نقل قول:
نه دیگه ما رفتیم پر شد جا نیست :27:
Printable View
نقل قول:
نه دیگه ما رفتیم پر شد جا نیست :27:
چرا دعوا راه میندازید الکی وقتی میگن تاثیر نمی دن کم هارو به نفع همست نه به ضرر یه عده.چون وقتی کم رو تاثیر نمیدن نه کمه ضرر می کنه نه بالاهه ولی برای بالاهه وقتی نمرش حساب میشه برد می کنه ولی کمه نه ضرر نه برد.پس هنوزم عادلانه هست.
حالا بگذریم از این که امتحان نهایی کلا ناعادلانه هست چون تقلب می کنن با خیلی نامردیهای دیگه.البته کنکورم داره از این چیزا ولی کمه.ولی کاش پیش رو حساب می کردن برای کسایی که بالا هست معدلاشون که حق مون ضایع نشه اگه خوب شده معدلمون.
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
ناراحت نباشید یه تکمیل ظرفیت جانانه بهش خورده.نقل قول:
زيرنويسشو همون 9 تير ظهر از كنكور اومدم شبكه خبر زد...امروز جزئياتشو يافتم گذاشتم :31:نقل قول:
در ضمن اينم ايرنا:
:31:کد:http://irna.ir/NewsShow.aspx?NID=30455617
===
چي باحال...سال سوم گفتن 15 درصده...يه عده جديش نگرفتن
پيش گفتن 25 درصد اون يه عده اعصابشون بهم ريخت شايد تو مطالعه كنكورشونم اثر گذاشته باشه استرس معدل
بعد تموم شدن كنكور تازه مژده ميدن تاثير منفي نداره بعد اون عده ميسوزن كاش جوش نميزديم :31:خب زودتر ميگفتين :31:ولي بازم دستشون درد نكنه...انشاالله سال بعد هم باشه :31:
===
دقيقا...پس اين همه گروه هستن كه فرقشون معلوم نيس...نقل قول:
چرا یه گروه دیگه هم داره
کسی که شب امتحانم نخونده
حالا کامل شد
اينكه فعاليت گذشته هم حساب بشه خيلي خوبه و موافقم...كاملا... اما ميگم نمره نهايي ملاك مناسبي واسه سنجش تلاش نيست اما اينكه تلاش در طول سال هاي گذشته هم در نظر بگيرن خيلي خوبه به نظرم اما نه با نمره نهايي.حتي نمره مستمر هم با توجه به احتمال پارتي بازي و نمره مفت دادن ملاك مناسبي نيس...اينكه چه ملاكي مناسبه نميدونم و خب بايد روش فكر بشه ! اما ميدونم اينا نيس دلايلشم گفتم ...
نهايي:
- قابل تقلبه
- قابل جبران نيس...يكي اگه 3 ماه (يه ترم پيش) تو يه درس تنبلي كرد امتحانشو خراب كرد بره بميره تا آخر عمر؟
اگه شب امتحان كسي خدايي نكرده عزيزشو از دست داد (مثل تو فرصت برابر كه ميگفت يكي پدرشو روز كنكور از دست ميده...البته مادره چيزي به بچش نميگه تا راحت امتحانشو بده) و امتحانشو يا تا چند تا امتحان بعد رو خراب كرد بزنيمش؟:31:
اگه يكي به دليل مشكل خانوادگي،عاطفي،حتي شكست عشقي و اين حرفا :31: خراب كاري كرد چي؟
خيلي دلايل هست كه ممكنه باعث خراب شدن نتايج امتحان شه...حتي ممكنه اينا نزديك كنكور رخ بده اما كنكور سال بعد هم وقت هست نهايي چي؟
- بعضي مواقع بعضيا شب امتحان فقط ميخونن و...
- يكي در طول سال عالي كار كرده و مشكلاتي نزديك امتحان براش پيش مياد....
و شايد خيلي دلايل ديگه كه تو ذهنم نيس الان
آره زحماتمون ارزيابي بشه خوبه اما ملاكش نهايي و مستمر نيس...
در ضمن براي آيندگان بايد از بچگي به بچه ها ياد بدن اين نمرات آينده سازه :31: تا واسش اهميت قائل شن :31: نگن فقط يه كارنامه خشك و خاليه...از همون اوايل دبيرستان شروع كنن...:31:
====
در ضمن عزيزاني كه خوب خونديد نگران نباشيد تاثير مثبت داره ! تاثير منفي نداره ! خوب خونديد حتما مزدشو ميگيريد ...
یادتونه قبل از شروع آزمون کنکور یه نظر سنجی دادن؟! یکی از سوالاش نوشته بود که آیا موافقید در طول سال چند آزمون گرفته بشه و بیشترین نمره ای که کسب کردین ملاک باشه؟
من با این خیلی موافقم..
ای کاش فحاشی تو فروم مجاز بود. اون وقت میدونستم چجوری از خجالت سازمان سنجش دربیام.
« سازمان سنجش، بدترین فحش های دنیا بر تو باد »
كاملا :31:نقل قول:
اينو فكر كنم يكي از دبيرامون هم گفته بود ... :31: خيلي طرح خوبيه...كلي از استرس كم ميكنه ... هم باعث ميشه با خيال راحت تر مطالعه كنيم هم با خيال راحت تر كنكور بديم...:31:
عزيز تاثير مثبت 25 درصد همچنان برقراره ها... :31:نقل قول:
اگه خوب دادي امتحاناتو 25 درصد به نفعته... :31:
:11:
ناراحت نباش دوست من.هرچی قسمت باشه:10:نقل قول:
من که خیلی خوشحالم.سلام شریففففففف:27:
بار اولشون نیست اینو می پرسن.سرکاریه تا حدودی براشون سوال اخر مهمه تا اونای دیگه.روشون نشده بپرسن اخریو فقط گفتن چندتا سوال الکی هم بپرسیم.نقل قول:
نقل قول:سلام!!!!:31:نقل قول:
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
بچه ها پزشکی بین المللی چقدر باید رتبه منطقه 1 بیارم قبول شم؟
نقل قول:
حالا شما یه درصداتو بگو ببینیم میشه با خودمون ببریم شریف یا نه :31:
من رو هم میبرین شریف ؟ :31:نقل قول: