دوستانی که برنا گرفتن هزینه برنا رو میشه روی قبض تلفن داد؟
Printable View
دوستانی که برنا گرفتن هزینه برنا رو میشه روی قبض تلفن داد؟
یه همچین گزینه ای داره ولی غیر فعاله حالا تو برو تست کن شاید باسه تو فعال بود. اخه من اونموقعی که گرفتم قبض تلفنم خیلی سنگین بود و شاید به همین خاطر غیر فعال بوده.نقل قول:
عاقا ما اومدیم اینجا 1صفحه که خوندیم دیدیم چه شیر تو شیریه:دی
یه مشاوره درست و حسابی بهم بدید تا بهترین را انتخاب کنم:
من الان 1سالی هست طرح زرین هستم-توی پنل مودمم هم زده دانلود را روی 2مگابایت بستند:دی
ماهانه هم حدود 4تا 5 گیگ نابود میکنم:n05:
خب با این شرایط الان من تغییر طرح بدم اصلا!؟!؟-کدوم به صرفه هست!؟
اصلا طرح مهارت چیه!؟
طرح برنا چیه!؟
کدومش بهتره!؟
یعنی نامحدود نگیرم که فایده نداره!؟
همون ماهانه4 گیگ بگیرم خوبه!؟
6ماهه بگیرم!؟
مثلا 256 که میفروشند را روی چند مگ میبندند!؟
خلاصه بهترین حالت و باصرفه ترین را بگید!
ممنون
اولآ اینو بگم که نامحدود مخابرات خیلی مزخرفه و سرعت دانلودت همیشه تقسیم بر 8 میشه. یعنی اگه تو 2 مگ هم بگیری شبا سرعتش بیشتر 32 نمیشه.نقل قول:
تو الان با طرح زرین اگه ماهانه 5 گیگ نابود کنی با مالیات و عوارض و ... میشه تقریبآ ماهی 13 هزار تومن.:n23:
اگه طرح مهارت یه ماهه برداری 13 تومن ماهی میدی با 4 گیگ ترافیک. هر گیگ مازاد هم 3 هزار تومن میتونی بخری + 50 درصد شبانه رایگان از ساعت 2 الی 7 صبح (مثلآ 1 گیگ دانلود کنی 500 مگ کم میکنه) :n19:
اگه طرح برنا یه ماهه برداری 12 تومن ماهی میدی با 2 گیگ ترافیک. هر گیگ مازاد هم 3 هزار تومن میتونی بخری + 80 درصد شبانه رایگان از ساعت 2 الی 7 صبح ( مثلآ 1 گیگ دانلود کنی 200 مگ کم میکنه) :n19:
در مورد سرعت و... هم باید بهت بگم که این دو طرح مثل همون طرح زرینه فقط سرعت دانلودش بیشتر و با توجه به اینکه مودمت رو 2 مگ بسته شده با طرح مهارت یا برنا سرعت دانلودت معمولآ رو 250 هست. شبا هم افت سرعت نداری.
مخابرات این دو طرح رو در سرویس های یه ماهه. سه ماهه. شش ماهه و یه ساله عرضه میکنه. جدول کاملش تو سایت مخابرات اصفهان هست اینم ادرسش: tce.ir
اینم بگم که گرفتن سرویس با مدت زمان بیشتر مثلآ یه ساله شامل تخفیف نمیشه.
خوب حالا دیگه خودت باید تصمیم بگیری. بشین خوب مقایسه کن. بالا و پایین کن و ببین کدوم به صرفه تره برات. :n18::n18::n18:
اونای که شبانه مجانی داره چی(یعنی مواردی از طرح جشنواره که محدوده)؟سرعت افت میکنه؟نقل قول:
نامحدود کلا همیشه یک هشتم هست شب و روز نداره که دوست من داره همینجوری هست 256 گرفته سرعتش 4 کیلو هست یعنی از دیال اپ هم کمتر
1.دوستان اینجا کسی مخابرات رجایی سرویس داره ؟ اگه کسی هست لطف کنه بگه کیفیت سرویسش از نظر سرعت و قطعی و... چطوری ؟
2.کسی از دوستان سرویس نامحدود یا شبانه دار گرفته ؟ اگه کسی هست لطف کنه با ذکر نوع سرویسش بگه سرعت دانلودش چقدره ؟
یعنی روزا هم سرعتش تقسیم بر 8 میشه!!!!:n29: اگه واقعآ اینجوریه که باید اسم مخابرات اصفهان رو به عنوان ....... ترین شرکت ارائه دهنده اینترنت در جهان تو کتاب گینس ثبت کرد :n19:نقل قول:
اره به خدا همین طوری بهش دادن
اصلا دیگه نامحدود که شبانه و غیر شبانه نداره که بخواد فقط محدودیت رو روی شبانه اعمال کنن
حالا مشکلش این هست که اگه بخواد کنسل کنه باید نصف قراردادش رو که شش ماهه هست نقدا پرداخت کنه
ممنون داداشنقل قول:
دیگه هنگ کردم:n13:
این الان طرح مهارته دیگه!؟!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بازم چند سوال دیگه:
مثلا من 1ماه مسافرت بودم-ترافیکم مسوزه یا میمونه برای دور بعد!؟!؟
اینا که توی سایتشون نوشتند شبانه کاملا رایگان-پس چرا شما میگی نیم بها!؟
الان بهم پورت 2مگ دادند-البته قراردادم همون 128 هست.
ولی اگه یکی از این طرح ها را بگیرم شاید پورت را روی 512 ببندند--الان میخوام ببینم کسانی که برنا یا مهارت 128 یا 256 گرفتند سرعت دانلودشون چقدر هست!؟!؟
شما اگه جای من بودی چیکار میکردی!؟:n10:
شبانه هم آنچنان استفاده نداره-مخصوصا اگه نیم بها باشه
خب آقا وار میرم 1جای خوب مفتی دانلود میکنم:دی