عزیز بعد همون پستت هم من و هم یکی دیگه از دوستان بهت جواب دادیم.... یکی دو صفحه قبل بری میبینینقل قول:
Printable View
عزیز بعد همون پستت هم من و هم یکی دیگه از دوستان بهت جواب دادیم.... یکی دو صفحه قبل بری میبینینقل قول:
سلام
یه سوال داشتم در مورد این گوشی
این گوشی واقعا ویبره اش غیر فعال نمیشه؟از این گوشی خیلی خوشم اومده منتها یکی از دوستانم داره این گوشی رو ولی ویبره داره میگه ویبره اش قطع نمیشه واقعا غیر فعال نمیشه؟
با سلام .
ببخشید دوستان من گوشیم رو با جف فلش کردم
خواستم ببینم SMS یا Contact هایی که پاک شدن قابل برگشت هستن ؟
Backup هم یادم رفت بگیرم .
راستش یه شماره ای از یه نفر پاک شده که خیلی واسم مهمه .
ممنون میشم کمک کنین چون واقعا مهمه .
چه چيزه عجيبي!نقل قول:
ويبره ي اين گوشي براي هر پروفايل به راحتي قابل تنظيمه كه روشن باشه يا خاموش.
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
متاسفم دوست عزيز...نقل قول:
بعد از فلش محاله...
یعنی به هیچ عنوان بر نمیگرده ؟نقل قول:
متاسفم دوست عزيز...
بعد از فلش محاله...
هم SMS و هم Contact ؟
Recover نمیشن ؟
تو مخابرات SMS هایی که فرستادم ، شمارش ثبت میشه ؟
من منظورم چیز دیگری بودنقل قول:
با گوشی وقتی هر عملی را انجام میدیم یه ویبره خفیف میخوره
به دوستم گفتم چرا ویبره اش رو قطع نمیکنی اینجوری باطری خراب میشه ایشون گفتن غیر فعال نمیشه هر کاری کرده نتونسته این ویبره رو غیر فعال کنه:18:
نه عزیز من اونم میشه . باید بری توقسمت profiles و از اونجا اگه روی جنرال هست یا بقیه (فرقی نمی کنه) گزینه ی Personalise رو انتخواب کنه و گزینه Touch Screen Vibration رو Offکنه .نقل قول:
اون ويبره هم به راحتي از پروفايل هم سطحش تعيين مي شه هم قطع مي شه.نقل قول:
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
فكر كنم اگه پرينت خطت رو بگيري شماره ي اس ام اس هايي كه ارسال كردي رو پيدا كنينقل قول:
به احتمال زياد هست يه سوال بكن از يه دفتر مخابراتي
اگر اس ام اس هات رو روی مموری کارت سیو کرده باشی شاید با این برنامه بشه.کارش ریکاور کردن اس ام اس هاستنقل قول:
نیاز به پایتون داره برای اجرا(من امتحانش نکردم)کد:http://trailer.persiangig.com/showdelete_7awruqi4.rar
نه متاسفانه روی Phone Memory بود :41:نقل قول: