اگه خدا بخواهد اذر شهر/ خسرو شهر / سردرود/ سهند اسکو/ گوگان / بناب تا اول دی به بهره برداری میرسد.نقل قول:
Printable View
اگه خدا بخواهد اذر شهر/ خسرو شهر / سردرود/ سهند اسکو/ گوگان / بناب تا اول دی به بهره برداری میرسد.نقل قول:
واقعااا؟ یعنی چند روز دیگه دوباره افت میکنه؟نقل قول:
من دیدم خوب شده رفتم بسته خریدم
معلوم نیست کی سرعت درست بشه؟تکلیف چی میشه آخر؟
بله . متاسفانه تجهیز نشده . منتظر سایت پارک انا است اگر زیر ساخت لینک بدهد تا 2 هفته سالاری و امیرکبیر تجهیز میشوند.انا تست شده منتظر لینک هستش.نقل قول:
کردستان و کرمان و کرمان شاه و همدان پوشش ضعیفی دارند . البته برای همدان دارند کارهایی میکنند.نقل قول:
نه دوست عزیز انشااله این مشکل تا 10 روز دیگر حل میشود . شرکت پیشگامان وعده اضافه کردن پهنا را تا 10 ابان داده است.نقل قول:
شرمنده . 8 سایت تجهیز شده اطراف حرم/بزرگراه عمار یاسر/شهرک امام خمینی/شهرک مهدیه/7 تیر/انقلاب/کارگر /فاطمینقل قول:
با سلام .صبح بخیر . دیشب تا ساعت 12 به صوفیان و شبستر سر زدیم تا پیشرفت کار را ببینیم که تقریبا به غیر از دو سایت هیچ کار خاصی نشده است . ساعت یک شب به بستان اباد رفتیم تا از وضعیت سایتها باخبرشویم سایت بستان اباد الان دوستان کار تجهیزرا شروع کردن به علت سردی هوا و مه شدید نتوانستیم به شهر سراب برویم مجبورا در راه تبریز هستیم تا به مرند و جلفا سری بزنیم . تا پست بعدی که بعد از ظهر هست خداحافظ.
سلامنقل قول:
شما اطلاع دارید حدودا از چه زمانی سیم کارت ۴جی تجاری میشه ??
Sent from my HTC One using Tapatalk
سلام، با سپاس از وقتی که برای پاسخگویی میزارین، من دو روز پیش سبزوار بودم هیچ خبری نبود، از پایین شهر تا مرکز شهر که اصلا سیگنال نسل سه پیدا نمیشه، اینجوری هم که معلومه ایرانسل حالا حالا هم به خلیل آباد نمیرسه، و اگه زمانی به کاشمر برسه شاید از پشت بوم سیگنال گرفتیم، اینطور پیش بره فکر کنم رایتل زودتر پوشش بده، چون الان اکثر شهرهای پرجمعیت خراسان رضوی زیر پوشش هست، و فقط شهرهای جنوبی استان مونده مثل کاشمر، گناباد، خواف، بردسکن و خلیل آباد، رایتل معمولا وقتی وارد شهری میشه همزمان بخش ها و جاده های اطراف رو هم پوشش میده، چون بخش ششتمد سبزوار که رفتم پوشش داشت با اینکه ۳۰ کیلومتر از سبزوار فاصله داشتنقل قول:
بنظرتون کدوم یکی از سه اپراتور زودتر به کاشمر و خلیل آباد میرسند؟
Sent from my PAP5500DUO