صندلي نشين جديد فردا بعد از ساعت 5 بعد از ظهر توسط بهروز جان معرفي ميشه
Printable View
صندلي نشين جديد فردا بعد از ساعت 5 بعد از ظهر توسط بهروز جان معرفي ميشه
صندلي نشين اين هفته هم از مديران لايق انجمنه كه احتياج به معرفي نداره
اقا جعفر اين گوي و اين ميدان ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــه!!؟؟؟؟ جعفر تو کی مدیر شد ی !!!!؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
صندلي نشين اين هفته هم از مديران لايق انجمنه كه احتياج به معرفي نداره
سلام علیکم...
احوالات
یه چند تا سوال:
1. آشپزی بلدی؟
2. چه غذای دوس داری؟
3. درست کردن چه غذایی به نظرت سخته؟
4. تا حالا کلاس اشپزی رفتی؟
5. وقتی مامانت خونه نیست کی اشپزی می کنه؟
6. نظرت راجع به این حدیث چیه؟:
هر کسی یه کلمه به من یاد بدهند یک عمر مرا بنده خویش کرده
فغلا اینارو داشته باش.. تا بیام
سوالای اولو خودم می پرسم....
نظرت در مورد بخش دانلود انجمن موسیقی چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدفت از اینکه اونجا ها زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میای چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bookmarekt رو میدی من؟ یا طاق میزنی با بوک مارک من؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی جلو آیینه وای میستی... شده تا حالا به خودت بگی ایول جعفر چه خوش تیپی تو...؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در مورد رد پا گزاشتن چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟ وقتی رد پایی نمیبینی کنف میشی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم میام.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==================================
این مژگان جان نزاشت سوالای اول واسه من باشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول ایول.همکار گلم میبینم که صندلی نشین شدی. بپا نسوزی.نقل قول:
ای کلک از کی تا حالا مدیر شدی بما نگفتی؟هـــان.دیانی جون چشمت روشن!
2.زیباترین سحابی؟؟؟
3.کدوم صور فلکی رو از همه بیشتردوست داری؟
4.اگه یه ستاره بودی دلت می خواست تو یه سیستم دوتایی باشی یا یه دونه ای؟(یعنی یه همدم هم باهات باشه)
5.کهکشان مورد علاقت؟
6.اگه تمام انسان های روی زمین نابود بشن و فقط خودت بمونی چه احساسی بهت دست میده.!
7.ماه گرفتگی چند روز پیش رو دیدی.(نظرت چی بید؟)
8.کدم ستاره رو دوست داری.(خورشید یا............)
9.دوست داشتی تبدیل به یه دونه Black Hole میشدی
10.دلت می خواست برای همیشه و به تنهایی با یک ستاره دنباله دار به تمام کهکشان سفر کنی
11.دریا رو بیشتر دوست داری یا آسمون
12.اگر جای دیگه ای از عالم حیات پیدا بشه فکر میکنی موجوداتش چه شکلی هستن.
13.اگه یه بلیت مجانی سفر به فضا بهت بدن(قیمتش رو که میدونی)ولی برگشتت به مرگ منجر میشه،حاضری بری فضا؟
14.زمین روزی به وسیله خورشید نابود میشه،تو دوست داری اون لحظه کنار زادگاهت بمونی و با خاطرات و تمدن میلیون ها سال زندگی انسان ها کنار اون ها نابود بشی یا اینکه با یک فضا پیما که فقط یه نفر جا داره به جای دیگری غیر از زمین پرواز کنی.
15.سرانجام دنیا................................
جفی جون بازم میام سراغت....
فعلا
اول بگم كه ميخواستم چند تا سؤال از آقا جعفر داشته باشم، ولي ديدم دو سري سؤال هست فعلا بي خيال شدم.نقل قول:
ولي بجاش اينجا خدمت آقا مهدي عرض شود كه به نظر من هم اين آيكون ها خيلي باحالن. ولي بايد مواظب بود كه كجا استفاده ميشن.
چند تا ديگه از اين smiley پيدا كردم ، ميذارم اينجا تا هر كي خواست استفاده كنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اين ديگه آخرشه :
سلام..
خوب من هم يه چند تا سوال بپرسم كم نيارم (هرچند سوالاي بچه هاي ديگه رو نخوندم و ممكنه تكراري باشه.)
اول از همه عرض ارادت به شما..
سوال ها :
1- آيا بيشتر دوست دارين موهاتون بلند باشه يا كوتاه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- آيا اهل دعوا هستين؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه آره بيشتر كتك خوردين يا زدين؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اول بگين چندسالتونه!
4- به بازي هاي كامپيوتري علاقه دارين؟ اگه جواب مثبته بيشتر چه بازيهايي؟ و چرا شما كه بيشتر فعاليتتون تو موضوعات علميه بعضي وقتا به انجمن بازي ها ميرين و وقت ميزارين براي گذاشتن لينك!
5- چه حيووني رو دوست دارين؟
6- آدم بد اخلاقي هستين در كل يا خوش اخلاق؟
7- اگه از كسي بدتون بياد چه كار مي كنين؟
8- اگه يه نفر مثل من همش ازتون سوالاي صدتا يه غاز بپرسه چيكارش مي كنين؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- آيا ازدواج كردين؟ (من نمي دونم چندسالتونه!)
10- روزي چندساعت براي اينترنت وقت ميزارين؟
11- عكس آواتارتون از كيه؟! چرا قبلي رو عوض كردين؟
خوب فكر كنم تا همينجا كافي باشه! مخلص شما : حامد.
به به سلام!!
همكار گلم جعفر جان! :happy:
خوب تبريك مي گم صندلي نشين شدن شما رو! :happy::blush:
با اجازه منم چند تا سوال بپرسم؛ :tongue::happy:
ازت ممنونم جعفر جان و از وقتي كه ميذاري برا جواب دادن به سوالات.:rolleye:
- از كدوم درستون تا حالا بيشتر از بقيه خوشت اومده از لحاظ محتوا و كاربرد؟
- رشته تحصيليت رو رو بر اساس علاقه انتخاب كردي يا ملاكهاي ديگه؟
- برا ادامه تحصيل برنامه داري؟ چه رشته اي؟
- يه بيت شعر يا يه جمله بگو كه تاثير خوبي روت داشته.
- چه سبك آهنگايي بيشتر گوش مي كني؟
- فيلم چه طور؟ از كدوم سبك ها بيشتر خوشت مياد؟
- يه نرم افزار مورد علاقه خودت رو بگو.
- به تماشاي فيلم بيشتر علاقه مندي يا گردش و طبيعت گردي؟ چرا؟
- اينم يه سوال سيستماتيك ;): شاخه و راسته ي پياز رو بگو + اسم علمي اون!
- سافرانين چيه؟ از چي به دست مياد؟
- يه مبحث از درساتون كه بيشتر برات جالب بوده رو اينجا مختصرا توضيح بده به همراه كاربرد اون.
- يه گياه با كاربرد دارويي يا پزشكي بگو + كاربرد اون!
- براي واحدهاي درسيتون طبيعت گردي هم ميذاره دانشگاه؟ كه بعضي مباحث مثل بوم شناسي و اينا رو عملا ياد بگيرين؟ (البته اگه اين واحد رو داشته باشين يا واحدهاي مشابه كه نياز به رفتن توي طبيعت داره).
موفق و شاد و تندرست باشي. :happy::)
اقا من هم سوال دارم
1.چاقی یا لاغر
2.خیلی غذا می خوری یا کم؟
3.ورزش می کنی؟
4.برنامه نویسی بلدی؟
5.خوش تیپی؟
6.خوشگلی؟
7.قدت؟
فعلا همینا تا بعد