اینم یه تست عجیب همین الان با چیز وی ان :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم یه تست عجیب همین الان با چیز وی ان :n04:
فندق شکن همیشه سرعت آپلودرو میبرد بالا چطور مال شما دانلود رفته بالانقل قول:
همه زنگ بزنیم 2020 از منطقه مخابراتی های مختلف بگیم سرعت از سرور خارجی افت داره شاید درستش کنن
با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 تست بگیرید ببینید اونجا چند میزنه ؟نقل قول:
احتمالش هست اختلال مال خود اسپیدنت باشه ....
یه با دانلود منیجر تست بگیر ببین سرعتت با این نتیجه تستی که گذاشتی باید ۶۰۰ ۷۰۰ باشه اگه بود یعنی تست درسته و پرتت رو ۷ مگ بستننقل قول:
پ- فایر و چی چی شکن رو مخابرات جدیدن خیلی کند شده البته به جز نصف شبا مال بقیه هم اینجوریه ؟ درست بعد از افت سرعت کندی اونا هم شروع میشه خیلی گفتن بسته های رمز نگاشته شده کند شده یعنی همون چیز شکن اینا رد بدل کل بسته های رمز دار با اختلال شدید رو به رو شده
ساعت 11:40 دیقه صبح کند سرعت شروع شد پینگ تایم رفت بالا و تایم اوت ها شروع شد حالا این داستان تا 2 شب ادامه داره دقیقا کل روز اینجوری میکنن کسی استفاده نکنه پس این همه پهنای باند کشور چی میشه کیا استفاده میکنن
اینم نتیجه تصویر 1 سرور خارج ( حالا تازه خوبه چون ساعت یه ربع به 12 رفته رفته میاد پایین تا جایی که اسپیت تست باز نمیشه ) :n21:
:n21:
و این هم سرور ایرانی که در هر ساعت از روز میکیری همین سرعته و به هیچ دردی هم نمیخوره 10 درصد کل اینترنت هم سرور ایران نیست اصلا کاربرد نداره واسه همین بالاست
http://www.speedtest.net/result/2449034416.png
تازه زنگ میزنی 2020 یا 2828 طلب کارن هستن میگن سرعت شما کاملا نرمال هست و تا 30 درصد تایم اوت طبیعی هست دارم حرس میخورم :n21:
سرعت با ای دی ام رو 200 هست و du meter 242 نشون میده تست با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 تا حالا نگرفتم چجوری باید اینکارو کنم؟نقل قول:
شاید منظور دوستمون پینگ بوده نمیدونم ولی اگه سرور خیلی قوی میخوای واسه تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برو اینجا یه فایل دانلود بزن ببین اسپید رو چنده !
دارم کف میکنم مخابرات هستی و سرعتت این قدر مشتیه