آقاچون واسه اینا پایونییر بیشتر صرف میکنه بهت اینو گفتن
خیلیا گرفتن و دارن استفاده میکنن و همچین مشکلی دیده نشده
بازم اساتید نظر بدن:8:
آقاچون واسه اینا پایونییر بیشتر صرف میکنه بهت اینو گفتن
خیلیا گرفتن و دارن استفاده میکنن و همچین مشکلی دیده نشده
بازم اساتید نظر بدن:8:
منم شک افتادم که چرا دکدفعه اینجوری جبهه گرفت بعد شرکتی مثل کنوود نمیاد ی هدیونیتی به بازار بده که بعد از چند روز به مشکل بخوره وهنوزم به تولیدش ادامه بده باید یبار از نمیاندگی نت الکترونیک بپرسم
نقل قول:
دوست عزیز به نظرم برای خرید شیراز نیا
چون شیراز جز پایونر و بوشمن هیچی نیست
فقط یه نمایندگی ام تی ایکس و ساند هست
اونام قیمتا نجومی
الان دوستمون در چند پست پایینتر نوشتند 4250 حدودا 140 تومن میدونی اینجا چنده ؟ نمایندگی پایونرش زده 175 تومن مغازه ها 180 به بالا
به نظرم قطعاتتو جدا بخر ولی بیار اگر مسیرت شیرازه بده نصب کنن چون اینجل نصاباش خیلی خوبن واقعا ولی اجناس کمیاب و شدیدا گرون حالا خودت تشریف آوردی متوجه میشی جز 2-3 تا مغازه مثله فرکانس و نویز و مکوندی که اونام هر وقت میری تموم شده چیاشون
پ ن : در مورد 7016 کنوود منم رفتم یه مغازه گفت کنوود پخشاش فلانن زود خراب میشه نمونش هم که خرابه 7016 نشونم داد گفت نخر . نمیدونم چرا ؟ ولی به نظرم همون سود تو کار باشه
مثه نصبه آمپای بوشمن و تیاک
طرف رفتیم گفتیم آمپ ساند داری ؟ گفت ساند استریم آمپاس مزخرفه بیا برات پریمیر یا بوشمن بدم حالشو ببر
اینم از اوناست شاید گویا
من 7016 دارم
چه فلاش باشه یا نباشه سی دی رو میخونه . این دست خوده کاربره که انتخاب کنه سی دی بخونه یا فلش !!! عجب حرفی زده یارو !
مشکل هنگ کردنم داره نمیگم نداره ولی یه دکمه ریست پست پنل هست که کافیه فشارش بدی !!
در ضمن زیادم هنگ نمیکنه ! تنها مورد منفی همینه .
===================
پ . ن
ماشینو به دلیل آلودگی صوتی گرفتن !!! الان کلانتریه :41:
خب مشکل هنگ کردنی که فرمودین روزی چند دفعه براتون پیش میاد که مجبور میشین دستگاه ریست کنید:43:
خودت پیشنهاد میکن که یکی بره 7016 بخره:45:
سلامنقل قول:
ببین دوست گلم کلا مغازه دارا علاقه خاصی به برند پایونیر دارن و توی این جماعتم ادم کار بلد خیلی کم پیدا میشه اکثرا رو چند تا ماشین سیستم بستن یه سرمایه ای جور کردن و مغازه زدن اسمش گذاشتن سیستم صوتی حرفه ای
درباره این جمله اخرم باید بگم کاملا اشتباهه اولا باید مشخص کنید منظورتون کواکسیال یا کامپانتت
دوما پس این وسط باندایی مثل فوکال ,دی ال اس ,مکنتاش,ام تی ایکس,الپاین ,اینفینیتی ......
کجان ؟؟؟؟
کلان این جور مقایسه خیلی مشکل داره
شما باید بودجه مورد نظرتون مشخص کنید انتظاراتونو از اون کواکسیال یا کامپ مورد نظرتون بگید بعد مقایسه کنید تازه اخرشم این مقایسه فقط به سلیقه شنوایی شما بستگی داره و وحی منزل نیست
من خودم زمانی که میخواستم کامپ انتخاب کنم کلی تحقیق کردم از برندای ام تی ایکس.دی ال اس,الپاین,اینفینیتی,کلاریو ,کنوود,کیکر گزینه هایی انتخاب کرده بودم که در اخر برند کنوود انتخاب کردم
دوست گلم شرمنده ولی اینقد راحت قضاوت نکید کلاریون جزء محصولات کیفیته و خوش ساخته که تو ایران خیلی جا نیوفتاده ولی کاملا برند خوبیه و اونایی که حرفه ای هستن این برندو قبول دارننقل قول:
من توی مدت شاید 5 بار مجبور شدم پخشو ریسیت کنم(نزدیک 2 ماه)نقل قول:
یه مدتی بود منم دنبال یه سیستم خوب واسه ماشنم بودم _ پس تحقیقاتم رو افزایش دادم !!!نقل قول:
منظورتون رو از کواکسیالو کامپانتت نمیفهمم چون من با سیستم ها زیاد آشنایی ندارم ولی طبق جستجو در اینترنت و مردم و مغازه دار ها و دوستانم و بچه های پی سی و ... فهمیدم این دو باند سر تر از همگی اند !!!
البته داییم هم رو ماشینش چند ساله که mtx داره که به نظرم تا حالا رودست نداشته !!!
در مورد بقیه نمیدونم دقیقا _ البته تعریف از پخش الپاین شنیدم ولی باندش نه تا حالا :13: !!
طبق چیزهایی که من دسگیرم شده باند ها به ترتیب !!!
1.pioneer
2.jbl
3.mtx
4.clarion
5. & ...
پخش
1.jvc
2.pioneer
3.elpine
4.kenwood
5.& ...
زنده باد ایرانی :11:
ه مدتی بود منم دنبال یه سیستم خوب واسه ماشنم بودم _ پس تحقیقاتم رو افزایش دادم !!!نقل قول:
منظورتون رو از کواکسیالو کامپانتت نمیفهمم چون من با سیستم ها زیاد آشنایی ندارم ولی طبق جستجو در اینترنت و مردم و مغازه دار ها و دوستانم و بچه های پی سی و ... فهمیدم این دو باند سر تر از همگی اند !!!
البته داییم هم رو ماشینش چند ساله که mtx داره که به نظرم تا حالا رودست نداشته !!!
در مورد بقیه نمیدونم دقیقا _ البته تعریف از پخش الپاین شنیدم ولی باندش نه تا حالا :13: !!
طبق چیزهایی که من دسگیرم شده باند ها به ترتیب !!!
1.pioneer
2.jbl
3.mtx
4.clarion
5. & ...
پخش
1.jvc
2.pioneer
3.elpine
4.kenwood
5.& ...
به نظر شما چطوریه ؟؟
شما هم اولویت بندی کنید !!!
زنده باد ایرانی :11:
پخش 45 وات چهار کانال استریو با قابلیت جدا شدن پنل ضد سرقت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنل جدا شونده ضد سرقت
موج FM با قابلیت ذخیره 18 کانال
پخش MP3
پخش از روی USB- MMC-SD
صفحه LCD بزرگ 3 اینچی
خروجی 4 کانال 45 وات
کنترل چرخشی صدا
خروجی RCA جهت آمپلی فایر
اسم آهنگ زمان پخش
قطع صدا
ورودی AUX
خروجي براي آنتن برقي خودرو
ریموت کنترل دستی
دوستان این میگن 40 تومن خوبه یدونه بخرم
سلام
برای پخش پایونیر 7150 و باند 963 یک آمپلی مناسب و خوب با بودجه تا 100 تومان لطفا معرفی کنید
ممنون