظهار داشت: مي خواهم در پرسپوليس شيث رضايي متفاوتي باشم تا هواداران از حضور من در اين تيم پس لذت ببرند. به همين دليل سعي كردم ساكت باشم و بيشتر به فكر برنامه ريزي منظم براي فصل آينده خودم باشم چون ميدانم پرسپوليس در فصل جاري بايد متفاوتتر از گذشته ظاهر شود و دوباره براي آسيا خود را آماده كند تا سهميه لازم را كسب كند به همين دليل بيشتر دوست دارم به جاي مصاحبه سكوت كنم.
وي تاكيد كرد: هميشه حرف خودم را با عملكردم ثابت كردم و الان هم ميگويم كه هر كسي اگر سرمربي تيم ملي باشد من با لباس پرسپوليس به تيم ملي باز خواهم گشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال لیدرهای باشگاه پرسپولیس را تا اطلاع ثانوی از حضور در ورزشگاهها محروم کرد.
این تصمیم به دنبال بروز برخی ناهنجاری ها در دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و بنیادکار ازبکستان در مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا اتخاذ شده است.
در این دیدار که روز 6 خرداد در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، هواداران پرسپولیس مرتکب تخلفاتی مبنی بر سردادن شعارهای ضد اخلاقی به مسئولین باشگاه و کادر تیم شدند.
بر همین اساس تمامی لیدرهای تیم فوتبال پرسپولیس تا اطلاع ثانوی از ورود به تمامی استادیوم های ورزشی محروم و تیم فوتبال پرسپولیس نیز باید اولین دیدار خود را در یکی از استانهای مجاور برگزار کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس: حسين هدايتي در گفت و گویی اظهار داشت: از علاقمندان ميخواهم براي تشويق تيم ملي ايران فردا به ورزشگاه آزادي بروند و تا دقيقه 90 اميدواري خود را براي صعود به جام جهاني حفظ كنند. همه چشم انتظار حضور هواداران هستيم تا تيم ملي را برابر امارات تنها نگذارند.
وي افزود: من نيز به عنوان عضو كوچكي از جامعه بزرگ فوتبال به نمايندگي از باشگاه استيل آذين در ورزشگاه آزادي حضور پيدا خواهم كرد.
هدايتي در خصوص مديرعاملي حبيب كاشاني در پرسپوليس گفت: براي كاشاني آرزوي موفقيت ميكنم و به او تبريك ميگويم. همچنين از زحمات عباس انصاري فرد نيز بايد تقدير و تشكر كنم.
ديدار ايران و امارات ساعت 19 فردا برگزار مي شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : محمد عليآبادي پس از جلسهاي كه صبح امروز به مدت 2 ساعت با حبيب كاشاني برگزار كرد و منجر به حضور وي در هيات مديره پرسپوليس شد با عباس انصاريفرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس ديدار كرد. روبرو شدن كاشاني و انصاريفرد در دفتر عليآبادي نكته جالب اتفاقات امروز بود.
* حبيب كاشاني ظهر امروز در شوراي شهر ديداري يك ساعته با حميد استيلي داشت و با او به گفت و گو پرداخت. از استيلي به عنوان گزينه اصلي سرمربيگري پرسپوليس نام برده مي شود.
* گفته مي شود سعيدلو پنجشنبه رسما به عنوان رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس معرفي مي شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : حسین منتظر موعود در گفتگویی گفت: برای هدایت پرسپولیس با سه گزینه صحبت شده است ولی هفته آینده تكلیف نهایی سرمربی پرسپولیس مشخص می شود.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس تهران افزود : با برند شوستر سرمربی آلمانی سابق باشگاه رئال مادرید برای هدایت پرسپولیس صبحت شده است و دعوت از این مربیان هفته آینده صورت خواهد گرفت .
منتظر موعود گفت : بنا بر خواست كمیته انضباطی قراردادهای پرسپولیس در هیئت فوتبال استان تهران به ثبت نمی رسد و این موضوع به علت بدهی پرسپولیس صورت گرفته است
کانون هواداران پرسپولیس : هافبك چپ پاي پرسپوليس از ناحيه تغييرات احتمالي احساس خطر نمي كند و مدعي است در صورت انتخاب استيلي به عنوان سرمربي براي او مشكلي پيش نمي آيد.
محمد منصوري كه در اين فصل كمتر فرصت بازي پيدا كرد در رابطه با شرايط خود براي حضور مجدد در اين تيم به خبرگزاري فوتبال ايران ميگويد: «من يك فصل ديگر با پرسپوليس قرارداد دارم. از سوي ديگر در آخرين صحبتي كه با مديرعامل باشگاه داشتم بايد بگويم كه به من اطمينان دادند براي سال بعد هم در ليست مازاد پرسپوليس نيستم.»
وي در خاتمه در رابطه با احتمال حضور استيلي در پرسپوليس خاطرنشان ساخت: «من با نظر استيلي به پرسپوليس آمدم، حتي زماني كه ايشان از پرسپوليس جدا شدند به من گفتند در پرسپوليس بمان چون اعتقاد داشت در اين تيم پيشرفت ميكنم.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : حمید استیلی مربی و کاپیتان سابق تیم پرسپولیس هفته آینده با تیم جدید مدیریتی این باشگاه برای پذیرفتن سکان هدایت این تیم مذاکره می کند.
حبیب کاشانی عضو جدید هیات مدیره این باشگاه که قرار است تا پایان هفته به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه معرفی شود هفته آینده با حمید استیلی برای پذیرفتن پست سرمربی گری این باشگاه مذاکره خواهد کرد. منابع نزدیک به کاشانی اعلام کرده اند که استیلی شنبه یا یکشنبه هفته آینده با حضور در دفتر باشگاه پرسپولیس با کاشانی به صورت جدی مذاکره خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : در اولین جلسه هیات مدیره جدید باشگاه پرسپولیس تهران که به احتمال زیاد فردا برگزار می شود ، اعضای جدید یا همان مثلث قدرت این باشگاه معرفی می شود.
در اولین جلسه هیات مدیره جدید باشگاه پرسپولیس تهران که قرار است چهارشنبه یا پنجشنبه هفته جاری برگزار شود، تیم جدید مدیریتی این باشگاه اعلام می شود. در این جلسه علی سعید لو به عنوان رئیس مجمع و نماینده تام الاختیار علی آبادی در باشگاه معرفی خواهد، حسین هدایتی که با جنجال های زیاد از باشگاه کنار گذشاته بود مجددا به عنوان رئیس هیات مدیره معرفی خواهد و حبیب کاشانی نیز به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس معرفی خواهند شد.
همچنین از اعضای سابق هیات مدیره باشگاه پرسپولیس فقط مجید فرخزادی در تیم جدید هیات مدیره باشگاه حضور دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : اعضای جدید هیات مدیره باشگاه پرسپولیس تهران چندان تمایلی برای حضور مجدد آخوندی در هیات مدیره این باشگاه ندارند.این در حالی است که خود آخوندی همچنان اصرار به باقی ماندن در هیات مدیره باشگاه قرمزپوش تهرانی دارد.
با توجه به این که از کادر قبلی هیات مدیره این باشگاه تنها فرخزادی در جمع هیات مدیره جدید نیز حضور خواهد داشت، منابع نزدیک به هیات مدیره جدید این باشگاه فاش کرده اند که اعضای جدید برخلاف اصرار سازمان تربیت بدنی مبنی بر حضور محمد آخوندی در هیات مدیره این باشگاه، هیچ علاقه ای به حضور آخوندی ندارند و حتی اصرار خاصی به عدم حضور وی در هیات مدیره جدید ندارند.
گفتنی است ، یکی دو عضو سابق هیات مدیره نقش فعالی در اصرار برای خداحافظی آخوندی از مجموعه پرسپولیس را دارند زیرا وی را یکی از دلایل هرج و مرج های مدیریتی در مجموعه باشگاه می دانند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : بحث تغيير مديريت و كادر فني در پرسپوليس باعث شده تا شايعاتي در مورد بازگشت ابراهيم توره به اين تيم شنيده شود.
بعضي از روزنامهها خبر دادهاند حميد استيلي كه بحث سرمربي شدن او در پرسپوليس مطرح شده است، به توره پيغام داده كه قراردادش را با سپاهان ثبت نكند و به جمع سرخپوشان بازگردد ولي اين اتفاق به هيچ عنوان نخواهد افتاد چون قرارداد رسمي توره در هيات فوتبال استان اصفهان ثبت شده است
بازگشت حاج حبیب رو تبریک می گم
ولی نفهیدیم مدیر عامل شد یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : بحث تغيير مديريت و كادر فني در پرسپوليس باعث شده تا شايعاتي در مورد بازگشت ابراهيم توره به اين تيم شنيده شود.
بعضي از روزنامهها خبر دادهاند حميد استيلي كه بحث سرمربي شدن او در پرسپوليس مطرح شده است، به توره پيغام داده كه قراردادش را با سپاهان ثبت نكند و به جمع سرخپوشان بازگردد ولي اين اتفاق به هيچ عنوان نخواهد افتاد چون قرارداد رسمي توره در هيات فوتبال استان اصفهان ثبت شده است
انشاالله که حاج حببیب تیم نجات بده
خوبم شد که این بچه پرو ( آخوندی) انداختن بیرون
واقعا. ملوم نیست چیکار میکرد اونجا.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که پيش بيني ميشد : چه قدر يه نفر با احساسات خوب بلده بازي کنه
يه بار ميگه سهام قرمز آبي مال طرفداراش
الان هم که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : در شرایطی که اکثر تیم های لیگ برتری خود را برای حضور پرقدرت در رقابتهای لیگ نهم آماده می کنند و حتی بازیکنان جدیدی را به خدمت گرفته اند باشگاه پرسپولیس هنوز در بلاتکلیفی به سر می برد و مشخص نیست چه اتفاقات پشت پرده ای در این باشگاه رخ می دهد.
تیم فوتبال پرسپولیس در شرایطی لیگ هشتم را با ناکامی به پایان برد که این شکست ماحصل حضور و تغییر سه سرمربی( افشین قطبی ، افشین پیروانی و نلو وینگادا) و دو مدیرعامل(داریوش مصطفوی و عباس انصاریفرد) و دنیایی از اختلافات و مسائل حاشیه ای بود.
هرچند که این تیم توانست از بین چهار نماینده ایرانی حاضر در لیگ قهرمانان آسیا به دور دوم صعود کند اما در روزی که یکصد هزار تماشاگر برای دیدن پیروزی سرخپوشان به ورزشگاه آزادی آمده بودند، شکستی تلخ را برابر بنیادکار تجربه کردند تا تماشاگران عصبانی به بسیاری از مسئولان این باشگاه و حتی افراد غیرورزشی توهین کنند و خواستار برکناری آنها شوند.
با اتفاقاتی که در طول لیگ هشتم و خصوصا دیدار برابر بنیادکار روی داد پیش بینی می شد این تیم خیلی سریع شاهد تغییرات در کادر فنی، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه باشد اما تنها نلو وینگادا بود که با شجاعت و در اقدامی حرفه ای اعلام کرد دیگر با این تیم کار نخواهد کرد.
عباس انصاریفرد مدیرعامل پرسپولیس که اختلافاتش با حسین هدایتی به اوج خود رسیده بود اما محکم تر از قبل در باشگاه ماند و بی تفاوت نسبت به اتفاقات گذشته هر روز خبر جدیدی در مورد مذاکره با مربیان بزرگ دنیا منتشر کرد. اخباری که هیچکدام صحت نداشت و مشخص نبود با چه هدفی منتشر می شود.
باشگاه پرسپولیس حتی نام بازیکنانی را به عنوان یاران جدید این تیم برای فصل آینده در سایت رسمی خود اعلام کرد که البته برخی از این انتقالات از سوی بازیکنان مورد نظر تکذیب شد و جالب آنکه تاکنون هیچ قراردادی با بازیکنی در هیئت فوتبال تهران ثبت نشده است.
به همه این اتفاقات باید ماجرای ورود حبیب کاشانی به هیئت مدیره و مدیرعاملی سرخپوشان را نیز اضافه کرد. اتفاقی که روز سه شنبه افتاد و مشخص نبود چه مسائل پشت پرده ای رخ داد که خبر اعلام رسمی مدیرعاملی کاشانی از روی پایگاه خبری سازمان تربیت بدنی برداشته شد.
هنوز رئيس جمهور داره ميگه ... بگم ؟
جالبه که توي صدا و سيما هم نشر اکاذيب انجام ميشه
20.30 بايد جواب گوي دروغش باشه !
واقعا ارزشش رو داشت که به خاطر راي آوردن يه نفر بيان پرسپوليسيا رو گير بيارن ؟
مردم حاج حبیبو دوست دارن مموتو که دوست ندارن : دی
خدا امسال پرسپولیس رو به خیر بگذرونه!
18 ام نشیم خوبه باور کنین!
الالن وضعیت ما از همه تیمهای لیگ بدتره. نه مدیر عامل داریم ، نه هیئت مدیره ، نه مربی ، نه بازیکن .
فقط مونده یدونه سرپرست که اونم تو باغ لواسونش دارت توت میخوره!
اون از اونکه میگن میخوان علی دمبه رو بیارن (واویلا!!)
اون از اونکه میگن استیلی خائن میخواد بیاد!
بابا این چه وضعشه؟
علنی تیم رو سیاسی کردن رفته.
فردا روز هم تاوانش رو ما باید بدیم که آقا میخواد رای بیاره.
اصلا فکر نکنم واقعا حرفی از اومدن کاشانی باشه. فقط یه مانور تبلیغاتی بوده که اونچنان هم نگرفته!
بلاتکلیفی پرسپولیس و تصمیمی که عوض شد/ ماجرای کاشانی چه بود/ انصاری فرد مدیر عامل است
کانون هواداران پرسپولیس : در شرایطی که اکثر تیم های لیگ برتری خود را برای حضور پرقدرت در رقابتهای لیگ نهم آماده می کنند و حتی بازیکنان جدیدی را به خدمت گرفته اند باشگاه پرسپولیس هنوز در بلاتکلیفی به سر می برد و مشخص نیست چه اتفاقات پشت پرده ای در این باشگاه رخ می دهد.
تیم فوتبال پرسپولیس در شرایطی لیگ هشتم را با ناکامی به پایان برد که این شکست ماحصل حضور و تغییر سه سرمربی( افشین قطبی ، افشین پیروانی و نلو وینگادا) و دو مدیرعامل(داریوش مصطفوی و عباس انصاریفرد) و دنیایی از اختلافات و مسائل حاشیه ای بود.
هرچند که این تیم توانست از بین چهار نماینده ایرانی حاضر در لیگ قهرمانان آسیا به دور دوم صعود کند اما در روزی که یکصد هزار تماشاگر برای دیدن پیروزی سرخپوشان به ورزشگاه آزادی آمده بودند، شکستی تلخ را برابر بنیادکار تجربه کردند تا تماشاگران عصبانی به بسیاری از مسئولان این باشگاه و حتی افراد غیرورزشی توهین کنند و خواستار برکناری آنها شوند.
با اتفاقاتی که در طول لیگ هشتم و خصوصا دیدار برابر بنیادکار روی داد پیش بینی می شد این تیم خیلی سریع شاهد تغییرات در کادر فنی، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه باشد اما تنها نلو وینگادا بود که با شجاعت و در اقدامی حرفه ای اعلام کرد دیگر با این تیم کار نخواهد کرد.
عباس انصاریفرد مدیرعامل پرسپولیس که اختلافاتش با حسین هدایتی به اوج خود رسیده بود اما محکم تر از قبل در باشگاه ماند و بی تفاوت نسبت به اتفاقات گذشته هر روز خبر جدیدی در مورد مذاکره با مربیان بزرگ دنیا منتشر کرد. اخباری که هیچکدام صحت نداشت و مشخص نبود با چه هدفی منتشر می شود.
باشگاه پرسپولیس حتی نام بازیکنانی را به عنوان یاران جدید این تیم برای فصل آینده در سایت رسمی خود اعلام کرد که البته برخی از این انتقالات از سوی بازیکنان مورد نظر تکذیب شد و جالب آنکه تاکنون هیچ قراردادی با بازیکنی در هیئت فوتبال تهران ثبت نشده است.
به همه این اتفاقات باید ماجرای ورود حبیب کاشانی به هیئت مدیره و مدیرعاملی سرخپوشان را نیز اضافه کرد. اتفاقی که روز سه شنبه افتاد و مشخص نبود چه مسائل پشت پرده ای رخ داد که خبر اعلام رسمی مدیرعاملی کاشانی از روی پایگاه خبری سازمان تربیت بدنی برداشته شد.
خبر انتخاب حبیب کاشانی به عنوان مدیرعامل جدید پرسپولیس دقایقی روی پایگاه خبری سازمان تربیت بدنی بود و خیلی زود برداشته شد
روز سه شنبه و ساعاتی پس از آنکه با حکم محمد علی آبادی ، حبیب کاشانی مجددا عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس شد، از سوی پایگاه خبری سازمان تربیت بدنی اعلام شد کاشانی از سوی اعضای هیئت مدیره به عنوان مدیرعامل انتخاب شده است. اما ساعتی بعد این خبر از روی خروجی این سایت برداشته شد و جالب اینکه هیچ خبر دیگری مبنی بر تکذیب یا تایید آن منتشر نشد.
اینکه چرا در این برهه زمانی خاص نام حبیب کاشانی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه مطرح می شود و خیلی زود هم تکذیب می شود، سوالی است که هیچ یک از اعضای هیئت مدیره پاسخ درستی برای آن ندارند و مشخص نیست ماجرای رفت و آمد حبیب کاشانی چه بود.
کاشانی در حالی روز سه شنبه از سوی محمد علی آبادی به عنوان عضو هیئت مدیره انتخاب شد که پس از پایان لیگ هفتم و قهرمانی پرسپولیس با این مدیرعامل، به دنبال اختلافاتی که با رئیس سازمان تربیت بدنی پیدا کرد از این باشگاه کنار رفت و طرفین موضع گیری تندی نسبت به یکدیگر داشتند.
با این شرایط به نظر می رسد پرسپولیس این روزها بهترین فرصت برای آماده سازی جهت حضور در لیگ نهم را به خاطر برخی ملاحظه کاریها و البته مسائل غیر ورزشی از دست می دهد و هر مدیرعاملی که هدایت این باشگاه را برعهده بگیرد قطعا چوب این اتفاقات و مسائل پشت پرده را خواهد خورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مديرعامل جديد باشگاه پرسپوليس ظرف روزهاي آينده مشخص مي شود
اخبار فوری یا ویژه باشگاه پرسپولیس
کانون هواداران پرسپولیس : يک منبع آگاه در هيات مديره باشگاه پرسپوليس روز چهارشنبه در گفت و گویی در خصوص اخبار مربوط به احتمال انتخاب حبيب کاشاني به عنوان مديرعامل اين باشگاه، گفت: تا اين لحظه هيچ تغييري در مدير عاملي پرسپوليس رخ نداده و آقاي عباس انصاري فرد کماکان به عنوان مديرعامل به فعاليت خود ادامه مي دهد.
اين مقام آگاه در عين حال تاکيد کرد که موضوع انتخاب مدير عامل جديد و يا ابقاي مديرعامل قبلي در جلسه هيات مديره باشگاه که به احتمال زياد هفته آينده تشکيل خواهد شد، مطرح مي شود.
وي تاکيد کرد: حبيب کاشاني روز گذشته به عنوان عضو جديد هيات مديره پرسپوليس منصوب شده و در جلسه آتي که با حضور تمامي اعضاي هيات مديره برگزار خواهد شد، در مورد مديرعامل باشگاه تصميم گيري مي شود.
باشگاه ملوان خواهان جذب پژمان نوری شد
کانون هواداران پرسپولیس: مسئولان باشگاه ملوان با پژمان نوري صحبت كرده اند تا فصل آينده با پيراهن اين تيم به ميدان برود. محمد احمدزاده با تاييد اين موضوع اظهار داشت: خودم با پژمان نوري صحبت كردم و قرار است اين بازيكن تا پايان هفته پاسخ نهايي را به من بدهد. سرمربي ملوان در مورد بازگشت مازيار زارع گفت: اگر او بخواهد برگردد قدمش روي چشم. ملوان خانه مازيار است و دوست نداشتيم او از تيم ما جدا شود. با اين حال حاضريم براي بازگشت اين بازيكن پيش قدم شويم. البته ما هيچ مذاكره اي با اين بازيكن نداشته ايم به اين دليل كه احتمال اينكه او بين پرسپوليس و ملوان؛ تيم ما را انتخاب كند كم است. احمدزاده در مورد اينكه ملوان پول كافي براي جذب پژمان نوري را دارد يا نه گفت: تمام بازيكناني كه مي خواهند به تيم ما برگردند مي دانند از نظر مالي به ضررشان تمام مي شود. البته نوري اين مسئله را مي داند و تصميم با خودش است.
حبيب كاشاني از احمدينژاد حمايت كرد
کانون هواداران پرسپولیس: عضو هيات مديره پرسپوليس گفت: دكتر احمدينژاد را كانديداي اصلح ميدانم. مديرعامل سابق پرسپوليس كه تيم قرمزپوشان را با مربيگري افشين قطبي به قهرماني رساند، اعلام كرد: اينجانب همچون دوره گذشته حمايت قاطع خود را از دكتر احمدي نژاد اعلام مي كنم.
وي افزود: در تاريخ سي ساله پس از انقلاب، رئيس جمهوري به هوشمندي، پاكدستي و شجاعت دكتر احمدي نژاد نداشته ايم كه مايه عزت جمهوري اسلامي ايران در سطح بين الملل و رضايت ملت انقلابي و خرسندي رهبري معظم انقلاب را فراهم آورده باشد.
وي از تمامي پرسپوليسي هاي پايتخت خواست در انتخابات جمعه 22 خرداد، به احمدي نژاد راي بدهند.
کانون هواداران اصلا منبع مطمئنی نیست
بعد میگن ورزش سیاسی نیست
برای انتخاب مدیر عامل یه باشگاه منتظرن رئیس جمهور عوض بشه
اه اه اه :2: اگه تا الان از این خوشم میومد دیگه ازش متنفرم:2:نقل قول:
وي از تمامي پرسپوليسي هاي پايتخت خواست در انتخابات جمعه 22 خرداد، به احمدي نژاد راي بدهند.
فوتبال ما واقعا سیاسی است
به همین خاطر به هیچ جا نمیرسه
دوستان شاید این خبر دروغ باشه
بعید نیست
با اون لوگویی که سایت زده بعید نیست که یه خبر ساختگی برای جلب ... باشه