سلام به دوستان و اساتید
من امروز با هارد اکسترنال مکستور خودم با یک مشکل مواجه شدم که از شما دوستان راهنمایی میخام.
مشخصات هارد:
مکستور، یک ترابایت، اکسترنال، 3.5 اینچی One Touch4
و اما مشکل:
من دیشب هارد رو از طریق usb هاب به کامپیوتر وصل کرده بودم و روش اطلاعات میریختم. به جز هارد پیز دگه ای به هاب وصل نبود. بعد از اینکه کارم تموم شد هارد رو جدا نکردم و به سیستم وصل موند. از طرفی سیستم رو جوری تنظیم کرده بودم که راس ساعت 6 صبح خودش خاموش بشه. صبح که بیدار شدم دیدم سیستم طبق معمول خاموش شده اما صدایی شبیه ویز!!!! از هارد اکسترنال به گوش میرسه. کابل برق هارد رو جدا کردم و صدا قطع شد. بعد که سیستم رو روشن کردم و کابل برق هارد رو بهش وصل کردم با کمال تعجب دیدم که صدای هد هارد به طور متوالی به گوش میرسه. دقیقا به این صورت که بعد از وصل کردن کابل برق صدای دور گرفتن موتور هارد شنیده میشه بعدش یازده بار صدای هد هارد (مثل پارک شدن هد) به گوش میرسه و بعد هارد آروم میگیره! اما نکته اینجاست بعد از این ماجرا iهارد در مای کامپیوتر شناسایی نمیشه اما تو قسمت safe remove اتصال هارد با نوشتن One Touch نشون داده میشه. خلاصه اینکه هیچ جوره به هارد نمیشه دسترسی داشت.
من برنامه HD Tune رو ریختم وقتی کرکره انتخاب هارد رو باز میکنم میبینم که هارد با ظرفیت صفر شناخته ولی وقتی انتخابش میکنم که اونو چک کنم برنامه stop میشه و بسته میشه! در قسمت Comuter Managment هم هارد به صورت Unknown و Not initialized نشون داده میشه که از اونجا هم بعد از Properties گرفتن ظرفیت صفر نشون داده میشه. وقتی تو اینجا initialize Disk رو میزنم و گزینه MBR رو انتخاب میکنم پیغام I/O Error میگیرم.
کلا گیج موندم که چیکار کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
یک دنیا تشکر :11: