حامد من نمیتونم اینو آپدیت کنم به 2.3 تو شیراز کجا برم آپدیتش کنم؟ چه با flash tool چه با سرویس خود سونی اریکسون
Printable View
حامد من نمیتونم اینو آپدیت کنم به 2.3 تو شیراز کجا برم آپدیتش کنم؟ چه با flash tool چه با سرویس خود سونی اریکسون
ما چه گوشی بگیریم ؟
آره.خودشه.برو تو کارش.نقل قول:
حامد اینه دیگه :
نقل قول:
مشکل چیه؟همینجا کمکت میکنیم.
حامد چطوری میتنونم از رامم بکاپ بگیرم که بعدش یه رام دیگه بریزم؟؟؟راستی برنامه هام پاک میشه؟؟؟؟:46:
بچه ها من یه مشکل جدید کشف کردم تو گوشیم. چک کنید ببینید گوشی شما هم همینطوره یا نه؟
موقع تایپ فارسی وقتی دو تا حرف رو پشت سر هم تایپ می کنید ممکنه قبل از اینکه دستتون رو از روی حرف قبلی بردارین ، حرف بعدی رو بزننین که در این صورت گوشی بجای اون دو تا حرفی که تایپ کردین یه حرف بی ربط دیگه رو تایپ میکنه. برای مثال حرف الف رو فشار بدین و بعد به سرعت و بدون بر داشتن دستتون از روی الف ، حرف واو رو هم فشار بدین. نتیجه اینه که گوشی حرف ذال رو تایپ میکنه!!
باید دانگرید کنم به 2.1 بعد اونو روت کنم ؟نقل قول:
اوه اوه....
از خیرش گذشتم...
مرسی حامد جان.... ما پیرمردا حالشو نداریم ( شیرازی ) :31:
سلام دوستان
من یه کیبورد خوب واسه گوشیم میخوام! اسمارت کیبوردی که دارم "گچ پژ " نداره! سخته کار کردن باهاش اونموقع که 2.1 داشتم! کلیدهای جهتی چپ و راست هم داشت! ممنونم میشم لینک بدین
چجوری میشه از 2.3 به 2.1 دانگرید کرد؟! اصلا نمیتونم این 2.3 رو روت کنم.. خیلی سخته..
داداش شما امتحان کردی که نمیشه ؟نقل قول:
من هنوز شروع نکردم !
اگه واقعا سخته بیخیال بشیم.
توی آموزشش که با 4 تا کلیک روت شده
شما کدوم آموزش رو میگی!؟ من اونی که دارم.. باید کرنل رو دانگرید کنی بعد با فلش تولز روت کنی و بعد دوباره کرنل رو آپگرید کنی.. واسه من جواب نداد.نقل قول: