ایمیل وزیر صفحات قبلی بود+چند مرجع شکایت دیگه.نقل قول:
در ضمن یک کمپینی تو فیسبوق هست بنام: کالاها و خدمات بد (همچی چیزی) که مردم کالاها وخدمات نامطلوبو به اطلاع عموم میرسونن. مثلا کم شدن وزن محصولات شرکت X و ..... اینم باعث اطلاع رسانیه.
Printable View
ایمیل وزیر صفحات قبلی بود+چند مرجع شکایت دیگه.نقل قول:
در ضمن یک کمپینی تو فیسبوق هست بنام: کالاها و خدمات بد (همچی چیزی) که مردم کالاها وخدمات نامطلوبو به اطلاع عموم میرسونن. مثلا کم شدن وزن محصولات شرکت X و ..... اینم باعث اطلاع رسانیه.
بفرما این هم ایمیل وزیر :vazir@ict.gov.ir
دوستان ممنون میشم اینو جواب بدین چون سواله منم هستنقل قول:
من پرسیدم گفتند اگه طرحتون از این قدیمی ها باشه ( یعنی قبلا شبانه داشته ) بعداز اتمام دوره زمانی فرقی نداره واسه شارژ یا تمدید بازم رایگان خواهد داشت ولی ثبت نامی های جدید کلا هو تو تو .نقل قول:
امید جان همین صفحه قبل بنده خدا گفت طرحشو تمدید کرده شبانه پریدهنقل قول:
طرحش چی بوده ؟نقل قول:
من که الان طلایی دارم و بار اول که روی همین خط درخواست سرویس طلایی دادم تقریبا برج 2 بود /
شاید چون من همون طرح قبلی رو تمدید کردم هنوز دارم /
الان هم چک کردم رایگان دارم /
نه اگه شبانه قبلا داشته و حالا از اون گزینه تمدید استفاده کرده شبانه اش باید فعال باشه . مال من که بعد از تمدید فعال موند و اگه مال ایشون هم غیرفعال شده فکر کنم بتونه اعتراض کنه .نقل قول:
طرحم که قدمیه ماله عیده شاید اونایی که طرحو تمدید کنن شبانه داره ولی اوناییکه شارژ کنن مثلا ماهیانه شبانه بپره :n21:نقل قول:
بله مثل اینکه کلا میخوان گند بزنن به شبانه. الان فیکس داره با 64KB دانلود میده. اینجوری یعنی ساعتی 200 مگ. پس دیگه اگه خودتو بکشی شبی 1.2 گیگ بیشتر نمیده.
از دوستان دیگه هم تقاضا دارم بیان و سرعتشون رو اعلام کنند ببینیم مشکل برای همه است؟ کسی هست که اینجوری نباشه؟
من طرح بعثتم دوتا فایل از سرور رودفایل گذاشتم مجموعا 130 تا داره دان میکنه.البته بعضی شب ها که اصلا بی خیال دانلود میشم ولی الان دو سه شبه خوبه.