دوستان نتیجه فراگیر کی میاد؟ رشته مهندسی برق الکترونیک فقط هشت نفر شرکت کننده داشت! خدا کنه قبول بشم.
Printable View
دوستان نتیجه فراگیر کی میاد؟ رشته مهندسی برق الکترونیک فقط هشت نفر شرکت کننده داشت! خدا کنه قبول بشم.
نقل قول:
به گزاری پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : حسین توکلی با اشاره به اعلام نتایج نهایی آزمون دورههای مختلف فراگیر پیام نور در هشتم اسفند ماه ۱۳۹۰ از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،گفت: داوطلبان میتوانند با ورود به این سایت و وارد کردن کد رهگیری نسبت به مشاهده نتایج اقدام کنند.
-------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایده نداره .نقل قول:
براي منم گاهي اينجوري ميشه يا دي سي شو بعد يكم دوباره صفحه بازكن امتحان كن يا از صفحه اول سايت برو.
صفحه ی اول سایت چیه ؟
بازم درست نشد .نقل قول:
دوست عزیز از این آدرس استفاده کن شاید مشکلت حل شه: reg1.pnu.ac.ir
با سیستم های دیگه که میرم صفحه باز میشه مینویسه که برای ورود سریع تر این جا را کلیک کنید ولی با سیستم خودم زود صفحه لود میشه و ورود به سیستم داره .
پلــــیز هلپ می .
خب اینا با نمره میان ترمم حسابه یا فقط پایان ترم ؟ (6 نمره میان ترم داشتم 14 نمره پایان ترم . الان اینا با اون 6 نمره هم حساب شده ؟؟)نقل قول:
اره با نمرات میان ترم حساب شدهنقل قول:
واسه منم اینجوری شده تعجب میکنم چون صبح رفتم کار میکرد ولی الان فقط مینویسه لطفا صبر کنید . احتمالا مشکل پیدا کرده سایتشوننقل قول:
رعنا مريضيت واگير دار بود كل سيستم گلستان از كار افتاد :دينقل قول:
فایده نداره .
صفحه ی اول سایت چیه ؟
بازم درست نشد .
با سیستم های دیگه که میرم صفحه باز میشه مینویسه که برای ورود سریع تر این جا را کلیک کنید ولی با سیستم خودم زود صفحه لود میشه و ورود به سیستم داره .
پلــــیز هلپ می .
الان واسه منم همين مشكلو داره :|
سلام،
یه سوال از بچه هایی که دروس عمومی رو پاس کردن دارم:
قانون اساسی آسونتره یا اندیشه امام؟
همینطور تفسیر قرآن یا تفسیر نهج البلاغه؟
ممنون
عجب داستانی شده ها هر موقع میام وارد سیستم گلستان بشم یا لود نمیشه یا یه صفحه خالی میاد :19: بیشتر نمرات منو زده تایید نشده ! ولی خوب خدا رو شکر همه رو قبول شدم ولی خوب معدلم اونقدری نمیشه که بتونم 24 واحد بردارم . خدا کنه فقط برنامه ها با هم تداخل نداشته باشن
چوب خدا صدا نداره چون هلپ می نکردی اینجوری شدی :دینقل قول:
رعنا مريضيت واگير دار بود كل سيستم گلستان از كار افتاد :دي
میگما شما حالت خوبه ؟!نقل قول:
عجب داستانی شده ها هر موقع میام وارد سیستم گلستان بشم یا لود نمیشه یا یه صفحه خالی میاد بیشتر نمرات منو زده تایید نشده !
ما استرس اینو داریم 2 تا از نمره هامونو نزدن قبول شیم مشروط نشیم ! ایشون استرس معدل بالا 17 شدن دارن !!!!
:19:
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------
من تفسیر قران رو پاس کردم ، آسونه .نقل قول:
همینطور تفسیر قرآن یا تفسیر نهج البلاغه؟
اگه بخونیش میتونی به راحتی 18 بگیری حتی !