:31: کازینو که تو las venturas هست. اما شرط بندی غرب glen park (همون میدونی که بیضی شکله):21:نقل قول:
Printable View
:31: کازینو که تو las venturas هست. اما شرط بندی غرب glen park (همون میدونی که بیضی شکله):21:نقل قول:
چيز جديد در مورد اين بازي وجود دارد يا نه كد تقلب ويا ترينر جديد من هر روز 1ساعت جي تي اي را بازي مي كنم
بچه ها,criminal rank هاتون چنده شما؟تا چه درجه ای پیش رفتین؟
[آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اولنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=95296
این مرحله ای که با og باید دنبال یک قطار بریم که بالای اون 4 نفر هستن....میگه خودتو به قطار نزدیک کن تا og اون 4 نفر بالای قطار رو بکشه..
من بهش نزدیک میشم ولی این OG اصلا نیمتونه اونارو بکشه....
چه کار باید کنم؟
اونجا که با smoke میری رو میگی؟؟نقل قول:
یکی از مراحل سخت بازی هست
بیشتر سعیت رو بزار رو تنظیم فاصله جوری که تیرهاش به هدف بخوره
البته میتونی خودت هم شلیک کنی ولی با تمرین زیاد دستت میاد کجا با چه فاصله و سرعتی بری که بتونه هدف گیری کنه
اول از جلویی شروع کن اولی رو که کشت بیا عقب تر تا دومی رو بکشه به همین ترتیب تا آخری مواظب باش به قطار نخوری
همونطوری که dark angel گفتن فاصله رو یک متر کنار قطار بگیر یک کم عقب تر از کسی که smoke داره بهش تیراندازی میکنه
نقل قول:بهترین راه اینه که یه خورده جلوتر(نه خیلی زیاد) جلوتر از قطار با موتور حرکت کنی,نزدیک تونل که شدی فاصلتو با قطار زیاد کنی و با موتور بری بالای تونل,از موتور پیاده بشی و به محض اینکه قطار رسید پیاده بپری بالاش,با مسلسل همشونو بکشی و برگردی با smoke بری خونه.نقل قول:
هرکاری میکنم نمیتونم این ماموریت رو بگذرونم....
100 بار بازی کردم نشد... کارهایی که گفتین رو هم انجام دادم نشد
چه کنم؟
سیو خودت رو بزار تا اون مرحله رو رد کنم بعد برات آپلود کنم