نهنقل قول:
یعنی ایران هم لایسنس شده
تیمهایی که بولد هستند لایسنس شده.ایران که بولد نیست.
Printable View
نهنقل قول:
یعنی ایران هم لایسنس شده
تیمهایی که بولد هستند لایسنس شده.ایران که بولد نیست.
من کاری به سایتا ندارم که عادلانه نمره می دن یا نه!
ولی این نکته رو مد نظر داشته باشین هر سال که فیفا و pes شروع به ساختن بازی می کنند از همون بدو امر ،فیفا 0.5 الی 1.5 نمره(از 10) از pes جلوتره اونم بخاطر اینکه لایسنس این همه تیم و استادیوم و توپ رو داره به هر حال عادلانه یا غیر عادلانه pes هر چقدرم تلاش کنه از این نظر عقبه و براش نکته منفی محسوب می شه که لباس مثلا آرسنال (چون عاشقشم) رو مثل عرق گیر می سازه!!!
و اگر غیر از این بود و pes نیز لایسنس این همه تیم رو داشت احتمالا سایتی که 8.7 بهش داده می داد مثلا 9.7
بهزاد ماشالا خوب حواست جمه الان میخواستم این پست آدامو نقل قول کنم براش و ازش بپرسم چرا 19 تا تیم توی هر لیگ وجود داره که دیدم تصحیحش کرده .نقل قول:
English League = 20 teams - Manchester United and Liverpool licensed.
French League = 20 teams - Ligue 1 - Fully licensed
Italian League = 20 teams - Calcio - Filly licensed
Dutch League = 18 teams - Eredivisie - Fully licensed
Spanish League = 20 teams - Athletic Bilbao, Barcelona, Deportivo La Coruna, Espanyol, Athletico Madrid, Real Madrid, Racing Santander Real Mallorca, Sevilla, Valencia, Valodolid, Villarreal licensed.
ببخشید دوستان ، سایت گیم اسپات تاریخ عرضه بازی رو واسه کنسولها 10 نوامبر و برای pc 31 دسامبر اعلام کرده
آیا این واقعیت داره؟
آخه چرا اینقدر دیر؟
حسین جان این تیم هایی که تو other club به صورت fake name نوشتی همون تیمهای مهم المان نیستند؟
حسین جان سایتی سراغ نداری که بتونم ability بازیکنان سری آ و لالیگا رو هم مشاهده کنم....این player stats هایی که گذاشتن همه اونها مربوط به لیگ انگلیسه...اگه سایتی سراغ داری و معرفی کنی ممنون میشم
اون تاریخ انتشار بازی توی امریکاست...بازی توی اروپا 22 اکتبر منشتر میشه...یعنی یک هفته دیگهنقل قول:
ببخشید دوستان ، سایت گیم اسپات تاریخ عرضه بازی رو واسه کنسولها 10 نوامبر و برای pc 31 دسامبر اعلام کرده
آیا این واقعیت داره؟
آخه چرا اینقدر دیر؟
نقل قول:
یکی از بچه های همین سایت wenb داره اینکار رو میکنه هر وقت آماده شده حتما خبرشو بهت میدم .
فکر نکنم چون بولد نیست پس باید بازم دست به دامن پچ ها بشیم:27:نقل قول:
دقیقا من هم میخواستم همین و بگم که دوستمون زود تر گفتندنقل قول:
فیفا بیشتر نمره های بالاش به خاطر لیسانسها است
یه سوال کردم کسی جوابی نداد این JUCE کیه اینقدر از بودنش خوشحالین؟؟؟؟