اگر اشتراک 128 از مبین نت بگیریم سرعت دانلود شبانه آن چه میزانی است؟سرعت روزانه آن روی 128 بسته شده است یا بالاترازآن؟یک سئوال دیگه،آیا این مودمهای wi-fi که 110000 تومان است دارای پورت rj-45 یا همان پورت شبکه برای اتصال به pcهم هست؟
Printable View
اگر اشتراک 128 از مبین نت بگیریم سرعت دانلود شبانه آن چه میزانی است؟سرعت روزانه آن روی 128 بسته شده است یا بالاترازآن؟یک سئوال دیگه،آیا این مودمهای wi-fi که 110000 تومان است دارای پورت rj-45 یا همان پورت شبکه برای اتصال به pcهم هست؟
سرویسها به این صورت هست 128، تا 128 یا 512، تا 512 می باشد شبانه هم بستگی به شلوغی bts دارد که استفاده می کنی روی 128 بسته شده مودم wifi دارای 4 پورت Rj45 شبکه می باشدنقل قول:
با مبین نت فقط پول خودتون رو دور انداختید و اعصاب خودتون رو خورد کردید. به هیچ عنوان نمیشه از v*p*n استفاده کرد چون سرعت در حد صفر پائیین میاد. در حالت عادی هم به شدت کنده مخصوصاً جمعه یعنی دقیقا ً همون موقعی که شما خونه هستید و میخواید از اینترنت استفاده کنید.
میدونید ما با مستندات بیگانه هستیم. لطفاً دوستانی که با سرویسشون پشتک وارو میزنن تست سرعت speedtest.net رو هم بعنوان سند بزارن. حداقل شما اینقدر سرعتتون هست که بتونید به این سایت وصل بشید. امروز جمعه هست و به حدی کند هست که اصلاً نمیشه به speedtest.net وصل شد.نقل قول:
یه نکته جالب دیگه در مورد مبین نت اینه که یه بار یه پول گنده از شما میگیره حالا چه به شکل سرویس سالیانه چه به شکل خرید مودمی که فقط به درد سرویس خودش میخوره. حالا لطفاً بگید وقتی که شما پول رو به ایشون تقدیم کردید هر سرویس آشغالی که بهتون بده دیگه دستتون به کجا بنده؟ به کجا میخواید شکایت کنید؟ کسی وقت اینکارا رو داره؟ همین که یه پست اینجا میزنیم کلی هنر کردیم که حد اقل بقیه مطلع بشن. اونهم اگه موقع گرفتن سرویس تحقیقات کنن که 90% اینکارو نمیکنن.
وضعیت جمعه ها هر هفته داره بدتر میشه ... امروز من یه سایت به زور باز می کنم چه برسه به دانلود !
بندرعباسنقل قول:
مشکلی وجود نداره.
سلام
قبل از سوالم میخوام بگم با تعریف هایی که شما کردین احتمالا باید قید وایمکس رو بزنم چه ایرانسل چه مبین نت.
حالا سوالم
من تو پوشش بیرونی وایمکس هستم اینجام ADSL نداره فعلا دارم با GPRS میام نت
به نظرتون وایمکس 512 از مبین نت بگیرم بهتر از gprs هست با این تعریف های شما یا نه؟
اصلا میتونم باهاش دانلود کنم با سرعت 20 یا 30 یا 40 ؟
یا سرعت دانلود تا 5 اینا میره؟
اگه میشه یه جوری تکلیف منو روشن کنین بگیرم یا نه ؟
ارزش داره 200 خورده ای هزینه کنم؟
مرسی
بطور کل هنوز وایمکس نسبت به adsl در ایران نوپا هستش.فقط دوتا اپراتور داره و رقابت باید بیشتر بشه تا کیفیت بالاتر بره.قبلا میگفتن توی شرایط جوی بد اصلا جواب نمیده،پینگش بالاست و... که الآن همش رد میشه.برای سرویس adsl شما نیاز دارید که کابلهای تلفن تا منزلتون کشیده شده باشه که الان دورافتاده ترین روستاها این امکان رو دارن.ولی برای وایمکس نیاز هست که آنتن مخصوص در منطقتون نصب باشه که هنوز فراگیر نشده.پس گستردگی وایمکس در برابر adsl هنوز خیلی کمتر هستش.نقل قول:
کسی مجبور نشده حتما از این سیستم استفاده کنه.چه ایرانسل و چه مبین نت اکانت تست دارند و شما قبل از پرداخت هرگونه مبلغی می تونید از امکان دریافت سرویس مطلع بشید.
شما از gprs استفاده می کنید و باید به این نکته رسیده باشید که کاملا منطقه با منطقه کیفیت متفاوتی داره.این هم همونجوریه.شما ابتدا به قسمت نواحی تحت پوشش در یاستهای ایرانسل و مبین نت برید اگه در منطقه مودم داخلی و یا حتی خارجی قرار دارید تماس بگیرید و درخواست سرویس کنید.
نمایندگی میاد براتون ابتدا تست مودم رو انجام میده و بعد براتون اینترنت رو تست میکنه.اگه جواب داد که می تونید سرویس مورد نظرتون رو بگیرید اگه جواب نداد مجبور نیستید حتما سرویس رو بگیرید تا بعد بیاید اینجا بگید من از 30 روز 3 روز سرویس داشتم.
من هم چون فیبر نوری شده کابلهامون نتونستم adsl بگیرم.حدود یکسال با edge ایرانسل کانکت بودم بشتر اوقات خوب بود و تا 25 هم دانلود داشتم.حالا مبین نت دارم و خیلی خیلی بیشتر از gprs راضی ام.سرویس 512 دارم،دانلودم همیشه 65-70 بوده.فقط دوشب قطعی یکساعته قبل از ساعات رایگان داشتم.
در مورد وی پی ان هم بگم که این محدودیتها از طرف شرکت زیر ساخت به کلیه ارائه دهندگان سرویس اینترنت دستور داده میشه و مختص یک شرکت خاص نیست.
دوستان عزیز من یه راهی پیدا کردم که میشه باهاش جمعه ها رو با خیال راحت دان بزنیید و راحت وبگردی کنید...
من 1مگم سرعتش 30 تا بیشتر نبود اما هنگام اتصال به سا.. پ ر و ک س ی سرعتم به حالت نرمالش برگشت:27:
با این حساب زیادم بد نیست همین که بتونم با سرعت 65 یا 60 دانلود کنم بازم بهتر از gprs هستنقل قول:
الان حتی نمیتونم یه mp3 دانلود کنم:41:
یه سوال دیگه من اگه مودم خارجی بگیرم میتونم یه مودم داخلی هم بگیرم هروقت رفتم تو پوشش داخلی با اون
کانکت بشم؟
سوال بعدی میتونم بعدا سرویسمو با مودمش راحت بفروشم؟
من ميخوام وايمكس ايرانسل بگرم به نظر دوستان ارزششو داره ؟