نقل قول:من آپدیت کردم تغییری ندیدمکد:http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/fw/down_aamo2.html
Printable View
نقل قول:من آپدیت کردم تغییری ندیدمکد:http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/fw/down_aamo2.html
اون زمانیکه خواستم بخرم هم قیمت همین بود(اواخر دی ماه) و قیمت 50st30 در بازار حدود 2350 بود.نقل قول:
---------- Post added at 09:35 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------
گزینه گرداننده پیکسل ها رو در تنظیمات حرفه ای روشن کن تا این حالت کمتر پیش بیاد.نقل قول:
به سفارش یکی از اساتید میتونی بمدت 1 تا 2 ساعت هم رو حالت برفک بذاری احتمال زیاد درست میشه.
نقل قول:نقل قول:
الان تماس گرفتم از دوستم پرسیدم، گفت با گارانتی بانیان بوده. شماره مغازه را نداشت، گفتی نمایندگی پاناسونیک توی شمس آبادی بوده.
البته در نظر داشته باشید که عینک را جدا باید بخریدا!
منم با یه شبکه دیگه دچار این مشکل شدم. تا اونجایی که من تجربه کردم مؤثرترین روش ثابت گذاشتن یه تصویر دیگه روی قسمت جا انداخته هست. مثلاً اون قسمتی که برای من جا انداخته بود برای مدتی آرم شبکه 3 و تعدادی شبکه دیگه روی نصفیش موند و رفع شد. البته یه قسمت کوچیکش که چیزی روش ثابت نمونده هنوز جا انداته که باید به صورت کنترل شده یه تصویر روش ثابت بذارم تا اونم محو بشه. من برفک مرفک هم تست کردم ولی به نظرم بهترین روش همینه. البته باید مراقبش باشید و مثلاً هر نیم ساعت تصویر رو عوض کنید برای چند دقیقه که قوز بالا قوز نشه!نقل قول:
اونوقت من ميگم سوختگي تصوير دارن اينا دوستان قبول نميکنننقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من یه مدته که می خوام یه تلویزیون بخرمنقل قول:
اول می خواستم پلاسما vt30 بگیرم ولی سر همین مشکل پشیمون شدم
دوستان این مشکل خیلی حاده ؟ یعنی همه اش باید حواسمون باشه شبکه رو عوض کنیم تا تصویر جا نندازه ؟
این جوری که ادم اعصابش خراب میشه و لذتی از دیدن برنامه نمی بره !!!
اون تصاویری که جاشون به صورت یک هاله کم رنگ میمونه IR یا اثر موقتی تصویر هستن و برطرف میشن باید یک تصویر خاکستری ثابت رو برای مدت طولانی بزارین روی پنل نمایش داده بشه (تا زمانیکه هاله تصویر جامونده کم بشه) میتونید به جای تصویر خاکستری از همون تصاویر Break in یا حتی یک کانال برفکی هم استفاده کنید ... ولی اگر پیکسلهای اون ناحیه سبز یا بنفش یا هر رنگ دیگه ای به خودشون گرفتن و دیگه تغییر رنگ نمیدن پنل دچارBurn in شده پلاسماها معمولا IR دارن ولی اکثر مواقع خوب به خود بر طرف میشه و بعد از 1000 ساعت اول هر چی از عمر پنل بگذره کمتر دچار IR میشن برای خود من بارها پیش اومده که پنلم دچار IR شده مخصوصا تو ویدئو گیم ولی چون حساس نیستم بعد از مدتی بر طرف میشه ولی معمولا هر یکی دو ماه یک مرتبه یک تصویر خاکستری رو برای مدت 3-4 ساعت روی پنل نمایش میدم تا پنل کاملا تمیز بشه.
استاد Alucard لطف می کنید تصویر خاکستری رو که استفاده می کنید برامون آپلود کنید.
شاید بعداً نیاز شد.
با تشکرنقل قول:
من فکر می کنم فرق دارند. والا من هر چی فیلم ساید بای ساید نگاه کردم خیلی بیرون زدگی تصویر نداشت. فقط عمق داخل دارند. شاید هم منبع فیلمهام مناسب نبوده! چون من بلو-ری ندارم.
از دوستانی که تجربه 3D رو با پاناسونیک VT30 داشتند لطفن نظرشون رو اعلام کنند. :5:
درودنقل قول:
من st30 دارم شبکه ی sky 3d رو که نگاه می کنم اکثر صحنه هاش بیرون تی وی هست
بیرون بودن یا عمق داشتن بستگی به نوع فیلم داره نه تی وی