درسته منم تماس گفتم مثل اینکه از اول نقشه حجم فروختن دارن مودم امانی هم برای زمان کوتاهی هست یکی دو ماه بعد دو یا دونیم میلیون حساب میکنن بدیش اینه که این سیستم بدعت میشه بقیه هم یاد میگیرن گند میخوره تو اینترنت ثابت هم مثل بقیه چیزانقل قول:
Printable View
درسته منم تماس گفتم مثل اینکه از اول نقشه حجم فروختن دارن مودم امانی هم برای زمان کوتاهی هست یکی دو ماه بعد دو یا دونیم میلیون حساب میکنن بدیش اینه که این سیستم بدعت میشه بقیه هم یاد میگیرن گند میخوره تو اینترنت ثابت هم مثل بقیه چیزانقل قول:
حجم فروختن که مشکلی نداره به نظرم . گیگی هزار تومنم مناسبه واقعا تقریبا هم قیمت ADSL خود شاتله . مودمی که میدن فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قیمتش الان 3.5 زده .نقل قول:
به هر حال به نظرم به هر شکلی انحصار این مخابرات مزخرف شکسته بشه مشکلی نداره . کم کم شرکتای دیگه هم که اضافه بشن قیمتا رقابتی میشه
اشتباه میکنی داداشنقل قول:
مخابرات سوبسید دولتی داره دولت پشتشه .
شرکت های دیگه باسش شاخ بشن یهو گیگ میده از خجالتشون در میاد .
اونی هم که میگه اسپم میدی یه بچه ننره که انحصار طلبه ، فکر میکنه چون ftth داره تحم دوزرده گذاشته
- - - Updated - - -
اشتباه میکنی داداشنقل قول:
مخابرات سوبسید دولتی داره دولت پشتشه .
شرکت های دیگه باسش شاخ بشن یهو گیگ میده از خجالتشون در میاد .
اونی هم که میگه اسپم میدی یه بچه ننره که انحصار طلبه ، فکر میکنه چون ftth داره تحم دوزرده گذاشته
همه جا همینطوره مخابرات هم دیگه مودم رایگان نمیدهنقل قول:
اسمش هس رایگان ولی طرح عوض کنی پول شو ازت میگیرن
- - - Updated - - -
دومی مال کجاس ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
5G همراه اول بگیر داداشنقل قول:
گرون تر درمیاد ولی بهتره ایرانسل نه همراه اول مشهد
خب رقابت ینی همین دیگهنقل قول:
مخابرات گیگ بده با هزینه کمتر ملت میرن مخابرات میگیرن . باز شاتل یه امکانی میده که مخابرات نداره.
انحصار ینی نابودی برای هر خدمت و صنعتی !
یعنی هیچ کسی نداره ببینیم چه جوریه؟نقل قول:
کلی پول ندم آخرش هم روی ۵۰ تا قفل باشه که روی LTE هم میشه به راحتی همین سرعت رو گرفت
آب رو بریز اونجا که سوخته عزیزم.. یه نگاه به قدمت اکانتت بکنی میفهمی هنوز خیلی ریزی برای این حرفا.. یادت میاد که بن شده بودی؟ دوست داری باز بن بشی راحته بهت قبلا هم گفتم پس زیپ رو بکش بشین سرجات تا حال و هواتو عوض نکردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سعی کن اندازه سایزت حرف بزنی تا کلید خاموشت رو نزدم گل پسر.
سلام
دیروز رفتم مرکز مخابراتیمون درخواست فیبر نوری دادم
چند روزه جوابش میاد؟
من اولی که گرفتم 4 سال پیش 16 مگابیت گرفتم سرعت تا 200 باز بود و داخلی بالاتر و حجم کم آوردم کردم 30 مگابیت سرعت همون بود و بعد کم شد الان کردم 50 مگابیت 500 گیگ ماهی اونم بخاطر تموم شدن قرارداد و تفاوت قیمتی نه چندان بقیه تعرفه ها سرعت دیگه زیر 100 نمیاد کلا یعنی برای من هیچ فرقی نکرده از 16 تا 50 کندی بعدش هم بخاطر تغییر سیاست مخابرات و کاهش سرعت مخصوصا تو آپلود هست و جریانات اخیر دیگه زیر 100 یا 120 نیومده بازم بستگی به منطقه داره یه جاهای دوستان میگن 50 فیکس شده من تهران هستمنقل قول:
همه اشتراک های ثابت یه حجمی دارن که تموم بشه بعدش میتونید حجم بخرید من الان 500 گیگ دارم 300 هزار تومن میشه گیگ 600 تومن و بسته های حجم ساعت خاص هم هست برای کسی که دانلود زیاد داره مثلا بسته شب نشین ۱۰۰ گیگ - ۲ تا ۸ صبح 25 هزار تومن میشه گیگی 250 تومن و کمپین ابر و باد ماهی 700 گیگ هم داشت کمی بیشتر از قیمت 500 گیگ میشد. این که از اول حجم بفروشی من ندیدم تو اشتراک خانگی و ثابت. و مودم رایگان هم نگفتم جایی میده وقتی کلی تبلیغ میکنن برای یه ماه دو ماه این کجاش میشه رایگان مخابرات هم طرحهای کابل کشی و مودم رایگانش رو تعرفه جبران میکرد.نقل قول: