برای من هم ظرف دو روز گذشته خیلی نوسان داشته. بعضی وقت ها که سرعت چند دقیقه صفر می شد.نقل قول:
Printable View
برای من هم ظرف دو روز گذشته خیلی نوسان داشته. بعضی وقت ها که سرعت چند دقیقه صفر می شد.نقل قول:
دقیقا همین جوری هست که میگید منم دیونه شدم این یکی دو روزه سرعت خیلی داغونهنقل قول:
داشتم سرچ میکردم ببینم چیزی از این مودم های عجیب قریب ایرانسل تو نت پیدا میشه که به این مورد برخوردم ...گفتم شاید بدرد دوستان بخوره چون نکته مفیدیه در نحوه قرار گیری مودم ها !
از کجا بفهمم سیگنال خوبی دریافت میکنم؟
چراغ های مودم اصلا ملاک نیستند بلکه باید به Status بروید و چند پارامتر در آنجا پیدا کنید. در قسمت WiMax Status این پارامتر ها را ببینید: CINR و RSSI
CINR: مقدار نویز موجود در سیگنال دریافتی را مشخص میکند. مقدار استاندارد بین 15dB تا 25dB است اما اگر تا 30dB هم بالا رود خیلی مشکل نیست اما بیش از 30dB تاثیر بدی روی سیگنال میگذارد.
RSSI: مقدار گیرندگی مودم که با فاصله شما از مودم نسبت عکس دارد و معمولا بین -40 تا -75 خوب است. از -75 کمتر باعث افت کیفیت میشود.
باز اون بحث قبلی شروع شد! اگه RSSI خوبه پس چرا با علامت منفی نشون داده می شه؟:13:نقل قول:
خوب عزیز ...گفته با فاصله شما از مودم نسبت عکس دارد . حالا منفی مثبت رو بیخیال شو . اصل مطلب رو بچسب . گفته از منفی 75 کمتر نشه یعنی اگه بشه -78 یا -80 افت کیفیت پیدا می کنید .نقل قول:
دقیقا بلایی که سر من میاده ... الان من cinr 25 db دارم rssi -54 یعنی بهترین حالت ممکن ...یهو همه چی بهم میریزه ! میشه 14 db اون یک هم میشه -80 !!!! بعد سرعتم نوسان پیدا میکنه :angry:
ریاضی خوندی تا حالا؟نقل قول:
اگه گفتی 10- بزرگتره یا 20- ؟
این سوال من چندصفحه قبل پرسیدم::
من 1 سوال فنی دارم از کسانی که میدونند خواهشا پاسخ بدید...من قصد دارم دو تا اشتراک دو مگابیت تهیه کنم...از اونجا که ایرانسل اشتراک 4 مگ نداره...حالا میخوام بدونم چیکار کنم که بتونم این دو تا 2 مگ رو با هم ادغام کنم؟؟؟یعنی میخوام با 1 سیستم همزمان بتونم با سرعت 500 دانلود کنم...خیلی برام مهمه..
حالا من زنگ زدم ایرانسل و گفت که میشه همچین کاری کرد...به من گفت شما 1 مودم اشتراکی تهیه کنید به همراه 2 تا اکانت 2 مگ.
میخوام بدونم واقعا به همین راحتی میشه این کار رو کرد؟؟؟
بعد منظور از مودم اشتراکی چی هست؟؟؟
بعد سوال دیگه این که تو شبکه راحت میشه از وایمکس استفاده کرد و بین چند سیستم شیر کرد؟؟؟
نقل قول:
بیا دوست عزیز منظورشون اینه
بله شیر هم میشه کرد ... میتونید از اکسس پوینت استفاده کنید که خودشون هم در سایت نوشتن با چه مدل هایی سازگاری دارد . Dlink dir-600 خوب جواب میده ( خودم دارم ازش استفاده می کنم برای شیر )کد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=128
دوباره امروز Ping خراب شده.
یک تست گرفتم پینگ 504 بود یکی دیگه گرفتم شد 801 !!!!
دوباره دارن یه کارایی میکنن
ولسه من درستهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سرعت دانلود و آپلود رو چرت و پرت نوشته همین الان دارم یه فایلی دانلود میکنم با میانگین 125 کیلوبایت