جون هر کسی رو که دوست دارید یه یاهو مسنجر بدید که توی ویستای 64 بیتی کار کنه.
من که هر چی یاهو نصب میکنم اصلا تو ویستا لاگ این نمیشه !!!
حتی نسخه ی آخرش.
Printable View
جون هر کسی رو که دوست دارید یه یاهو مسنجر بدید که توی ویستای 64 بیتی کار کنه.
من که هر چی یاهو نصب میکنم اصلا تو ویستا لاگ این نمیشه !!!
حتی نسخه ی آخرش.
با برنامه هایی که کاراکتر های پشت ستاره های پسورد رو نشون میدن.نقل قول:
مسنجری که یاهو برای ویستا داده رو امتحان کردم. بزحمت لاگین میشه و بیخودی هم می پره بیرون. مال شما اصلا لاگین نمیشه؟ حتی یکبار؟نقل قول:
تا اونجایی که یادمه قبلا لاگ این میشد که فکر کنم وقتی بود که ویستا ی 32 بیتی نصب کرده بودم ولی الان تو 64 بیتی به هیچ وجه لاگ این نمیشه.نقل قول:
مسنجری که یاهو برای ویستا داده رو امتحان کردم. بزحمت لاگین میشه و بیخودی هم می پره بیرون. مال شما اصلا لاگین نمیشه؟ حتی یکبار؟
در مورد سرچ کردن ایدیها در سایت یاهو توضیح میدین؟
نقل قول:بهترين راه براي پيدا كردن اي دي مورد نظر و پيدا كردن دوست خوب از بين كاربران ياهو برید به لینک زیر
کد:http://members.yahoo.com/interests?.oc=a
اگر نميخواهيد نام خاصي انتخاب كنيددر قسمت Enter a YAHOO! ID چيزي ننويسيد.
فقط كافيست در قسمت Select a GENDER انتخاب كنيد كه كساني كه براي شما پيدا ميشوند دختر باشند يا پسر.
اگر سن خاصي مورد نظرتون نيست Select an AGE RANGE رو خالي بزاريد.Select a MARITAL STATUS هم وضعيت تاهل فرد مورد نظر است.
مثلا single مجرد.
در Enter a LOCATION ميتوانيد كشور فرد مورد نظرتون رو انتخاب كنيد.براي ايران بايد ir يا iran رو انتخاب كنيد.
در پايين اگر View Only Profiles With Pictures رو فعال كنيد كه در پروفايل انها عكسشان وجود دارند به شما نشان داده ميشوند.
و اگر View Only Online Profiles رو هم فعال كنيد فقط افرادي كه انلاين هستند به شما نشان داده ميشوند.
ماسفانه من هر اطلاعاتی که اونجا وارد می کنم باز می نویسه: Search Results Found 0 categories and 0 :41:membersنقل قول:
از این سایت هم نمیشه؟
http://members.yahoo.com
نه هیچکدوم نمیشه نه فقط بعضی حروف ,خود ایدیرو به صورت کامل هم که وارد می کنم باز همون پیغامو میده.نقل قول:
شما در قسمت Location چیزی ننویسنقل قول:
اگه بنویسی ایران چیزی نمیاره
ایران تحریمه:20:
نه مساله این حرفا نیست,کلا هیچ رقمه هیچیو سرچ نمی کنه همه جوره امتحان کردم.می خوای خودتم یه مثال بزن من وارد کنم نتیجشو ببینم.نقل قول: