پس با این حساب مسائل مربوط به توزیع نرمال هم بدن ما باید به توزیع نرمال استاندارد تبدیل کنیم و جواب بدست بیاریم دیگه درسته ؟نقل قول:
Printable View
پس با این حساب مسائل مربوط به توزیع نرمال هم بدن ما باید به توزیع نرمال استاندارد تبدیل کنیم و جواب بدست بیاریم دیگه درسته ؟نقل قول:
با سلام .نقل قول:
هر دو تاش اشتباه هست .
سلام درسته وقتي بخواهيم احتمال هاي مختلفي از توزيع نرمال بدست بياريم اول آن را استاندارد ميكنيم بعد از جدول هاي از پيش تهيه شده استفاده ميكنيمنقل قول:
با سلام
سوالاتی در مورد ریاضیات گسسته :n13:
1- تعداد درختی داریم که تعداد راس ها با درجه ی یک،27 تا تعداد راس ها با درجه ی سه،برابر است با دو برابر تعداد راس ها با درجه ی پنج،تعداد یالها و راس ها ی درخت را مشخص کنید.
2- اگر ماتریس مجاورت یک گراف k-منتظم 18تا صفر داشته باشد تعیین کنید مقادیر احتمالی k و تعداد رئوسی که آن گراف میتواند داشته باشد.
کسی جواب من رو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n27:
خدا رو شکر که کسی در اینجا نیست :n28:!!!
مثلا اسمش حل تمرین!!!!!!!!!!!!:n23:
من گرافارا فول بودم اما حیف فردا امتحان دارم باید به جزوم نگاه کنم:-D
Sent from my GT-P1000 using Tapatalk 2
معادله ديفرانسيل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مفروض است.اگر با ازاي y=0داشته باشيم x=0
انگاه براي تابع جواب مقدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برابر کدام است.
من اینجوری حلش کردم
حالا بازنویسی میکنیم
که حاصلش شد 1- که تو گزینه ها نیست
کتاب اینجوری حلش کرده(واقعا هم روش جالبیه)
که تو گزینه ها هم هست
من نمیدونم عیب روشم کجاست(جواب معادله درسته چون با نرم افزار تست کردم)
سلام
روش شما درسته فقط حد کسر آخری رو اشتباه حساب کردید.حدش می شه صفر نه 1-
درود
نشان دهید اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . از چندین طریق تبدیل فوریه و انتگرال فوریه و ... رفتم ، بعلت عدم تسلط بر موضوع حل نشد !
شاد باشید .